Chci se vdát, ale on se ženit nechce!

449
7.2.13 16:01

Chci se vdát,ale on se ženit nechce!!!

Ahoj, máme s přítel spolu 4letá dvojčata a 2letého prďolu ještě…myslím si že jsme spolu už dost dlouho na to abychom se někam posunuli…došla řeč na svatbu, když jsme byli na večeři, ví přesně koho by na svatbě chtěl a koho ne a kdo by mu šel za svědka, ale vzít si mě nechce…na co prej vyhazovat zbytečně peníze…za to co by se utratilo za svatbu můžem jet prej na dovolenou…Chci aby jsme tvořily celek, aby na jmenovce na dveřích byla jmenovka s jedním příjmením a né se dvěmi aby nás jsmenovali jedním příjmením a né např. „pane Novák a paní Horáková“…nevím co mám dělat čím dýl spolu jsme tím víc se chci vdávat a když vidim včechny své známé, že se žení a vdávaj…dost mě to mrzí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31292
7.2.13 16:05

A jde u něj opravdu o peníze, nebo se na to jen vymlouvá?
svatba se dá spláchnout za pár stovek, o penězích to není, pokud se opravdu vzít chcete…
jinak se nedá poradit nic, nechce tak nechce, k oltáři ho v železech nedotáhneš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lekno
7.2.13 16:09

A důvod proč jste se nebrali už před dětmi byl stejný?

• Citovat
  • Upravit
31594
7.2.13 16:10
@Traccy píše:
když vidim včechny své známé, že se žení a vdávaj…dost mě to mrzí…

Výběrovost vnímání, určitě se jich taky bude spousta rozvádět :twisted:
Na matrice můžeš požádat o změnu příjmení, myslím, že pokud se děti jmenují po chlapovi, tak stačí důvod, že se chceš jmenovat jako ony.
Já už bych se na manželství vykašlala, společné děti jsou závazek až kam, v podstatě to nic nezmění, společné vlastnictví bych kdyžtak ošetřila smluvně a jela na tu dovču 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
7.2.13 16:11

Jde o to, jestli jste tuhle otázku řešili ještě před dětmi. Zeptala bych se ho, jestli jsou důvodem opravdu jen peníze, potom se dá svatba udělat za „pár“ korun a nebo jestli k tomu má závažnější, osobní důvod. Ale obávám se, že s tím opravdu nic neuděláš, maximálně můžeš čekat, jestli k tomu časem taky dojde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
7.2.13 16:11

@Traccy myslím že je uplně jedno jestli máš papír nebo nemáš, pokud to má klapat tak bude i bez papíru ;) a mimo vdovského důchodu, kterého se stejně nedočkám protože mi tady z nich švihne :lol: v manželství nevidím žádnou výhodu :think:

• Citovat
  • Upravit
16186
7.2.13 16:12

Taky mě přijde, že problém bude asi jinde než v penězích…kamarádka si s přítelem „odskočila“ na úřad a za pár minut bylo hotovo :nevim: stálo je to poplatek a kostýmek, který si k té příležitosti koupila. U nich to bylo něco jako u vás, tři děti doma :) Ale nutit nemá smysl, to k dobrému téměř nikdy nevede… Přítel by spíš měl brát trošku ohled i na tvé přání, ne stavět se k tomu tak jednostranně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
7.2.13 16:14

Před dětmi jsme to neřešily…fungovali jsme hodně prací a že jsme chodily do barů a bavily…nevím co my teď začlo hrabat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5578
7.2.13 16:14

Podle mě to o penězích není,,, né každá svatba stojí statisíce… :lol:,,, promiň, je to ale trochu zbabělec, je fajn, když rodina tvoří celek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5578
7.2.13 16:15
@Traccy píše:
Před dětmi jsme to neřešily…fungovali jsme hodně prací a že jsme chodily do barů a bavily…nevím co my teď začlo hrabat…

Myslím, že Ti určitě nehrabe :mrgreen:, každá žena se chce jmenovat stejně jako děti a obzvlášť, když děti máte 3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
7.2.13 16:16

Ahoj, přesně, jak už tu padlo, svatba nemusí stát balík peněz… zkusila bych s ním při vhodné příležitosti promluvit, že pro Tebe je naopak důležitější svatba než dovolená…na tu můžete jet příští rok ;)

• Citovat
  • Upravit
K.Black
7.2.13 16:17
@Traccy píše:

a jde ti o svatbu nebo jméno? protože jméno si změnit můžeš.

• Citovat
  • Upravit
7257

Tak pokud chcete šetřit vemte se jen za účasti dvou svědků v civilním oblečení. Nebude to stát takřka nic. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415

Hlavně ho do ničeho nenutit, to by taky nemuselo dopadnout špatně, chtělo by si to s ním ale také promluvit, zda to je opravdu jenom o těch penězích nebo z jiného důvodu a dopátrat se k řešení… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449

@slunečnicee a samý kluky navíc…nevim možná je to tim že jsme byli v srpnu, v říjnu a teď 16.2. nás čeká další svatba… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí