Česká televize a naše děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4462
12.1.16 09:57
@Amalthea píše:
hele, teď nevím, píšeš sice smajla, ale nechci se tě dotknout, mě jde jen o to, že je to tradiční Sněhurka, která je prostě bílá jak stěna a v té pohádce zdůrazní, že tedy nemůže jen tak na sluníčko a najít si lecjakou práci a hned je z toho v celé republice haló, tak nějak zbytečně podle mě.

ano já s tebou souhlasím. Však píšu. Když je léto nemůžu být celý den na slunku, jsem prostě bílá a mám s tím i problém! KLuk naštěstí podědil rychlé opálení rovnou do hněda po tatínkovi, ale já jsem zase podědila jeho krém na opalování 50+

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
12.1.16 09:58
@Black Cat píše:
@Knihomyš foot ne food ;)
:mrgreen: nojo, když já jsem spíš na to žrádlo. food fetišismus je OK, ten mám taky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8709
12.1.16 09:59
@WaIl píše:
No vidíš, a mě ne. :nevim: Podsouvání černocha do našich pohádek nepatří.Všeobecně souhlasím s tím, že zmíněné pohádky jsou uhozené, proto třeba Erbena moc nečteme.. Zůstával mi nad tím rozum stát. Ale to nijak nesouvisí se skutečností, že se mění pohádky na multikulti, aby naše děti začaly některé věci vnímat zcela přirozeně.

to si trochu protiřečíš, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8709
12.1.16 10:01
@Knihomyš píše:
@WaIl takže grupáč s trpaslíky a nekrofil je lepší? :think:Osobně si nemyslím, že klasické pohádky jsou uhozené, uhozený může být leda jejich výklad v tomhle slabomyslném stylu.
K úvodní pohádce - přijde mi to jako mnoho povyku pro nic. Pohádka asi nebude maxi skvost, ale dělat takhle hysterické vlny? To je ze stejného soudku jak čmeláčí medvídci a „Bílá bílá bílá bílá…“ nebo kocour Mikeš a cikáni.
:palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
12.1.16 10:02
@Knihomyš píše:
@WaIl takže grupáč s trpaslíky a nekrofil je lepší? :think:Osobně si nemyslím, že klasické pohádky jsou uhozené, uhozený může být leda jejich výklad v tomhle slabomyslném stylu.
K úvodní pohádce - přijde mi to jako mnoho povyku pro nic. Pohádka asi nebude maxi skvost, ale dělat takhle hysterické vlny? To je ze stejného soudku jak čmeláčí medvídci a „Bílá bílá bílá bílá…“ nebo kocour Mikeš a cikáni.
:lol: :lol: :lol:…bílé není nikdy moc!
to je asi zdější hymna :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
12.1.16 10:06
@GeromaDaPraga píše:
„Bílá, bílá, bílá, komu by se nelíbila“ :lol:
Tahle kauza byla také důkazem toho, že lidi jsou střelení, ať jsou bílí nebo černí. :?

a at je bílá vrána, bílá noc! :lol:
ale teda no, já jsem v podstatě taky rasista :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
12.1.16 10:06
@Vlkoška píše:
To je právě ono, my nemáme problém s multi kulti, nejsme rasisti. Jen aby ho neměli i ti příchozí, co pořádají hony na bile ženy :think: Aby v rámci multi kulti dokázali pochopit, že i žena v minisukni je člověk :think: Vím, že i nasi muži mají problém, ale zatím se nedomlouvaji po stovkách, že půjdou obtěžovat hromadne ženy.

8o 8o 8o
maxim velčovský:
Každý druhý příspěvek tady ukazuje odsouzeníhodné radikální činy muslimů. To, co se stalo v Kolíně je tragédie, ale každý den je v této zemi znásilněno více než dvacet žen českými muži. Kde jsou ti hlídači demokracie se svými příspěvky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
12.1.16 10:07
@Amalthea píše:
to si trochu protiřečíš, ne? :nevim:

Prosimtě, přečti si nejdřív moje názory, když nerozumíš psanému textu. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
12.1.16 10:09
@Knihomyš píše:

Sněhurka se starala o trpaslíky jako o vlastní děti. Jakej grupáč? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
12.1.16 10:15

@Izzz to, že český muž znásilní českou ženu, nijak nesnižuje závaznost toho, co se stalo v Kolíně - hromadné násilí na ženách. Znásilnění je odsouzení hodný čin v každém případě :nevim: To přece nikdo nepopírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
12.1.16 10:20
@WaIl píše:
Sněhurka se starala o trpaslíky jako o vlastní děti. Jakej grupáč? :roll:

Do jejího příchodu šlo o zcela soběstačné hominidy, kteří se nejen starali sami o sebe (měli uklizeno, uvařeno), ale zabývali se i hornictvím. Jaký děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
12.1.16 10:25
@Terka1603 píše:
Já osobně jsem všechny programy Čt z televize smazala, jako první šlo Déčko, když dávali pohádky o Islámu. Z téhle Sněhurky jsem viděla část kdy Donutil říká, že měla jednu vadu-bílou pleť. Já jsem omezený rasista, co má husí kůži z toho, do jakého stavu se Evropa dostává a nehodlám se rozčilovat ještě u pohádek 8)

Jaké? Kolik? V jakém smyslu byly o islámu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
12.1.16 10:26

@Izzz že by Tisíc a jedna noc? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
12.1.16 10:26

@Vlkoška mě se nelíbí zmínka, že imigranti pořádají hony na evropské ženy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
12.1.16 10:28
@Knihomyš píše:
@Izzz že by Tisíc a jedna noc? :think:
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek