Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sonmi píše: Více
Díky za tip na ty verneovky. Táta má v knihovně celou sérii z jeho mládí. Tu opatrujeme a jednou přesuneme k nám
@Menton Klid, sbalit tě nechci. Jsem stará a vdaná. Měla jsem výrazně mladší kamarádku, která japanologii na Karlovce vystudovala, ročník 93. Měla psychické problémy, což ji dost limitovalo i v rámci studia, tak jsem si říkala, že by Meon mohl být její vrstevník.
@Sonmi píše: Více
Verneovky znam prakticky vsechny, casto nazpamet.
„Stoupáme, nebo klesáme?“ „Něco horšího, pane Smithi! Padáme!“
Neffovi verneovky jsem zkusil jednou a nikdy vice
- pokousel se je politicky zkorektnit.
@KalamityJohn Politicky korektna verzia cokohokolvek je ZLO!
Cital som detom cervenu ciapocku detom, bolo tam nieco o tom ze isla zaniest jedlo babke, po ceste jej vlk poradil cestu a pri chalupke polovnici vlkovy vyprasili kozuch. Tak som to precital tak ako to ma spravne byt…
Za par dni mi vola nestastny otec deti ze im cita tu istu rozpravku a deti to nechcu ze to zle cita, ze co som im to cital. Tak som mu povedal ze nech cita to co citavali nam a nie tie blbosti co su tam napisane.
Fakt z toho nebolo vobec jasne kto je dobry, kto je zly… proste to bola rozpravka uplne o nicom.
Syn si teď půjčil duo Dívka ze země Venku a vypadá to zajímavě. Trochu manga, trochu horor, ale normální četba. Jsem zvědavá, co bude říkat, asi si to na dovče přečtu taky ![]()