Česká televize a naše děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4462
12.1.16 09:22
@Black Cat píše:
Neříká, jen je nechají nenápadně pochybovat… o své pleti, rase, možná potom za rok, za dva přitvrdí a i o pohlaví, náboženství… :nevim:

ty snad o tom pochybuješ? Já o tom nepochybuju a pochybovat ani nebudu a už vůbec ne na základě poslechu nějaký pitomí pohádky…
A to ani nápadně a ani nenápadně
Takže pro jistotu aby někdo nenápadně něco někomu nepodsouval, zruším televizi, zavřu lidem zobáky.. aby nenápadně co by kdyby za několik let?
Dost jsem to nadnesla, tak mi to nechytej za slova, jsou to opravdu nadnesené teorie nemyšleny na tebe nebo koholkoliv..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
12.1.16 09:23

@DeTer ja tam nikde slovo neprirozene neslysim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
12.1.16 09:23
@Black Cat píše:
Jistě, třeba to podat dětem tak, aby to na svůj věk nějak pozřely…

myslím, že žádné dítko to nepozřelo tak jako my všichni rasisti :mrgreen:
POdotýkám. Jsem proti migrantům, jsem asi i rasista ale pohádka mi absolutně nevadí. Jde tu o pohádku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
12.1.16 09:24
@Jana525 píše:

nerozumím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
12.1.16 09:25
@GeromaDaPraga píše:
Kdyby to jelo v TV od rána do večera pod různými názvy a všelijakým způsobem…dobře, pochopila bych, ale jedna moderní modifikace pohádky o Sněhurce bílé jako sníh? :). Po pravdě bych si takového možného vysvětlení ani nevšimla, kdybych na to nenarazila tady.

přesně! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8709
12.1.16 09:26
@Jana525 píše:

tak ano, pleť bílá jako mléko je naprosto normální :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8709
@DeTer píše:
nerozumím?

to bylo na mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
@GeromaDaPraga píše:
Kdyby to jelo v TV od rána do večera pod různými názvy a všelijakým způsobem…dobře, pochopila bych, ale jedna moderní modifikace pohádky o Sněhurce bílé jako sníh? :). Po pravdě bych si takového možného vysvětlení ani nevšimla, kdybych na to nenarazila tady.

jenom se teda připrav, že nám bude jasně vysvětleno, že nějak to začít musí! Protože no všimla sis co se všude děje? Jakmile tohle nezarazíme hned, tak se to rozšíří a to co jsi tu popsala - že to poběží v televizi denně a všude- bude realita běžného dne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
12.1.16 09:27
@Amalthea píše:
tak ano, pleť bílá jako mléko je naprosto normální :)

dobře pardon. Už jsem selekla, že jsem něco nepostřehla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8709
12.1.16 09:28

Kdyby někdo natočil dokument o albínech, jak to mají těžké, že nemohou na sluníčko a trpí vlstně jakousi vadou chybějícího pigmentu, tak by to bylo v pořádku. Když se jedná o Sněhurku z klasické pohádky v moderní podobě, tak je to špatně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
12.1.16 09:30
@Amalthea píše:
Kdyby někdo natočil dokument o albínech, jak to mají těžké, že nemohou na sluníčko a trpí vlstně jakousi vadou chybějícího pigmentu, tak by to bylo v pořádku. Když se jedná o Sněhurku z klasické pohádky v moderní podobě, tak je to špatně :nevim:

muselo by tam být ale zmíněno, že ten pigment je tmavý, aby to dostatečně poboouřilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
12.1.16 09:30
@GeromaDaPraga píše:

No tak si pusť někdy místo Krtka ČT D, abys pochopila jakým balastem tam krmí čím dál častěji děti… Tohle není ojedinělá pohádka na podobné téma. Co víc ti k tomu říct. Sleduj to častěji a pak se vyjadřuj, jestli dětem do hlavy něco tlačí nebo ne… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8138
12.1.16 09:32
@Amalthea píše:
tak ano, pleť bílá jako mléko je naprosto normální :)

Jako sorry, ale já sama mám světlou plěť a podstatná většina žen v čr také. Různé odstíny včetně „mléčně bílé“ (viz tzv. zimní typ žen). Takže ano, mě bílá pleť přijde normální a rozhodně bych ji tady, v srdci Evropy, nenazývala vadou na kráse :roll:

A Sněhurka nebyla albínka, což lze odvodit z celého popisu jejího vzhledu ;)

Jak už tu zaznělo - kdyby se to obrátio a řeklo se, že snědá pleť je vada na kráse, tak by se zvedla taková vlna odporu, že to je rasistický, až bychom se nestihli divit. Je zvláštní že podané v tomto gardu berou Evropské ženy jako naprosto normální :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724

Když někdo nechápe, že jde o princip, jaký je hnus podsouvat dětem od mala, jak je správné multikulturní prostředí, jak je normální žít vedle černochů, apod., tak těžko o tom někoho přesvědčovat.
Ta potřeba měnit nás a formovat jako společnost na multikulti chápající. :poblion:

Tady se nebavíme o útočné reklamě na dětskou hračku. Ale o pohledu na tento svět jako takový. A to je za mě špatně. Na jednu stranu sledujeme skrz internet, co jsou imigranti za verbež, a na druhou stranu budeme s dětičkama sledovat pohádky, jak je všechno sluníčkové. :pocitac:

Kdo tohle nechápe nebo mu to nevadí, by se měl vážně zamyslet. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8138
@DeTer píše:
ty snad o tom pochybuješ? Já o tom nepochybuju a pochybovat ani nebudu a už vůbec ne na základě poslechu nějaký pitomí pohádky…
A to ani nápadně a ani nenápadně
Takže pro jistotu aby někdo nenápadně něco někomu nepodsouval, zruším televizi, zavřu lidem zobáky.. aby nenápadně co by kdyby za několik let?
Dost jsem to nadnesla, tak mi to nechytej za slova, jsou to opravdu nadnesené teorie nemyšleny na tebe nebo koholkoliv..

Nepochybujeme, protože nám to nikdo od dětství nepodsouval :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect