Je tady kadeřnice?

947
17.5.13 22:40

je tady kadeřnice?

Ahoj všichni, je tady nějaká kadeřnice, co by mi mohla poradit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
833
17.5.13 22:43

Ahoj, co potřebuješ? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
17.5.13 22:47

Já, já, já jenom já :mrgreen:
Co potřebuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
17.5.13 22:51

Holky, já se jen s dovolením vetřu, @pavlinka77 promiň. Je pravda, že kadeřnice nechtějí dělat vlny, trvalou. Ne takový ty ala 80 leta, ale velké lokny, aby se nadzvedl objem vlasů. Mě to moje nechce zaboha udělat, přitom mám husté, ale splihlé vlasy. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
17.5.13 22:52

Ale já tu byla první :twisted: :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
17.5.13 22:55

@1024
Ahoj, asi na tom něco bude, ty trvalé už dneska moc nefrčí, spíš se klade důraz na perfektní střih, pak není potřeba trvalá a na objem už je dneska spousta přípravků!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
17.5.13 22:58
@PitbulLenka píše:
@1024
Ahoj, asi na tom něco bude, ty trvalé už dneska moc nefrčí, spíš se klade důraz na perfektní střih, pak není potřeba trvalá a na objem už je dneska spousta přípravků!

Má pravdu předsedo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
17.5.13 23:00

@PitbulLenka Když mě právě nic nedrží, mám prý těžké vlasy a pořád mě musí prostříhávat :zed:. Když mi udělá účes, tak než dojdu domů, mám to jak zmoklá myš. Vln se bojí, že zničí vlasy, ale prý by mi velká vlna slušela a hodně zvedla objem, jen se prostě holt bojí :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
17.5.13 23:08

@1024
To se takhle fakt nedá posoudit :nevim:, třeba zkusit kratší účes, možná více sestříhat.. :think:.. Zkus třeba jiné kadeřnictví, co ti řeknou, ale to zničení vlasů fakt hrozí!, sice už i ty trvalé jsou dneska šetrnější, ale pořád jsou ještě k vidění takové ty krepaté zničené vlasy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
17.5.13 23:13

@PitbulLenka Když já chtěla být dlouhovlasá vlnitá blondýna :,( :mrgreen:. Nanokec odcházím s vlasama po ramena. Holky tak díky, tak na vlny prostě zapomenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
17.5.13 23:44

Ahoj kadeřnice,
můžu se také vetřít s dotazem. Já si trvalou dávám, myslím Matrix a fénuju ji dorovna. Hrozně se mi totiž mastí vlasy a musela bych to mýt každý den. Takhle to vydrží aspoň dva nebo tři a hlavně ten objem je super.
Takže dotaz: Co jiného na mastné vlasy? Přijde mi, že žádný šampon nepomáhá.
Díky za rady, vím, že ta trvalá není ideální, ale zatím jsem nic lepšího neobjevila.
Pěkný víkend,
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
18.5.13 01:57

Také mám jednu otázečku… asi jsem úplné nemohlo, ale ať se snažím jak chci nikdy nedokážu svým vlasům dodat potřebný objem. Je na to nějaká finta? Díky
Vlasy mám prostříhané, jemné…používám přípravky na objem. Od kadeřnice to vždy drží a vypadá dobře. Ale já už nejsem schopna ji napodobit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
18.5.13 03:16

@Halka co treba vyzkouset sampon heden schouders? Vim ze pises ze sampony moc nepomahaji ale kamaradka si take nemuze mit vlasy jinym samponem ze se ji hned masti vlasy, po tomhle to neni tak hrozne.Nebo si porid suchy sampon, zbavi te to mastnoty a nemusis si tak casto mit hlavu. @Jitta86 co treba zkusit vlasy natupirovat? Holt si to prez den trosku natupcis a mas hnedka objem jako z reklamy ;) jinak vyborny je pudr na zvetseni objemu od got to be mohu jen doporucit, mamka ma sice kratsi vlasy ale skoro zadne, pouziva ten pudr a udela ji to krasny objem. Pokud chces sahnout po kvalitnejsich pripravkach je skvely od Refu mohu je jen doporucit napr Root to top.hold hairspray nebo treba thickening spray, ten je urcen na splihle vlasy a doslova dela zazraky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
18.5.13 04:56

Ja lakuju lakuju lakuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
18.5.13 06:23

@1024 koukám na tvou fotku a jsem na tom s vlasy podobně. Řeším to takhle: Po umytí si vlasy vyfénuju skoro do sucha tak, že předkloním hlavu (hodně) a fénuju ze spoda, tím ten objem nabyde, pak trochu podtočím konečky a dof=nuju do sucha. Pak opět předkloním hlavu, zespoda lehce nalakuju. Pak na to dám velký natáčky, opět zlehka přelakuju, nechám cca půl hodiny, když mám čas, tak klidně dýl, sundám natáčky, učešu a zafixuju opět lakem. Toho laku nedávám moc, aby to nebyla tvrdá helma. Ale nevypadá to špatně, objem je větší, většinou to vydrží i druhý den, kdy to vlhkýma rukama zespodu navlhčím a opět s předkloněnou hlavou zafénuju. Je to teda trochu opruz, tenhle způsob, ale už jsem si zvykla, holt vstávám kvůli tomu o hodinu dřív. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková