Zumba pro začátečníky

94
19.5.13 18:25

Zumba pro začátečníky

Ahoj, ráda bych začala se zumbou, ale… příjdu si jako pořádné poleno. Dostanu se do toho nějak? Opravdu mi vůbec nejde to všelijaké vlnění :-( Máte někdo nějaké odkazy pro začátečníky? Moc děkuji za pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
neprihlasena-nepr.
19.5.13 19:15

Tedy, ja se pridavam-zajimala by me zumba pro zacatecniky, mam to stejne jako zakladatelka. Nekde na Praze-Letany, prosim? Vite nektera o necem?

• Citovat
  • Upravit
neprihlasena-nepr.
19.5.13 19:15

Tedy, ja se pridavam-zajimala by me zumba pro zacatecniky, mam to stejne jako zakladatelka. Nekde na Praze-Letany, prosim? Vite nektera o necem?

• Citovat
  • Upravit
Jessie8951
19.5.13 19:58
@zmrzka88 píše:
Ahoj, ráda bych začala se zumbou, ale… příjdu si jako pořádné poleno. Dostanu se do toho nějak? Opravdu mi vůbec nejde to všelijaké vlnění :-( Máte někdo nějaké odkazy pro začátečníky? Moc děkuji za pomoc.

Byla jsem poprvé minulý týden, v životě jsem to necvičila, ani jsem nekoukala na net. A zmákla jsem tom už mám za sebou 3hodiny. Do toho se dostaneš neboj.

• Citovat
  • Upravit
1165
19.5.13 19:58

Není třeba, první 3hodiny jsou náročné, pak se chytnete, je to pořád dokola, podobné prvky či stejné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
19.5.13 20:17
@neprihlasena-nepr. píše:

AHoj,
já chodila v Praze přímo na Palmovku ( je tam i lezecká stěna, myslím že se to jmenuje SC Palmovka) je to cca 1 minutu od metra. Začátečníci to také zvládnou, lektor má mikrofon a jsou tam všude zrcadla, takže se to dá okoukat. Po několika hodinách už to bude v pohodě. Když je štěstí a učí se zrovna nějakou novou písničku, tak ukazuje lektor/ka jednotlivé kroky a krásně se to dá zapamatovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
19.5.13 21:55

Dřív než půjdu na hodinu mezi „talenty“, tak se potrebuju alespoň nějaký kroky naučit. Na internetu je toho mraky, ale nenašla jsem nic, co by mě něco naučilo od začátku. Proto bych byla ráda, kdyby někdo věděl a poslal nějaký odkaz, který by mi pomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessie8951
20.5.13 06:29
@zmrzka88 píše:
Dřív než půjdu na hodinu mezi „talenty“, tak se potrebuju alespoň nějaký kroky naučit. Na internetu je toho mraky, ale nenašla jsem nic, co by mě něco naučilo od začátku. Proto bych byla ráda, kdyby někdo věděl a poslal nějaký odkaz, který by mi pomohl.

Kroky se naučit můžeš, ale pak tam přijdeš a lektor bude mít úplně jiný kroky než budeš umět, takže myslím, že je to celkem zbytečné. Seber odvahu a jdi :hug:

• Citovat
  • Upravit
919
6.8.13 13:45

Ahoj holky,
zumba není těžká. prvních 5 lekcí je nejhorších a pak to už najednou jde samo…
Jinak já chodím na černý most - kousek od metra.. do S-Fitness
ve čtvrtek od 19 hod a super.. doporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková