Česká televize a naše děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4462
12.1.16 10:28
@Izzz píše:
@Vlkoška mě se nelíbí zmínka, že imigranti pořádají hony na evropské ženy…

toho jsem se taky chytla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
12.1.16 10:35
@Knihomyš píše:
Do jejího příchodu šlo o zcela soběstačné hominidy, kteří se nejen starali sami o sebe (měli uklizeno, uvařeno), ale zabývali se i hornictvím. Jaký děti?

Já neříkám, že trpaslíci byly děti, ale že se o ně starala jako o děti. Uklizeno neměli, když přišla Sněhurka do chaloupky, všude byl pěkný binec. :D Uvařeno taky neměli, protože makali v dole. Uvařila a uklidila jim Sněhurka. ;) I tak byli soběstační, ano, ale to jak se o ně Sněhurka stará, se jim zalíbilo. :nevim:

Pořád nechápu poznámku o grupáči, žádná taková narážka v pohádce není, tak proč to takhle degradovat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
12.1.16 10:37

Mě se „líbí“, jak ti co vlastně ČT D nesledují, ba ani okem nezahlédli, k tomu mají nejvíc co říct… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
12.1.16 10:40
@Izzz píše:
@Vlkoška mě se nelíbí zmínka, že imigranti pořádají hony na evropské ženy…

Líbit se ti to nemusí, a je ostatně jedno, jak jejich silvestrovské povyražení nazveš, ale to, že se to stalo, je fakt, a je to obrovská hrůza, co na sobě necháme dopouštět. Vůbec nechápu, co na tom obhajuješ. :zed:

Mimochodem:

„Ženy nejsou lovná zvěř. Útoky na ženy, ať už jsou jakéhokoli druhu, nesmíme akceptovat,“ vzkázala Manuela Schwesigová, která ve spolkové vládě zastává funkci ministryně pro rodinu, seniory, ženy a mládež.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/…ranicni.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
12.1.16 10:46
@Black Cat píše:
Mě se „líbí“, jak ti co vlastně ČT D nesledují, ba ani okem nezahlédli, k tomu mají nejvíc co říct… :palec:

A to jsi vzala kde? Jak můžeš vědět kdo a jak sleduje zrovna déčko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
12.1.16 10:46
@GeromaDaPraga píše:
My se třeba občas díváme na Phinease a Ferba a vůbec se mi nelíbí, že hlavní padouch je Němec. Hm, hm, co mi tím asi američtí tvůrci chtějí naznačit? :lol: :lol:

Miluju nicky, které sotva se objeví, hned diskutují jen na určité téma… Většinou každý začíná prdama, nemocema… ale ty hned multikulti tématem… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
12.1.16 10:47
@DeTer píše:
A to jsi vzala kde? Jak můžeš vědět kdo a jak sleduje zrovna déčko?

Protože to tu píšou, že sledujou jen Krtka, případně pustí něco z USB…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
12.1.16 10:49
@WaIl píše:
Když někdo nechápe, že jde o princip, jaký je hnus podsouvat dětem od mala, jak je správné multikulturní prostředí, jak je normální žít vedle černochů, apod., tak těžko o tom někoho přesvědčovat.
Ta potřeba měnit nás a formovat jako společnost na multikulti chápající. :poblion:

Tady se nebavíme o útočné reklamě na dětskou hračku. Ale o pohledu na tento svět jako takový. A to je za mě špatně. Na jednu stranu sledujeme skrz internet, co jsou imigranti za verbež, a na druhou stranu budeme s dětičkama sledovat pohádky, jak je všechno sluníčkové. :pocitac:

Kdo tohle nechápe nebo mu to nevadí, by se měl vážně zamyslet. :roll:

Jo, lepší bude učit děti, že negři jsou podlidi a navíc smrděj. Pak v první třídě dostanou černého spolužáka a to se teprv uvidí, jak učení o nenormálnosti černochů okolo nás se vyplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
12.1.16 10:53
@Fjodorka píše:
Jo, lepší bude učit děti, že negři jsou podlidi a navíc smrděj. Pak v první třídě dostanou černého spolužáka a to se teprv uvidí, jak učení o nenormálnosti černochů okolo nás se vyplatí.

V lepším případě dostanou do školy tři černochy, kteří budou šikanovat celou školu, jak se již děje (např. ve Francii). Bravo. Už se nemohu dočkat :roll:

https://www.youtube.com/watch?…

Příspěvek upraven 12.01.16 v 10:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
12.1.16 10:55

@Knihomyš grupáč v tom vidí leda tak nadrženej dospělej. nevinné dítě v tom vidí kamarády, přátele, kteří ji pomohli a chránili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Okrem tej snehurkinej bielej vady ale nakoniec vsetko dobre dopadlo

Snehurka sa vydala za cernocha, a ich deti uz „Nebyly ani bílé, ani černé. Byly světlehnědé,“ vypráví herec. :jazyk:

Ja nechcem, aby sa biely clovek stal divnou figurkou z rozpravania starej mamy :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
@WaIl píše:
Líbit se ti to nemusí, a je ostatně jedno, jak jejich silvestrovské povyražení nazveš, ale to, že se to stalo, je fakt, a je to obrovská hrůza, co na sobě necháme dopouštět. Vůbec nechápu, co na tom obhajuješ. :zed:

Já to neobhajuju. Imigranty tu nechci ani trochu. To, co se stalo, je hrůza…jen se to stalo jednou, v jednom městě. I tak je to hrozný. Přesto bych to nenazvala „imigranti pořádají hony na evropské ženy“ :nevim:

A nejvíc mě fascinuje, že největší čočku dostane Donutil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
12.1.16 10:56
@GeromaDaPraga píše:
Možná proto, že pro mě ani prdy nebo plínky nejsou aktuální téma, to už mám za sebou nějaký čas.

A proč máš teda nový nick? Starý byl špatný? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
12.1.16 10:57
@Black Cat píše:
Protože to tu píšou, že sledujou jen Krtka, případně pustí něco z USB…

Všichni, všechno a nikdo k tomu nemá co adekvátního říct, protože tomu vlastně nerozumí.. Aha už jsem doma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.16 10:57
@DeTer píše:
hysterčíš. Ne každý muslim se chová tak jak ty si myslíš. Drtivé většině jsou bílé ženy v minisukních ukradené, hlavně když mají mešitu :mrgreen:

Vykladaj to tym Nemkam.

Alebo este lepsie, tomu otcovi, co pocul ako jeho pubertalna dcera place, ze jej strkaju prsty do kazdej dierky, ale nemohol sa k nej cez tych mierumilovnych moslimov, ktorym su biele zeny ukradnute dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí