Chlap si me neváží

Anonymní
15.8.22 07:41

Chlap si me neváží

Ahoj
Nevím jak začít včera jsme se pohadali s manželem. Vcera jsme byli u jeho matky. A stěžoval si tam jak je unavený že se nevyspal pořadně 3 dny.. no ja se nevyspala 2 roky pořádně když vstavam furt v noci k dítěti. A on mi ještě řekne že to nic není a že je to můj problem. že on chodí do prace že ma být pravo unavený. Přitom doma nic neděla, a kolikrát si po praci chodi i lehnout. O volno spi az do 14h. Nikdy k diteti nevstal v noci ani rano. jeste chodim na brigadu. A on mi rekne ze nechodim do prace ze je to brigada. Tak ja tam litam jqk magor a vlastne tam nepracuji chodim tam asi spat kdyz je to brigada.
Takze defakto toho delam malo asi. Jsem zvedava co bude rikat az zacnu chodit do prace. A domacnost, dite a prace bude na me.. ale on bude chodit jen do prace ale preci bude vic unaveny.. protoze chodi do prace.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26864
15.8.22 07:52
@Anonymní píše:
Ahoj
Nevím jak začít včera jsme se pohadali s manželem. Vcera jsme byli u jeho matky. A stěžoval si tam jak je unavený že se nevyspal pořadně 3 dny.. no ja se nevyspala 2 roky pořádně když vstavam furt v noci k dítěti. A on mi ještě řekne že to nic není a že je to můj problem. že on chodí do prace že ma být pravo unavený. Přitom doma nic neděla, a kolikrát si po praci chodi i lehnout. O volno spi az do 14h. Nikdy k diteti nevstal v noci ani rano. jeste chodim na brigadu. A on mi rekne ze nechodim do prace ze je to brigada. Tak ja tam litam jqk magor a vlastne tam nepracuji chodim tam asi spat kdyz je to brigada.
Takze defakto toho delam malo asi. Jsem zvedava co bude rikat az zacnu chodit do prace. A domacnost, dite a prace bude na me.. ale on bude chodit jen do prace ale preci bude vic unaveny.. protoze chodi do prace.

Tak doma zvolni. Nemusis se pretrhnout. A tvuj muz full servis nepotrebuje. Je dospely, svepravny, umi se prece o spoustu veci postarat sam :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.8.22 07:58

A proč tedy děláš všechno a nevykasles se na to? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
15.8.22 08:00

Na brigadu bych se vykaslala a kazdou nedeli bych ho zaprahla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
15.8.22 08:06

Přesně tak, je to dospělý člověk, ať se taky zapojí. Jste přeci rodina. Ty zvolni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35864
15.8.22 08:11

Nejvyšší čas si dupnout, aby tatínek začal aspoň trochu fungovat. Hlavně si s ním neporizuj další dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
15.8.22 08:18

Ano. Vykonaných domácích prací si váží jen lidé, kteří je samy vykonávají. Že to pořád někoho znovu a znovu překvapuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.8.22 08:20
@Sisika9 píše:
Ano. Vykonaných domácích prací si váží jen lidé, kteří je samy vykonávají. Že to pořád někoho znovu a znovu překvapuje :lol:

Nebo mají pocit, že uvařit, uklidit a zabavit na celé dopoledne dítě je jako se šťourat v nose. Že to ženy baví a proto to není práce :P
Nebo ti, co nedělají noční, se strašně diví, že ve tři klimbám před odchodem do práce… Asi mají pocit, že se tam prospím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
15.8.22 08:22

A proč si to všechno děláš? Tak přestaň ne? Vyřešeno. Další. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3537
15.8.22 08:23

Jaký si to uděláš, takový to máš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
15.8.22 08:27

Jaké sis to udělala, takové to máš 🤷‍♀️. Od začátku měl být zapojený. V domácnosti žijete oba, dítě má dva rodiče. Někam odjeď, nech mu dítě a uvidí, co to obnáší. Ani nebude hlídat, je to otec, bude se prostě normálně starat jako rodič 🤷‍♀️
Díky Bohu za mýho muže, fakt. Hlavně si s ním nedělej další dítě, dokud nezačne fungovat. A za stěžování si u maminky teda další velké mínus, to teda bude materiál 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
15.8.22 08:43

Proto se má do starání se o dítě i domácnost chlap zapojit hned od začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
15.8.22 08:44

Až začneš chodit do práce bude to úplně stejný. Co by měl říkat jinak.
Bych mu jako matka vylíčila jakej je chudak oproti ženě. To můžou kluci jednou zkusit přijít si stěžovat. Co mu ja to tchýně řekla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755
15.8.22 08:51

Muž si tě váží úplně stejně, jako si sebe sama vážíš ty. Lítáním jako hadr na holi si úctu nezajistíš. Musíš si vymezit hranice. Potom si tě muž možná vážit začne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.8.22 08:52
@Náměsíčná píše:
Až začneš chodit do práce bude to úplně stejný. Co by měl říkat jinak.
Bych mu jako matka vylíčila jakej je chudak oproti ženě. To můžou kluci jednou zkusit přijít si stěžovat. Co mu ja to tchýně řekla?

Politovala ho, bobánka malého. A snachu za zády pomluvila, že má doma bordel a Ludánka nenechá vyhajat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová