Cestování v těhotenství do zahraničí autobusem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50186
16.6.15 20:56

Autobusem bych taky nejela, je to dost hodin cesty. Koupila bych si letecký zájezd, většinou to bývá aspon s PP. Letadlem jste asi za 1,5h ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
16.6.15 20:58

http://dovolena.invia.cz/?…
Tady máš zájezdy, ale jak koukám na ty ceny, tak to už bych radši letěla do Řecka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
16.6.15 20:59

@Džajna S tím čůráním to u mě taky nebylo moc horké :) ale každý to má jinak. Do jižní Itálie určitě letadlem, autobusem bych takovou dálku nedala ani jako netěhotná. Nechala bych to rozhodnutí na last minut - uvidíš, jak ti bude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
16.6.15 21:17

Ja se chci jen zeptat, neni to rypani, jen zvedavost, proc vsichni tehotny chteji jet vzdycky na „posledni“ dovolenou? Ja jsem byla asi prehnana tehotna ( je pravda, ze jsem prvni potratila v 11 tydnu, takze jsem byla stastna, ze jsem po 9 mesicich tehotna zase), ja jsem se o sebe hodne bala, a nic takoveho me nenapadlo. Naopak jsem si uzivala tehotenstvi doma, prave, ze jsem spala, kdyz jsem byla unavena a tak…Moje segra taky chtela jet na dovcu, kdyz byla asi ve 24 tydnu, pritom ji otekaly nohy a tak…nakonec nejela.Ja vim, ze tehotenstvi neni nemoc, ale muze se stat cokoliv ne? Opravdu nechci, aby to vyznelo jako ze se chci hadat nebo rypat.

• Citovat
  • Upravit
Lenka76
16.6.15 21:49

Envie: ty blaho, :hug: tak to ja bych asi nevystrcila ani nos. Dobre, tak to chapu, ale proc jezdit ven, proc nejet nekde v CR, kde vis, ze kdyby neco, vis kam zajet. A nemusis se trmacet takovou dalku busem, letadlem atd…

• Citovat
  • Upravit
148
16.6.15 21:50

@Capelucita přítel má dovču až v září, a také jsem se dočetla, že je nejlepší pro mě i pro mimi cestovat mezi 4.-5. měsícem těhu. ;)
@MUFICE děkuji za tip, spíš někam radši letecky no :-)
@Loudy Já už chodim teď každou hodinu čůrat, tak si myslim, že potom to bude ještě horší :-D.. jojo nechám to tak, a na konci srpna se rozhodne kam, do té Itálie bych se třeba mrkla, tam jsem u moře ještě nebyla :)
@Lenka76 já si chci těhotenství užít se vším všudy, sedět doma na zadku se mi opravdu nechce, jak se říká těhotenství není nemoc ;) chápu, že po potratu je ten strach větší, to bych byla zřejmě taky opatrnější.. Žádné problémy zatím nemám, cítím se dobře, ale vše se může samozřejmě změnit, do 5. měsíce času dost, jinak v Čr je taky krásně, ale moře je moře :-)) a když se nebudu cítit na nějaké cestování za sluníčkem, tak zůstanu raději doma 8)..Neberu to jako rýpání, napsala si svůj názor ;)

Příspěvek upraven 16.06.15 v 21:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
16.6.15 21:58

Já bych asi také radši nejela a určitě né autobusem. Nedovedu si to ani představit. Jsem v 32tt a už dlouho mi stačí cesta do krámu na nákup a už to chci mít za sebou. :lol: Na cestování to vidím tak max do toho 5.m pak už nééé. Není to dobrý, hlavně autobus se doporučuje nejmíň. :mrgreen: Ale na druhou stranu chápu, že chceš někam zmizet. Doma je to dlouhý, to znám. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
16.6.15 22:01

@mmch Jejej tak to se mám na co těšit koukám :lol: vím no, četla jsem, že je lepší cokoliv jen né autobus, ale když naše auto by do Chorvatska už asi nedojelo a letecky je to až moc drahé :-(.. Byla jsem všudě možně na dovče, ale Chorvatsko za mě opravdu nejlepší, nejčistší moře a tak :-)..Jojo doma je to zlo, vůbec už nevim co bych dělala, hrozný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
16.6.15 22:10

Ahoj, já byla v prvním těhotenství autem v Chorvatsku /Istrie zhruba v 6 měsíci a bylo to v pohodě. Dělali jsme pauzy a šlo to. Člověk ale dopředu neví, jak se bude cítit, jaké těhotenství bude, proto bych počkala na poslední chvíli, jak se budu cítit anebo jela teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
16.6.15 22:16

@mischelinka Autem bych jela mnohem radši než autobusem, přeci jen v autě si řidiči řekneš a on ti zastaví, ale v autobuse na tebe nikdo ohledy brát nebude :think:..Přesně tak, nevím jak mi bude, teď samozřejmě si nic rezervovat nebudem, počkáme na poslední chvíli a vyberem si něco z Last minute :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
16.6.15 22:17

@Džajna Já tě uplně chápu, taky bych vyrazila hned, ale mě by to asi zničilo. :mrgreen: A hlavně to asi fakt neni dobrý kvůli mimísovi. Tak pak už pojedete jako rodinka a nebo bude hlídat taťka a ty si pojedeš odpočinout. :lol: No a to si doma ještě pobudeme, ale to už budeme mít zábavičku. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
16.6.15 22:21

@mmch Tak ty už to máš za pár viď :-)..no termín porodu mám v lednu, takže sotva pojedem v létě někam na dovču, mimčo bude ještě hodně malý, a budu určitě furt kojit, takže hlídat nikdo moc nebude :? tak jsem chtěla teďka ještě honem někam vyrazit, když pak už mě čeká jenom leháro doma do porodu a po porodu ta zmíněná zábavička :lol: myslím, že to ale taková zábavička furt nebude no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
16.6.15 22:30

@Džajna No já jo, ale utíká to děsně rychle. První půlka se vlekla a teď je to děs. :zed: Já nemyslela hned příští rok, ale až prcek povyroste. ;) Třeba vyrazíte letos. Co ty víš. Mě ale teplo nedělá vůbec dobre. Já bych nejradši zimu a sníh. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
16.6.15 22:38

To je fakt hodně individuální, já jsem byla vloni v 16tt autobusem na poznávacím zájezdu na 8 dní :mrgreen: a bylo to perfektní :palec: Tyhle dálkový spoje mají wc svoje, nevolno mi bylo pouze na trajektu (a to i celýmu netěhotnýmu busu). Pokud to nechcete objednávat dopředu a čekáte na last, tak počkej a uvidíš jak se budeš cítit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
16.6.15 23:50
@Džajna píše:
@mmch Jejej tak to se mám na co těšit koukám :lol: vím no, četla jsem, že je lepší cokoliv jen né autobus, ale když naše auto by do Chorvatska už asi nedojelo a letecky je to až moc drahé :-(.. Byla jsem všudě možně na dovče, ale Chorvatsko za mě opravdu nejlepší, nejčistší moře a tak :-)..Jojo doma je to zlo, vůbec už nevim co bych dělala, hrozný :think:

Nebo si kup nějaký wellness pobyt v ČR a můžete to kombinovat s výlety v přírodě a po památkách. Na Slevomatu je hromada takových pobytů. Ještě mě napadají termály na Slovensku nebo v Madarsku, to je autem kousek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí