Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pěkný večer,
mám najednou takovou potřebu s někým probrat svůj život, nevím, zda je vhodné takto tvořit téma, ale nic lepšího mě nenapadlo
)
Chtěla bych slyšet názor, rady, jak byste se zachovaly, prostě jiný pohled na to, co aktuálně řeším v sobě apod.
Kdo má náladu prosím soukromou zprávu.
A aby byla tato diskuze užitečná, tak vás vyzývám k tomu, abyste se svěřily s jakýmkoliv problémem, který máte potřebu ventilovat a nevíte nějak komu se s ním svěřit nebo se vám nedostává potřebné odezvy jinde a přijde vám třeba zbytečné zakládat na to nové téma.
Ahoj, já mám momentálně velké finanční problémy, a s tím je spojený hrozný stres a negativismus, zapšklost..chtěla bych si ulevit tím, že si aspoň pobulím, ale ani to už mi nejde.Nic se nedaří, špatné je to celkově u mě už několik let, ale teď..teď to nabralo grády
..a nejhorší je, že už ani nevidím to světlo na konci tunelu. Z půlky si můžu za situaci sama, z půlky jiní, ale dost za to může moje debilní hodná a vstřícná povaha, moje lehká ovladatelnost a to, že toho někteří zneužili. A na ty mám vztek a pořád v sobě jen řeším-PROČ? a chtěla bych znát odpověď na to, kdy se to štěstí ke mně už trochu přikloní, kdy se věci obrátí k lepšímu ![]()
Kamarádka mi před chvílí řekla, ať myslím pozitivně, a že to co si budu opravdu přát a myslet na to, tak se to splní. Jenže nevěřim..už to neumím ![]()
Mě momentálně zase uhání milá nepřítelkyně depka. Minulost mám vyřešenou, do budoucnosti hledím velice černě a to jak z osobního hlediska tak celosvětového hlediska které se týká i osobního vlastně že. a přítomnost mě momentálně moc netěší.. pořád jsem zaseklá v tom životě. už nevím… pořád jen ten denodenní kolotoč..
tak jsem se vymluvila. abych to šla zaspat. když bude ráno sluníčko bude lépe. když bude zase zataženo tak bude zase den na nic…
Ke mě přišlo štěstí až na potřetí
ale jinak jsem si prošla ocistcem tak teď se mam jak v nebi ![]()
Anonymní jo debilní hodné povahy jsou v tomhle světě dost k ničemu. Světem vládne zlo.
Ovšem je teda rozdíl od hodné povahy a od naivní povahy. Občas se to dosti prolíná. Já jsem životem poučena a řídím se heslem co mi dal táta jako poslední co mi řekl… NIKDY NIKOMU NEVĚŘ
@terinka4444 hlad je převlečená žízeň
heslo kterého se držím zuby nehty, ovšem kila se mě drží uplně stejným způsobem ![]()
A to zas neee. Hodni lidi jsou potřeba!!! Co by na tom světe zbylo dobrého???
j
@TereuliJa píše:
Anonymní jo debilní hodné povahy jsou v tomhle světě dost k ničemu. Světem vládne zlo.
Ovšem je teda rozdíl od hodné povahy a od naivní povahy. Občas se to dosti prolíná. Já jsem životem poučena a řídím se heslem co mi dal táta jako poslední co mi řekl… NIKDY NIKOMU NEVĚŘ
Tak to je asi dobrá rada. Měla bych se jí řídit. Minulou zimu jsem si myslela, jak jsem životem poučená, že už nebudu za tu hodnou blbku..a ejhle, je to tu zase ![]()
Brečí mi dítko, mějte se tu hezky. Dobrou noc.
Holky, nalítnout může opravdu každá/ý… a nemusí být ani naivní či hodný (stačí zamilovaný)
To se pak krásně zatemní mozek (vlastní zkušenost
) ![]()