Chci si užívat života

2
16.1.22 10:24

Chci si užívat života

Jsem nezkušená a chtěla bych to změnit Nepište mi prosím vulgárně. Já tohle myslím vážně! Děkuji za příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36404
16.1.22 10:28
@Chcite112 píše:
Jsem nezkušená a chtěla bych to změnit Nepište mi prosím vulgárně. Já tohle myslím vážně! Děkuji za příspěvky.

Jestli chceš nějakou zkušenost tak ti půjčím na týden naše 3 děti. To si užiješ až až a nasbiras zkušenosti plno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20975
16.1.22 10:31
@Chcite112 píše:

Začni pracovat a odvádět daně a další. Pak budeš zkušená až až v tom, jak tě dokáže stát oj*bat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
16.1.22 10:35

A jestli nemáš zkušenosti s chodem domácnosti, můžeš k nám ;) Vysavač, žehlička, mop a hadr se na tebe těší :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
16.1.22 10:41
T
@Chcite112 píše:

Tak to je super, ze ses obrátila na emimino. Škoda, ze ses nerozepsala, o jako zkušenosti máš zájem - výběr vybavicky, odstraňování poblitych fleků nebo postřehy jak překonat spankovou deprivaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
16.1.22 11:20
@Chcite112 píše:

A jak nezkušená? Jako v sexu? Myslíš, že to spadne z nebe? Najdi si kluka a uč se.
Jinak si každý pod užíváním života představí něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová