Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Izzz píše:
@Vlkoška mě se nelíbí zmínka, že imigranti pořádají hony na evropské ženy…
toho jsem se taky chytla
@Knihomyš píše:
Do jejího příchodu šlo o zcela soběstačné hominidy, kteří se nejen starali sami o sebe (měli uklizeno, uvařeno), ale zabývali se i hornictvím. Jaký děti?
Já neříkám, že trpaslíci byly děti, ale že se o ně starala jako o děti. Uklizeno neměli, když přišla Sněhurka do chaloupky, všude byl pěkný binec.
Uvařeno taky neměli, protože makali v dole. Uvařila a uklidila jim Sněhurka.
I tak byli soběstační, ano, ale to jak se o ně Sněhurka stará, se jim zalíbilo. ![]()
Pořád nechápu poznámku o grupáči, žádná taková narážka v pohádce není, tak proč to takhle degradovat. ![]()
Mě se „líbí“, jak ti co vlastně ČT D nesledují, ba ani okem nezahlédli, k tomu mají nejvíc co říct… ![]()
@Izzz píše:
@Vlkoška mě se nelíbí zmínka, že imigranti pořádají hony na evropské ženy…
Líbit se ti to nemusí, a je ostatně jedno, jak jejich silvestrovské povyražení nazveš, ale to, že se to stalo, je fakt, a je to obrovská hrůza, co na sobě necháme dopouštět. Vůbec nechápu, co na tom obhajuješ. ![]()
Mimochodem:
„Ženy nejsou lovná zvěř. Útoky na ženy, ať už jsou jakéhokoli druhu, nesmíme akceptovat,“ vzkázala Manuela Schwesigová, která ve spolkové vládě zastává funkci ministryně pro rodinu, seniory, ženy a mládež.
@Black Cat píše:
Mě se „líbí“, jak ti co vlastně ČT D nesledují, ba ani okem nezahlédli, k tomu mají nejvíc co říct…
A to jsi vzala kde? Jak můžeš vědět kdo a jak sleduje zrovna déčko?
@GeromaDaPraga píše:
My se třeba občas díváme na Phinease a Ferba a vůbec se mi nelíbí, že hlavní padouch je Němec. Hm, hm, co mi tím asi američtí tvůrci chtějí naznačit?![]()
Miluju nicky, které sotva se objeví, hned diskutují jen na určité téma… Většinou každý začíná prdama, nemocema… ale ty hned multikulti tématem… ![]()
@DeTer píše:
A to jsi vzala kde? Jak můžeš vědět kdo a jak sleduje zrovna déčko?
Protože to tu píšou, že sledujou jen Krtka, případně pustí něco z USB…
@WaIl píše:
Když někdo nechápe, že jde o princip, jaký je hnus podsouvat dětem od mala, jak je správné multikulturní prostředí, jak je normální žít vedle černochů, apod., tak těžko o tom někoho přesvědčovat.
Ta potřeba měnit nás a formovat jako společnost na multikulti chápající.![]()
Tady se nebavíme o útočné reklamě na dětskou hračku. Ale o pohledu na tento svět jako takový. A to je za mě špatně. Na jednu stranu sledujeme skrz internet, co jsou imigranti za verbež, a na druhou stranu budeme s dětičkama sledovat pohádky, jak je všechno sluníčkové.
Kdo tohle nechápe nebo mu to nevadí, by se měl vážně zamyslet.
Jo, lepší bude učit děti, že negři jsou podlidi a navíc smrděj. Pak v první třídě dostanou černého spolužáka a to se teprv uvidí, jak učení o nenormálnosti černochů okolo nás se vyplatí.
@Fjodorka píše:
Jo, lepší bude učit děti, že negři jsou podlidi a navíc smrděj. Pak v první třídě dostanou černého spolužáka a to se teprv uvidí, jak učení o nenormálnosti černochů okolo nás se vyplatí.
V lepším případě dostanou do školy tři černochy, kteří budou šikanovat celou školu, jak se již děje (např. ve Francii). Bravo. Už se nemohu dočkat ![]()
https://www.youtube.com/watch?…
Příspěvek upraven 12.01.16 v 10:58
@Knihomyš grupáč v tom vidí leda tak nadrženej dospělej. nevinné dítě v tom vidí kamarády, přátele, kteří ji pomohli a chránili.
Okrem tej snehurkinej bielej vady ale nakoniec vsetko dobre dopadlo
Snehurka sa vydala za cernocha, a ich deti uz „Nebyly ani bílé, ani černé. Byly světlehnědé,“ vypráví herec. ![]()
Ja nechcem, aby sa biely clovek stal divnou figurkou z rozpravania starej mamy ![]()
@WaIl píše:
Líbit se ti to nemusí, a je ostatně jedno, jak jejich silvestrovské povyražení nazveš, ale to, že se to stalo, je fakt, a je to obrovská hrůza, co na sobě necháme dopouštět. Vůbec nechápu, co na tom obhajuješ.
Já to neobhajuju. Imigranty tu nechci ani trochu. To, co se stalo, je hrůza…jen se to stalo jednou, v jednom městě. I tak je to hrozný. Přesto bych to nenazvala „imigranti pořádají hony na evropské ženy“ ![]()
A nejvíc mě fascinuje, že největší čočku dostane Donutil.
@GeromaDaPraga píše:
Možná proto, že pro mě ani prdy nebo plínky nejsou aktuální téma, to už mám za sebou nějaký čas.
A proč máš teda nový nick? Starý byl špatný? ![]()
@Black Cat píše:
Protože to tu píšou, že sledujou jen Krtka, případně pustí něco z USB…
Všichni, všechno a nikdo k tomu nemá co adekvátního říct, protože tomu vlastně nerozumí.. Aha už jsem doma ![]()
@DeTer píše:
hysterčíš. Ne každý muslim se chová tak jak ty si myslíš. Drtivé většině jsou bílé ženy v minisukních ukradené, hlavně když mají mešitu
Vykladaj to tym Nemkam.
Alebo este lepsie, tomu otcovi, co pocul ako jeho pubertalna dcera place, ze jej strkaju prsty do kazdej dierky, ale nemohol sa k nej cez tych mierumilovnych moslimov, ktorym su biele zeny ukradnute dostat.