Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsem nezkušená a chtěla bych to změnit Nepište mi prosím vulgárně. Já tohle myslím vážně! Děkuji za příspěvky.
@Chcite112 píše:
Jsem nezkušená a chtěla bych to změnit Nepište mi prosím vulgárně. Já tohle myslím vážně! Děkuji za příspěvky.
Jestli chceš nějakou zkušenost tak ti půjčím na týden naše 3 děti. To si užiješ až až a nasbiras zkušenosti plno.
@Chcite112 píše:
Začni pracovat a odvádět daně a další. Pak budeš zkušená až až v tom, jak tě dokáže stát oj*bat.
A jestli nemáš zkušenosti s chodem domácnosti, můžeš k nám
Vysavač, žehlička, mop a hadr se na tebe těší ![]()
@Chcite112 píše:
Tak to je super, ze ses obrátila na emimino. Škoda, ze ses nerozepsala, o jako zkušenosti máš zájem - výběr vybavicky, odstraňování poblitych fleků nebo postřehy jak překonat spankovou deprivaci?
@Chcite112 píše:
A jak nezkušená? Jako v sexu? Myslíš, že to spadne z nebe? Najdi si kluka a uč se.
Jinak si každý pod užíváním života představí něco jiného.