Český návod na Super hru Kočka a myš

208
27.12.14 18:16

český návod na hru

Ahoj,,
k Vánocům jsme dostali hru Super hra kočka a myš - zahrajte si o sýr hit!, ale není u toho český návod je to jen v polštině a nějak to neumíme přeložit. Nemáte někdo tuto hru nebo kde nejlépe najít celý návod ke hře? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1917
27.12.14 18:40

Jotak to budu zdovolením sledovat taky by mě návod hooooooooooodně zajímal taky jsme ji dostali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
27.12.14 18:43

Našla jsem toto
Pravidla hry jsou velmi jednoduchá. Nasbírejte 5 kousků sýra tak rychle jak to jen půjde - než si kocourt Max políčí na Vaši myšku. Umistěte na prostředek stolu gigantický sýr. Zainstalujte žebříky v dírách v sýru, ujistěte se, že jsou dobře upevněny. Umistěte z boku kousky sýra. Kocoura dejte vedle hrací plochy. Každý z hráčů si vybírá myšku a dá ji na jedno místo na vrcholku sýru. Každý po řadě spustí svou myšku do díry. Místo, kde se myška zachytí je startovací pozice. Pokud hrají pouze 2 hráči, hrají po řadě, a každý z hráčů kontroluje 2 myšky. Pokud hrají 3 hráči, jednu myšku nechte v krabici. A nyní může začít závod o sýr! Hra je určena dětem od 3 let. Hračka má certifikát bezpečnosti CE.

Zde: http://www.krajinahracek.cz/…si-o-syr-hit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
28.12.14 13:31
@PepiKo píše:
Našla jsem toto
Pravidla hry jsou velmi jednoduchá. Nasbírejte 5 kousků sýra tak rychle jak to jen půjde - než si kocourt Max políčí na Vaši myšku. Umistěte na prostředek stolu gigantický sýr. Zainstalujte žebříky v dírách v sýru, ujistěte se, že jsou dobře upevněny. Umistěte z boku kousky sýra. Kocoura dejte vedle hrací plochy. Každý z hráčů si vybírá myšku a dá ji na jedno místo na vrcholku sýru. Každý po řadě spustí svou myšku do díry. Místo, kde se myška zachytí je startovací pozice. Pokud hrají pouze 2 hráči, hrají po řadě, a každý z hráčů kontroluje 2 myšky. Pokud hrají 3 hráči, jednu myšku nechte v krabici. A nyní může začít závod o sýr! Hra je určena dětem od 3 let. Hračka má certifikát bezpečnosti CE.Zde: http://www.krajinahracek.cz/…si-o-syr-hit

to jsem taky právě, že našla, ale na été hře jsou ještě obrázky a ty něco taky znamenají… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.3.17 14:13

Ještě pořád chcete návod?
My hru koupili a malej je z ní úplně nadšenej…hrajeme pořád dokola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.11.19 17:17

Hru máme taky a ztratili jsme návod. Pokud by někdo měl a dal ho sem, budeme moc vděční!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí