Chce nějaká zkusit lesbický sex

Anonymní
3.10.17 17:54

Chce nějaká zkusit lesbický sex?

Ahoj holky,
mám přítele, ale strašně ráda bych si zkusila sex s holkou (jemu to neva :) ), vždy mě to nějak lákalo a vzrušovalo. Jsem ale celkem stydlivá, takže nevím, kde bych k tomu někde přišla :lol:

Máte to taky nějaká stejně?

Kika

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6021
3.10.17 18:07
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
mám přítele, ale strašně ráda bych si zkusila sex s holkou (jemu to neva :) ), vždy mě to nějak lákalo a vzrušovalo. Jsem ale celkem stydlivá, takže nevím, kde bych k tomu někde přišla :lol:

Kika

Děkuji, já nechci.

Marně ale přemýšlím, jak to takto plánuješ udělat, ty jsi anonym, a čekáš, že někdo ti sem neanonymně napíše, abys jí mohla kontaktovat, když ty sama svůj nick všanc nedáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
3.10.17 18:39

@J_Doe Podle mě se zakladatelka jen ptá, jestli to má stejně nějaká, ne? Nemyslím, že by tu přímo hledala ženu na sex. I když? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.17 21:23
@Anonymní píše:
Ahoj holky,

Kika

Tak to jsme dve :lol: akorat ze ja mam ted po porodu se sexem utrum tak nejak celkove na vsech frontach a s nejakymi experimenty asi na hodne dlouho :mrgreen: Ale vzdycky me to lakalo, odkud jsi (staci priblizne, kraj, okres)? ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.10.17 08:00

Zakladatelka

Jsem z Děčína :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.10.17 08:27

Hm, tak to jsem uplne mimo misu (Plz.kraj)…:(

• Citovat