Jak najít přátelé

187
21.5.13 09:38

Jak najít přátelé

Ahojte maminky. Zakládám tuto diskuzi jelikož si nevím rady. Strasně moc mi chybí někdo s kým bych si mohla popovídat. Najít přátelé, známé…
Bohužel jsem nikdy jich moc neměla a nejsem zrovna ten typ, který se dokáže s někým jen tak začít bavit. Je někdo kdo má stejný takový problém. Kde je prostě hledat. Nemám ani facebook. Mohla bych si ho sice založit, ale myslíte, že tam se dají najít přátelé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
21.5.13 09:39

Máš děti? Nebo aspoň psa? To funguje zaručeně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
21.5.13 09:40

Co dětská hřiště nebo mateřská centra? Odkud jsi? Třeba najdeš kamarádku i tady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
21.5.13 09:40

Mám tři děti. Dvě už chodí do školky a dceři je 5 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
21.5.13 09:42

Hřiště tady kolem nás jsou, ale je mi prostě trapně se s někým takhle začít bavit. Jsem prostě hrozná. Jinak jsem od Třince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
21.5.13 09:45

Není to trapné, když si děti začnou s někým hrát tak se řbea zeptej kolik dítěti je roků..Není to tak těžké :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
21.5.13 09:46

FB by ti nepomohl, tam se přátelíš s lidma, co znáš

a co rodiče dětí ze školky? nebo holt chodit s dítětem ven a čekat jestli někdo zavede řeč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
21.5.13 09:46

Jak trapné.. Je fakt, že s většíma, co si navzájem berou hračky nebo se mlátěj to jde líp.. To se člověk začne hned bavit.. Pochválí, nadhodí třeba věk a je to.. Hlavně já teda chodím na různá hřiště, ale i tak člověk pak ty lidi zná od vidění.. No ale to jsou jenom takový známosti, né přátelé. I když já si našla kamarádku tady, založila téma, že hledá maminky z okolí a docela jsem si sedly.. Hlavně máme děti stejně starý, takže téma je vždycky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
21.5.13 09:47

Zkusit to můžu… A Vy jste si třeba našli nějaké přátele přes facebook. Asi jsem staromódní, ale nevím ani, jak to funguje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
21.5.13 09:49

Právě že do školky moc nechodím. Přítel to má po cestě, tak je tam zaklidí a taky vyzvedává…
Tak aspoň vím, že mi je FB k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
21.5.13 09:50

Tak to jsem asi opravdu ztracená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
21.5.13 09:51

@Lolika přes FB ne, to spíš tady. Třeba se ti tady nějaká maminka Z Třince ozve ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
21.5.13 09:52

Byla bych ráda, kdyby se nějaká ozvala. Nebo zkusím založit nové podobné téma přímo z okolí bydliště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
21.5.13 09:56

Zkus si najít dikuzi, jestli tu jsou nějaké maminky z Třince a nebo si založ diskuzi, že hledáš kamarádku z Třince.
Já jsem si na fb kámošku našla dvě, přestěhovaly jsme se..Našla jsem si stránky Berounské maminky a seznámila se..
Mě jen tak někdo nesedí, nejsem ten typ co se baví jen o dětech, příkrmech atd..Tak to bylo těžší, ale našla jsem :mrgreen: To neznamená, že se o dětech enrada bavím to ne, ale ne furt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
21.5.13 09:58

Určitě to zkusím a snad budu mít štěstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková