Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Taktinevím 🤔 🤔 tak to je fakt vtipný…
Já jsem taky Vodnář a manžel je kozoroh 😂 😂 😂
A je taky kousek od Užhorodu 😁
@bigl píše:
Tak to máš vyřešené, že nejedeš a je klid.
Viď 😂
@Kvačka1012 píše:
@Taktinevím 🤔 🤔 tak to je fakt vtipný…
Já jsem taky Vodnář a manžel je kozoroh 😂 😂 😂
A je taky kousek od Užhorodu 😁
Neke
Já teda nevím jestli to má úplně kousek, dokonce jsem už zapomněla jaká že to je část, západní, východní. Vím jen, že vesnice. Takové věci šly vždycky mimo mě
Chapu 😁 ale určitě Ti stojí za to tam jet… je tam krásně… 🤗 🤗
Tak děvčata, nakonec jsem jela s mým a jeho ségrou autem. Na hranici jsme měli štěstí, jen rychlé kontroly.
Ale zatím mám pocity smíšené, protože neznám řeč, tak jsem chvílemi ztracená i když tu mám dva česky mluvící. Tak uvidím, jak dlouho tu vydržím 🙄 😃
@Taktinevím píše:
Tak děvčata, nakonec jsem jela s mým a jeho ségrou autem. Na hranici jsme měli štěstí, jen rychlé kontroly.
Ale zatím mám pocity smíšené, protože neznám řeč, tak jsem chvílemi ztracená i když tu mám dva česky mluvící. Tak uvidím, jak dlouho tu vydržím 🙄 😃
Tak jasný, cestou TAM pokud vím kontroly nejsou prakticky nikdy něco extra, to zpátky to bývá zážitek…
Tak držím palce, ať máš štěstí.
@klamonožka píše:
Tak jasný, cestou TAM pokud vím kontroly nejsou prakticky nikdy něco extra, to zpátky to bývá zážitek…Tak držím palce, ať máš štěstí.
Dám vědět. Díky ![]()
Tjačev se to jmenuje. No konec světa 🙄. Ale těším se na Hrušku 🏞️️
Ahoj holky
neporadily byste mi…? potřebují poslat balík na Ukrajinu (dárek pro tátu) a ceny české pošty jsou dost drahé, vychází okolo 2000Kc. Nevíte jestli existují nějaké další možností.?Moc děkuji za případné typy.
@Kvačka1012 píše:
@Taktinevím Slováci vysirali už před 4 rokama.. 😂 😄
Jsem na půl Slovenka, ale na hranicích bych Slováky vystrilela 😂
Jako vážně? Jsi normální?
Na Ukrajinu funguje velmi dobře, levně a rychle Zásilkovna. @Ajanocka
@Uslava myslím, že ano 😁 je to tak… proste někteří pohranicnici se opravdu chovají nevhodně.. ![]()
@Ajanocka posli soukromým busem.. a když nebude mít cestu, blízko kde je tata, tak ať pošle řidič busu na Ukrajině poštou ![]()