Chiliburner spalovací tablety

292
24.5.13 17:32

chiliburner

Ahojky chci se optat zda někdo skoušel na spalování tablety chiliburner ma to být z papriček, Piště jen ty co s tim mají skušenosti děkuji. Zajíma mě jestli jste tim něco zhubli děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
leniska15
27.5.13 19:20

Zdravím agvamarine :)
Já tyhle tabletky měla a ujišťuji tě že jsem nezhubla vůbec nic. Zhubla jsem když jsem omezila jídlo a začala cvičit a jakmile s tím byl konec, kila šla zpátky nahoru. I s pilulema. Věř mi já byla takový blázen a vyzkoušela plno prášků a zázraků na hubnutí, ale už jsem se zapřísáhla že nikdy více!!! :zed: :zed:
Zhubla jsem nejvíc když jsem opravdu změnila stravu a začala se hýbat. Ta jiná strava mě pomohla od přejídání a chutí na sladké a nikdy žádné pilule tohle nedokázali. A fakt jsem toho měla v minulých letech spoustu :oops: :zed: :zed: JÁUŽ NIKDY ŽÁDNÉ PILULE. jen jsem se ozvala že i tyto chiliburner mě nepomohli :nevim:!!! A to jsem ktomu měla i gel na celulitidu!! Má rada zní kašli na prášky, určitě to nemáš zapotřebí :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
292
28.5.13 18:40

Děkuji za příspěvek ja ted taky začala lepe jíst potřebuji schodit psr kilo co mi zustalo po porodu asi tak osum kilo, tak jsem si říkala ještli by to mělo větší uspěch s těma pilulema, nějak tech osum kilo ne a ne dolu ale časem to snad půjde mam ted 64 kilo na výšku 160cm ale byla jsem zvykla na svých 56 kilo tak snad se tam časem na ně zase dostanu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková