Co na odpolední svačinu při hubnutí místo jogurtu?

1074
16.5.13 20:19

co na odpolední svačinu při hubnutí místo jogurtu?

Ahoj, chtěla bych se zeptat, co třeba všechno jíte na odpolední svačinu, když nemáte chuť na jogurt, aby to bylo hlavně zdravé…díky moc a jaké jogurty popřípadě jíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
125
16.5.13 20:21

Ahoj, já si dávám na odpolední svačinu Cotagge (čerstvý sýr se smetanou - nejsem si jistá, jestli je název na stopro správný), kupuji ale jen ten neochucený. Je v něm hodně bílkovin. Jinak třeba taky nějaké ovoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
16.5.13 20:22

Záleží, co máš po zbytek dne…
můžeš klidně chléb s cottage nebo tvarohovou pomazánkou, nebo ovoce, nebo kefír, nebo ochucené jogurtové mléko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
16.5.13 20:23

Papriku s Lucinou, nebo par kolecek kureci nebo kruti sunky a okurku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
16.5.13 20:24

@baculkaji
ahoj, co nějaké ovoce ( hroznové víno, pomeranč, mandarinka) - to jím já, ale nejsem si jistá jestli je to na dietu ( nic nedržím a jím to že mě to chutná)-Jinak já jím jogurty bílé od Holandie, snažím se vybírat aby obsah tuku byl okolo 3%, s méně mě nechutnají a s více jsou zase smetanové a to taky nechci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.13 20:33

Dopolední svačina ovoce+mléčný výrobek(jogurt bílý, tvaroh, jogurtový nápoj, kefír, podmáslí, ovofit) a na odpolední už hlavně bez ovoce, ale se zeleninou, knackebrot s cottage, ricottou, margarínem, šunka od 85% výš, eidam 30%, tvarůžky, atd…

• Citovat
  • Upravit
4224
16.5.13 20:39

:) pro mě, aktuální téma… nechala jsem si od výživové poradkyně sestavit jídelníček a dala mi pár osvědčených rad ;) Zrovna zítra jdu na převážení, tak jsem zvědavá…předtím jsem měla za 1 týden 1kg dolů, což je při hubnutí, který má vydržet optimální 0,5-1kg za týden :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
16.5.13 20:45

@Jituna78 nene ovoce se může jen dopoledne.

@baculkaji já si dávám odpoledne zeleninu s fetou, jinak můžeš pečivo s bílkovinou (sýr, kvalitní šunka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4224
16.5.13 20:46

@paola white :palec: tak nekecala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
16.5.13 21:02

Ahoj, já sice dietu nedržím, ale na odpolední svačinu mi přijde vhodná čerstvá zelenina a k tomu třeba cottage sýr/mozzarela nebo zeleninová polívka, cokoli se zeleninou, fantazie se meze nekladou. Šunka mi přijde, že má moc soli. Výživoví poradci mají tendenci rvát do hubnoucích nadbytek bílkovin a vytvářejí vražedné kombinace jídel. Je to čistě můj názor. Nejhorší je kombinovat čerstvé ovoce s něčím, nejhůře s mléčným výrobkem. Ovoce by se mělo jíst dopoledne a samostatně, jinak kvasí a člověk je pak jak balon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
16.5.13 21:05

Já mám nejraději k svačině ovoce nebo zeleninu. Ale kolikrát si dám i třeba musli tyčku. Spíše podle toho na co mám zrovna chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10005
16.5.13 21:09

Holky, já teda miluju Cottage, ale nějak nevím, co je na něm dietního :think: Vždyť je to samá smetana…Ale složení a chuť super, jen že jsem schopná zbodnout kelímek na posezení a to už asi vůbec není dietní :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
16.5.13 21:21
@VeHE píše: :palec: tak nekecala :mrgreen:

poradkyně nebo já :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
16.5.13 21:26
@Paoloska píše:
Holky, já teda miluju Cottage, ale nějak nevím, co je na něm dietního :think: Vždyť je to samá smetana…Ale složení a chuť super, jen že jsem schopná zbodnout kelímek na posezení a to už asi vůbec není dietní :oops:.

Mýlíš se :-), cottage má v průměru cca 450kJ a 5 g tuku (třetina toho, co např eidama a jen o polovinu víc tuku nebo energie než obyčejný bílý jogurt.
150g kelímek cottage a cca 675 kJ se dá jako svačina sníst i při hubnutí.
I když možná trochu lepší by bylo půl až třičtvrtě kelímku a doplnit zeleninou, případně malým kouskem pečiva. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
16.5.13 21:36

@Paoloska ono nejde jen o to kolik to má kalorií, ale taky o poměr a obsah živin. důležité je aby svačina obsahovala bílkoviny, protože bez bílkovin je hned hlad. cottage mi při dietě výživová poradkyně doporučila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková