Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chci se stát řadovou sestrou, jinak sí vemu život, psychycki už to tady nezvládám.
@Bobulik píše:
Chci se stát řadovou sestrou, jinak sí vemu život, psychycki už to tady nezvládám.
Co Ti brání?
@Bobulik píše:
Hura do toho!
@Bobulik píše:
Jdi se léčit. To prostředí ti rozhodně na duševním klidu nepřidá.
@Bobulik píše:
Klidne muzes..muzes byt nevestou kristovou, drzet celozivotni celibat a zit v pokore a modlit se k svemu panu. Par jich u nas potkavam u arcibiskupstvi.
@Anonymní píše:
Zachovat prosím anonym, jde o velmi citlivé téma pro mě.
Je mi přes 30 roků, jsem zklamána muži, sice jednoho muže chvíli mám, ale stejně s ním vztah skončím, ten vztah nikam nevede, beru ho jen jako kamaráda, jsem zamilovaná do jiného, bezúspěšně, nevidím v životě smysl a zahrávám si s myšlenkou, že se stanu řádovou sestrou-jeptiškou, chci, aby můj život měl alespoň nějaký smysl, proto chci pomáhat potřebným lidem, nevím, od čeho začít… máte někdo zkušenost? Asi ne, že? Nejde o provokaci.
Asi takto, zkušenost s muži mám též špatnou, ale prostě jsem se rozhodla, že budu bez muže a třeba se nějaký dobrý někdy objeví, ale když ne, tak to přežiju. Pomáhat se dá i tak. Já pomáhám samoživitelkám materiálně(věci po dětech), dala jsem dohromady i nějaké věci pro Moravu po tornádu, nějaké oblečení a pastelky apod. jsem koupila jedné holčičce z Ukrajiny, která je ubytovaná u známých. Zapojili jsme se s dětmi do projektu Srdce s láskou darované a za výrobu hry pro seniory, která rozvíjí to, co už je horší (paměť, motorka apod..) si jedeme v červnu pro zvláštní cenu MPSV za solidaritu a mezigenerační spolupráci. Taky koupíme někdy třeba nějaké konzervy do útulku, občas někdo potřebuje psychickou podporu a už se mi stalo, že jsem rozmlouvala sebevraždu nebo řešila kam pošlu záchranku, někdy nějakému bezdomovci koupíme třeba limonádu a obloženou housku, dáme nějaké plyšáky pro hasiče k zásahům apod.. Prostě pomáhat může kdokoliv a to učím své děti i přesto, že jsou malé. A ano, smysl v tom najít jde. Je to velmi naplňující vidět někoho šťastného. Já si udělala rekvalifikační kurz pracovníka v sociálních službách a čeká mě dálkové studium sociální činnost. Kde sice odmaturuji až za 5 let, takže 5 let co se týče práce, tak nebudu moct dělat vše. Ale i kdybych měla pomáhat jako sanitář a dodělat si ještě sanitářský kurz, budu to dělat ráda. Zatím jsem na mateřské. Pomáhat může kdokoliv, kdo otevře oči a podívá se kolem sebe a otevře srdce těm, kteří to potřebují.
@chipsa píše:
Dost mě to připomíná film Šifra mistra Leonarda. Kde odhalili Ježíšova potomka. Jedna věc je co se píše v bibli a co je přípustné pro církev. Druhá věc je, že to ale byli normální lidi. Ježíš zemřel ve 33 letech, jak tedy můžeme vědět, že udržoval svůj sexuální půst na uzdě? A dále proč by Josef s Marií nemohli mít další děti? Kontroloval je snad někdo? A to je předmětem vědeckých diskuzí.
Dle Matouše 12:47 by se dalo předpokládat, že Marie s Josefem další děti měla. Ale Ježíš nebral Josefa jako otce, takže se tomuto asi nevěnovala nějaká větší pozornost.
@Bobulik píše:
Brání ti někdo? ![]()
@Bobulik píše:
Pokud chceš vstoupit do řádu proto, že to tady psychicky nedáváš, tak je to blbost. Takhle to nefunguje. Jdi se léčit a to myslím fakt v dobrém.
Načti si prosím tě něco o tom.
Do toho řádové sestry slouží primárně Bohu a třeba lidem.
Jsi aspoň věřící? Jako opravdu věřící?
Jeptišky nosí snubní prstýnky, zaslibí se Bohu.
Podle meho často onanují a představuji si Ježíše jak jim to dela.
@Bobulik píše:
Doporučuji https://youtu.be/g4VPP9tnXxM
@Bobulik píše:
A chceš něco poradit?
@Královna Kosmíru píše:
Jeptišky nosí snubní prstýnky, zaslibí se Bohu.Podle meho často onanují a představuji si Ježíše jak jim to dela.
Příspěvek upraven 22.05.22 v 06:49
@BarSu píše:
Fuj, to je hnus, vaše “podle mě” si nechte pro sebe. Vůbec nevíte, co je to být Kristovou nevěstou a nejspíš nic nevíte ani o čisté lásce. Opravdu smutné…ukazuje se tady jen to, jak je tenhle svět zkažený
No dovol ty,,svatadalo,, ja vim o jeptiškách hodne.. jsem s nima jednu dobu hodne dlouho spolupracovala! A zrovinka to byly ty pod Hradem - Boromejky
A ty by se mýmu fóru zasmály, protože jsou v pohode a uplne normalni..
, takže se pokřižuj a trochu sklidni svuj hysterickej hormon. Použij nejakej stimul v podobě eroticke hračky třeba
a jestli jen podle toho soudíš ze svět je zkažený
,,, sorry ale jsou tu mnohem horší věci než onanujici jeptiška ![]()