Chci plnohodnotný život

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33985
18.7.16 20:56
@Verunecka289 píše:
Já taky :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: To je dobře.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
18.7.16 20:59
@kaja00 píše:
Obcas mam taky tako ve stavy, vyspi se z toho, zajdi nekam s kamarady, povyraz si, nekam jed. Cokoliv, jen nebud sam :kytka:
Jak uz jsem ti radila v jine diskuzi, prestan se zamerovat na hledani lasky, odhanis tim nevedomky, my zeny zoufalce vycitime. Najdi si poradneho konicka, ktery te bude opravdu bavit. Ver mi :kytka:

Ani nevite jak to je tezke??? Lepsi je rici pravdu nez si hrat na neco co nejsem a ani byt a chovat se stastne nejde kdyz nejsem. Nejsem herec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
18.7.16 21:00

Tak vypni internet a běž někam do světa.

• Citovat
  • Upravit
35438
18.7.16 21:02

@TOMASSSEK Ty ses ožral? a k věci, je potřeba se srovnat sám se sebou, mít se rád, mít radost z pracovních úspěchů, z koníčků, sportu, z pokecu s kamarády…, pokud se plácáš v depresivních náladách, tak těžko najdeš nějakou partnerku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
18.7.16 21:03

@TOMASSSEK : tak pokud Ti ke štěstí chyb láska, zkoušej internetové seznamky.. Ale souhlasím, že když se moc tlačí na pilu ženská uteče.. Tak to prostě bývá.. ledaže by sis našel stejně zoufalou ženu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33985
18.7.16 21:03
@Inaris píše:
Radím hledat, hledat.. A nechtít po ženské, aby se Ti ve všem přizpůsobila… :)Příspěvek upraven 18.07.16 v 20:46

No já si myslím že jeprávě lepší nehledat, pak je tím hledáním člověk tak zaujatý že nevidí co by vidět měl :think: Právě je lepší se zaměstnat něčím jiným, chodit mezi lidi, mít nějaký koníček, kamarády a nesmutnit nad životem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
18.7.16 21:04
@Tiger-lily píše:
@TOMASSSEK Ty ses ožral? a k věci, je potřeba se srovnat sám se sebou, mít se rád, mít radost z pracovních úspěchů, z koníčků, sportu, z pokecu s kamarády…, pokud se plácáš v depresivních náladách, tak těžko najdeš nějakou partnerku.

Ne neozral!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Jo hochu, tak si najdi chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
@TOMASSSEK píše:
Ani nevite jak to je tezke??? Lepsi je rici pravdu nez si hrat na neco co nejsem a ani byt a chovat se stastne nejde kdyz nejsem. Nejsem herec.

tady nejde o herectví, ale každá žena půjde po zábavném, sebevědomém chlapci, než po takovým z kterého zoufalství a neštěstí čiší, zkoušel jsi seznamku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
18.7.16 21:06

@TOMASSSEK tak se ozer :mrgreen: porad lepší než tyhle výlevy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
18.7.16 21:14
@renda81 píše:
tady nejde o herectví, ale každá žena půjde po zábavném, sebevědomém chlapci, než po takovým z kterého zoufalství a neštěstí čiší, zkoušel jsi seznamku

Ano zkousel, jako kdybych byl neviditelny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15588
18.7.16 21:15

Jaký si to uděláš, takový to máš…

Přestaň furt fňukat a začni se chovat jako chlap :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
18.7.16 21:16

@TOMASSSEK Jak dlouho trvá ten problém? předtím jsi fungoval ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
18.7.16 21:18
@TOMASSSEK píše:
Ano zkousel, jako kdybych byl neviditelny.

Tak se třeba ženám moc nelíbíš, měl by si na tom zapracovat.. Pokud nejsi spokojený sám se sebou, nebude s Tebou spokojená ani žena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33985
18.7.16 21:21
@Inaris píše:
Jasně, myslela jsem to tak, že než smutnit na netu, tak se teda radši zaměřit na to, co chci… A ono to půjde.

Jojo :mrgreen: tohle mi ale přijde jako pořádná depka a chce se vypovídat. :nevim: asi se dost zklamal nebo nevím co ho vede k tomu psát sem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí