Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Autobusem bych taky nejela, je to dost hodin cesty. Koupila bych si letecký zájezd, většinou to bývá aspon s PP. Letadlem jste asi za 1,5h ![]()
http://dovolena.invia.cz/?…
Tady máš zájezdy, ale jak koukám na ty ceny, tak to už bych radši letěla do Řecka ![]()
@Džajna S tím čůráním to u mě taky nebylo moc horké
ale každý to má jinak. Do jižní Itálie určitě letadlem, autobusem bych takovou dálku nedala ani jako netěhotná. Nechala bych to rozhodnutí na last minut - uvidíš, jak ti bude ![]()
Ja se chci jen zeptat, neni to rypani, jen zvedavost, proc vsichni tehotny chteji jet vzdycky na „posledni“ dovolenou? Ja jsem byla asi prehnana tehotna ( je pravda, ze jsem prvni potratila v 11 tydnu, takze jsem byla stastna, ze jsem po 9 mesicich tehotna zase), ja jsem se o sebe hodne bala, a nic takoveho me nenapadlo. Naopak jsem si uzivala tehotenstvi doma, prave, ze jsem spala, kdyz jsem byla unavena a tak…Moje segra taky chtela jet na dovcu, kdyz byla asi ve 24 tydnu, pritom ji otekaly nohy a tak…nakonec nejela.Ja vim, ze tehotenstvi neni nemoc, ale muze se stat cokoliv ne? Opravdu nechci, aby to vyznelo jako ze se chci hadat nebo rypat.
Envie: ty blaho,
tak to ja bych asi nevystrcila ani nos. Dobre, tak to chapu, ale proc jezdit ven, proc nejet nekde v CR, kde vis, ze kdyby neco, vis kam zajet. A nemusis se trmacet takovou dalku busem, letadlem atd…
@Capelucita přítel má dovču až v září, a také jsem se dočetla, že je nejlepší pro mě i pro mimi cestovat mezi 4.-5. měsícem těhu. ![]()
@MUFICE děkuji za tip, spíš někam radši letecky no ![]()
@Loudy Já už chodim teď každou hodinu čůrat, tak si myslim, že potom to bude ještě horší
.. jojo nechám to tak, a na konci srpna se rozhodne kam, do té Itálie bych se třeba mrkla, tam jsem u moře ještě nebyla ![]()
@Lenka76 já si chci těhotenství užít se vším všudy, sedět doma na zadku se mi opravdu nechce, jak se říká těhotenství není nemoc
chápu, že po potratu je ten strach větší, to bych byla zřejmě taky opatrnější.. Žádné problémy zatím nemám, cítím se dobře, ale vše se může samozřejmě změnit, do 5. měsíce času dost, jinak v Čr je taky krásně, ale moře je moře
a když se nebudu cítit na nějaké cestování za sluníčkem, tak zůstanu raději doma
..Neberu to jako rýpání, napsala si svůj názor ![]()
Příspěvek upraven 16.06.15 v 21:54
Já bych asi také radši nejela a určitě né autobusem. Nedovedu si to ani představit. Jsem v 32tt a už dlouho mi stačí cesta do krámu na nákup a už to chci mít za sebou.
Na cestování to vidím tak max do toho 5.m pak už nééé. Není to dobrý, hlavně autobus se doporučuje nejmíň.
Ale na druhou stranu chápu, že chceš někam zmizet. Doma je to dlouhý, to znám. ![]()
@mmch Jejej tak to se mám na co těšit koukám
vím no, četla jsem, že je lepší cokoliv jen né autobus, ale když naše auto by do Chorvatska už asi nedojelo a letecky je to až moc drahé
.. Byla jsem všudě možně na dovče, ale Chorvatsko za mě opravdu nejlepší, nejčistší moře a tak
..Jojo doma je to zlo, vůbec už nevim co bych dělala, hrozný ![]()
Ahoj, já byla v prvním těhotenství autem v Chorvatsku /Istrie zhruba v 6 měsíci a bylo to v pohodě. Dělali jsme pauzy a šlo to. Člověk ale dopředu neví, jak se bude cítit, jaké těhotenství bude, proto bych počkala na poslední chvíli, jak se budu cítit anebo jela teď.
@mischelinka Autem bych jela mnohem radši než autobusem, přeci jen v autě si řidiči řekneš a on ti zastaví, ale v autobuse na tebe nikdo ohledy brát nebude
..Přesně tak, nevím jak mi bude, teď samozřejmě si nic rezervovat nebudem, počkáme na poslední chvíli a vyberem si něco z Last minute ![]()
@Džajna Já tě uplně chápu, taky bych vyrazila hned, ale mě by to asi zničilo.
A hlavně to asi fakt neni dobrý kvůli mimísovi. Tak pak už pojedete jako rodinka a nebo bude hlídat taťka a ty si pojedeš odpočinout.
No a to si doma ještě pobudeme, ale to už budeme mít zábavičku. ![]()
@mmch Tak ty už to máš za pár viď
..no termín porodu mám v lednu, takže sotva pojedem v létě někam na dovču, mimčo bude ještě hodně malý, a budu určitě furt kojit, takže hlídat nikdo moc nebude
tak jsem chtěla teďka ještě honem někam vyrazit, když pak už mě čeká jenom leháro doma do porodu a po porodu ta zmíněná zábavička
myslím, že to ale taková zábavička furt nebude no ![]()
@Džajna No já jo, ale utíká to děsně rychle. První půlka se vlekla a teď je to děs.
Já nemyslela hned příští rok, ale až prcek povyroste.
Třeba vyrazíte letos. Co ty víš. Mě ale teplo nedělá vůbec dobre. Já bych nejradši zimu a sníh.
![]()
To je fakt hodně individuální, já jsem byla vloni v 16tt autobusem na poznávacím zájezdu na 8 dní
a bylo to perfektní
Tyhle dálkový spoje mají wc svoje, nevolno mi bylo pouze na trajektu (a to i celýmu netěhotnýmu busu). Pokud to nechcete objednávat dopředu a čekáte na last, tak počkej a uvidíš jak se budeš cítit.
@Džajna píše:
@mmch Jejej tak to se mám na co těšit koukámvím no, četla jsem, že je lepší cokoliv jen né autobus, ale když naše auto by do Chorvatska už asi nedojelo a letecky je to až moc drahé
.. Byla jsem všudě možně na dovče, ale Chorvatsko za mě opravdu nejlepší, nejčistší moře a tak
..Jojo doma je to zlo, vůbec už nevim co bych dělala, hrozný
Nebo si kup nějaký wellness pobyt v ČR a můžete to kombinovat s výlety v přírodě a po památkách. Na Slevomatu je hromada takových pobytů. Ještě mě napadají termály na Slovensku nebo v Madarsku, to je autem kousek.