Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kaja00 píše:
Obcas mam taky tako ve stavy, vyspi se z toho, zajdi nekam s kamarady, povyraz si, nekam jed. Cokoliv, jen nebud sam
Jak uz jsem ti radila v jine diskuzi, prestan se zamerovat na hledani lasky, odhanis tim nevedomky, my zeny zoufalce vycitime. Najdi si poradneho konicka, ktery te bude opravdu bavit. Ver mi
Ani nevite jak to je tezke??? Lepsi je rici pravdu nez si hrat na neco co nejsem a ani byt a chovat se stastne nejde kdyz nejsem. Nejsem herec.
@TOMASSSEK Ty ses ožral? a k věci, je potřeba se srovnat sám se sebou, mít se rád, mít radost z pracovních úspěchů, z koníčků, sportu, z pokecu s kamarády…, pokud se plácáš v depresivních náladách, tak těžko najdeš nějakou partnerku.
@TOMASSSEK : tak pokud Ti ke štěstí chyb láska, zkoušej internetové seznamky.. Ale souhlasím, že když se moc tlačí na pilu ženská uteče.. Tak to prostě bývá.. ledaže by sis našel stejně zoufalou ženu ![]()
@Inaris píše:
Radím hledat, hledat.. A nechtít po ženské, aby se Ti ve všem přizpůsobila…Příspěvek upraven 18.07.16 v 20:46
No já si myslím že jeprávě lepší nehledat, pak je tím hledáním člověk tak zaujatý že nevidí co by vidět měl
Právě je lepší se zaměstnat něčím jiným, chodit mezi lidi, mít nějaký koníček, kamarády a nesmutnit nad životem ![]()
@Tiger-lily píše:
@TOMASSSEK Ty ses ožral? a k věci, je potřeba se srovnat sám se sebou, mít se rád, mít radost z pracovních úspěchů, z koníčků, sportu, z pokecu s kamarády…, pokud se plácáš v depresivních náladách, tak těžko najdeš nějakou partnerku.
Ne neozral!!!
@TOMASSSEK píše:
Ani nevite jak to je tezke??? Lepsi je rici pravdu nez si hrat na neco co nejsem a ani byt a chovat se stastne nejde kdyz nejsem. Nejsem herec.
tady nejde o herectví, ale každá žena půjde po zábavném, sebevědomém chlapci, než po takovým z kterého zoufalství a neštěstí čiší, zkoušel jsi seznamku
@renda81 píše:
tady nejde o herectví, ale každá žena půjde po zábavném, sebevědomém chlapci, než po takovým z kterého zoufalství a neštěstí čiší, zkoušel jsi seznamku
Ano zkousel, jako kdybych byl neviditelny.
Jaký si to uděláš, takový to máš…
Přestaň furt fňukat a začni se chovat jako chlap ![]()
@TOMASSSEK Jak dlouho trvá ten problém? předtím jsi fungoval ok?
@TOMASSSEK píše:
Ano zkousel, jako kdybych byl neviditelny.
Tak se třeba ženám moc nelíbíš, měl by si na tom zapracovat.. Pokud nejsi spokojený sám se sebou, nebude s Tebou spokojená ani žena
@Inaris píše:
Jasně, myslela jsem to tak, že než smutnit na netu, tak se teda radši zaměřit na to, co chci… A ono to půjde.
Jojo
tohle mi ale přijde jako pořádná depka a chce se vypovídat.
asi se dost zklamal nebo nevím co ho vede k tomu psát sem.