Chci druhé dítě, ale váhám

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2084
19.7.16 07:50

Můj muž se taky moc nezapojuje (ale jinak je zlatý a vztah máme super, takže je to jiná situace) a děti máme čerstvě čtyři :D ta péče o děti se zvládnout dá a dvě si spolu aspoň můžou hrát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.16 22:19

Strasne moc si preju druhe dite, ale nevim no.Uz sem si i pobrecela dnes kvuli tomu :(.Vztah mezi mnou a manzelem je chladny.Uz ted sem sama na syna.On nebyl schopny ani za 14dni co mel dovolenou vymalovat loznici-chci z ni udelat detsky pokoj. Manzel je laxni, na vse ma cas :,(.Vim ze by bylo v tomto vztahu nevztahu lepsi druhe dite nemit.Jen se s tim nefokazu smirit, ikdyz se o to uz cca rok snazim :,(.Vzdy nakonec verim ze by se vse nejak zvladlo, ale pak kouknu na manzela a rikam si, co jsem na nem videla? Vzdyt to neni chlap pro rodinu.Jo vydela penize, ale tim jeho pece konci. Jenze co s tou touhou mit dalsi dite? Je mi na nic.

• Citovat
  • Upravit
3409
20.7.16 22:24
@Anonymní píše:
Strasne moc si preju druhe dite, ale nevim no.Uz sem si i pobrecela dnes kvuli tomu :(.Vztah mezi mnou a manzelem je chladny.Uz ted sem sama na syna.On nebyl schopny ani za 14dni co mel dovolenou vymalovat loznici-chci z ni udelat detsky pokoj. Manzel je laxni, na vse ma cas :,(.Vim ze by bylo v tomto vztahu nevztahu lepsi druhe dite nemit.Jen se s tim nefokazu smirit, ikdyz se o to uz cca rok snazim :,(.Vzdy nakonec verim ze by se vse nejak zvladlo, ale pak kouknu na manzela a rikam si, co jsem na nem videla? Vzdyt to neni chlap pro rodinu.Jo vydela penize, ale tim jeho pece konci. Jenze co s tou touhou mit dalsi dite? Je mi na nic.

Touhu mít další dítě můžeš mít s někým o kom si myslíš a věříš, že spolu budete a né s člověkem se kterým nejsi šťastná, je možné, že spolu nebudete, pokud máte takový vztah… Buď na vztahu budete oba pracovat a pak mít třeba dítě nebo raději zůstat při jednom. Vše by bylo na tobě, a se dvěma dětma se dělá těžce nějaké zásadní rozhodnutí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.16 22:33

No jestli se rozhodnu druhe dite nemit, tak stejne pujde vztah do haje. Tezko budu milovat nekoho kvuli komu budu nestastna.

• Citovat
  • Upravit
69235
20.7.16 22:37

Zvládneš se sama postarat o dvě děti sama? Myslím v případě krachu manželství, zvládneš to sama, jako rozvedená? Postaráš se o vás finančně, zvládneš skloubit práci a péči o dvě děti? Prostě dokážeš žít jako rozvedená samoživitelka, sem tam s nějakýma alimentama, se dvěma dětmi, pokud ano, pořiď si druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.16 22:41

Zasadni rozhodnuti se dela tezce i s jednim ditetem. Nemit dite, uz s nim nejsem. Takto bych mela deti 2.Alespkn neco by mi ten vztah dal.Jen se bojim jestli psychicky zvladnu mit dite za techto okolnosti :(.Rozum mi rika, ze druhe dite ne. :roll:.Jenzs nechci jedinacka. Neverim ze bych kdy nejakemu chlapovi jeste verila. Takze kdyz dite nebude ted uz nebude nikdy.Ale zas abych trnula strachem, ze se pohadame a rozejdeme treba v tehotenstvi ci kratce po porodu me desi. :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.7.16 22:43

Omlouvam se za chyby, rvu jak blba :(.

• Citovat
  • Upravit
30419
20.7.16 22:44
@Anonymní píše:
Zasadni rozhodnuti se dela tezce i s jednim ditetem. Nemit dite, uz s nim nejsem. Takto bych mela deti 2.Alespkn neco by mi ten vztah dal.Jen se bojim jestli psychicky zvladnu mit dite za techto okolnosti :(.Rozum mi rika, ze druhe dite ne. :roll:.Jenzs nechci jedinacka. Neverim ze bych kdy nejakemu chlapovi jeste verila. Takze kdyz dite nebude ted uz nebude nikdy.Ale zas abych trnula strachem, ze se pohadame a rozejdeme treba v tehotenstvi ci kratce po porodu me desi. :,(

Mluvíš, jak kdyby ti bylo nejmíň 50. Kolik máš životů, aby sis mohla dovolit ho promarnit s někým, s kým nejsi vůbec šťastná? Přestaň fňukat, vyřeš si svůj život a až potom si můžeš vzít na svědomí život dalšího dítěte. Jaký život mu asi připravíš v rodině, kde máma tátu nesnáší a naopak? Bude jistě nadšené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.16 22:48

@terinka4444 Myslim ze bych toto vse vypsane sama nezvladla. Neumim si predstavit uz to, ze se brzy po rodicaku vratim do prace a muz se bude o syna starat jak budu v praci. Budem slozite kombinivat smeny.Mam z toho hruzu.Sama bych se tezko postarala kdyz budu majat na 2 smeny.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.7.16 22:51

@hanka.br. Jsem ze vseho na dne takze se citim nejmin na 90let.Nic neni podle mych predstav. Nemam ani silu s tim neco udelat.

• Citovat
  • Upravit
30419
20.7.16 22:53
@Anonymní píše:
@hanka.br. Jsem ze vseho na dne takze se citim nejmin na 90let.Nic neni podle mych predstav. Nemam ani silu s tim neco udelat.

A zatáhnout do toho další dítě, na to sílu máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.16 22:56

@hanka.br. Prave ze nemam.Hen nevim jak se s tim smirit.

• Citovat
  • Upravit
69235
20.7.16 22:56
@Anonymní píše:
@terinka4444 Myslim ze bych toto vse vypsane sama nezvladla. Neumim si predstavit uz to, ze se brzy po rodicaku vratim do prace a muz se bude o syna starat jak budu v praci. Budem slozite kombinivat smeny.Mam z toho hruzu.Sama bych se tezko postarala kdyz budu majat na 2 smeny.

pak si ho nemůžeš pořídit. Bohužel, protože napíšeš, že kdyby nebylo dítě, už spolu nejste, vztah není funkční, dřív nebo později se s vysokou pravděpodobností rozpadne a ty to budeš řešit, budeš ta, co se sama musí postarat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
20.7.16 22:58
@Anonymní píše:
@hanka.br. Prave ze nemam.Hen nevim jak se s tim smirit.

Nemusíš se s tím smiřovat. Dej si život do pořádku a pak se nemusíš smiřovat s tím, že nemáš ani děti ani hezký vztah. Ale nelituj se a dělej něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.16 22:59

Nemuzu ani spat jen premyslim co delat.Ani nevim kdy se vse podelalo.Muze sem milovala.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky