Četba pro 11 letého kluka - nějaké tipy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4472
23.6.25 20:57
@Sonmi píše: Více

Díky za tip na ty verneovky. Táta má v knihovně celou sérii z jeho mládí. Tu opatrujeme a jednou přesuneme k nám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
23.6.25 21:02

@Menton Klid, sbalit tě nechci. Jsem stará a vdaná. Měla jsem výrazně mladší kamarádku, která japanologii na Karlovce vystudovala, ročník 93. Měla psychické problémy, což ji dost limitovalo i v rámci studia, tak jsem si říkala, že by Meon mohl být její vrstevník.

• Citovat
  • Upravit
21118
23.6.25 21:07
@Sonmi píše: Více

Verneovky znam prakticky vsechny, casto nazpamet.

„Stoupáme, nebo klesáme?“ „Něco horšího, pane Smithi! Padáme!“

Neffovi verneovky jsem zkusil jednou a nikdy vice :poblion: - pokousel se je politicky zkorektnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3391
26.6.25 11:21

@KalamityJohn Politicky korektna verzia cokohokolvek je ZLO!

Cital som detom cervenu ciapocku detom, bolo tam nieco o tom ze isla zaniest jedlo babke, po ceste jej vlk poradil cestu a pri chalupke polovnici vlkovy vyprasili kozuch. Tak som to precital tak ako to ma spravne byt…

Za par dni mi vola nestastny otec deti ze im cita tu istu rozpravku a deti to nechcu ze to zle cita, ze co som im to cital. Tak som mu povedal ze nech cita to co citavali nam a nie tie blbosti co su tam napisane.

Fakt z toho nebolo vobec jasne kto je dobry, kto je zly… proste to bola rozpravka uplne o nicom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.6.25 11:23

Syn si teď půjčil duo Dívka ze země Venku a vypadá to zajímavě. Trochu manga, trochu horor, ale normální četba. Jsem zvědavá, co bude říkat, asi si to na dovče přečtu taky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí