Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@albert karty tu si uvaříš doma z cukru a citrónové šťávy(nebo jí koupíš, ale to je podle mě blbost kupovat si za několik set trochu uvařeného cukru
) Bolí to o dost míň než voskem-trháš to na opačnou stranu. Já si nejdřív myslela, že je to blbost. První dvě várky jsem uvařila blbě, pak jsem se s tím zalepila od hlavy k patě…pak ale chytneš cvik a jde to úplně samo
Na celé tělo používám žiletku. Někdy vezmu nohy voskem, ale na třísla nee. Jednou jsem to zkoušela, bolelo to jak čert a navíc se mi skoro žádný chloupek nevytrhl, jen na nich zůstal ten vosk
Kdysi jsem si ty chloupky zkoušela trhat pinzetou, tolik to nebolelo, ale trvalo to hooodně dlouho, první týden se mi hojily stroupky nebo modřinky, druhý týden byl parádní, třetí se mi ale začaly dělat pupínky, jak chloupky zarůstaly a to bylo peklo
To mi za to opravdu nestojí. Teď teda používám žiletku, ale jak píše @albert karty, taky se mi dělají pupínky. Chloupky začnou zarůstat, začne to hnisat a svědit a bolet…
Už to neberu „proti srsti“ ale po směru růstu, takže stejně nejsem oholená do hladka. Někdo má lepší úděl ![]()
@fifinka609 A můžeš napsat přesný recept (nebo mi poslat sz), jak vaříš tu cukrovou pastu (poměr cukru a citrónu, kolik toho,…)? A co všechno na to používáš? To na sebe dáváš ještě horké?? Nebo nejlépe, kdyby jsi mohla všechno potřebné napsat sama, taky bych to vyzkoušela ![]()
@albert karty píše:
Cukrová pasta?a opravdu po ní nic nepůjde vidět?
NN, žádnou pěnu
Když nepoužíváš pěnu, pak je ta kůže suchá. Já jsem používala nějakou dámskou a pak mi kamarádka řekla, že je to ta samá, co pánská, ale ta je levnější. Jen po ní chvíli voním jak chlap
jinak trhám depilátorem - nohy, podpaží a třísla holím
http://www.depilace-centrum.com/…krova-pasta/
Tak já vařím tuhle…pak to naliju do skleněné nebo plastové nádoby(potravinové, která vydrží vysokou teplotu)…když je to skoro studené, tak si kousek vezmeš do ruky, uděláš kuličku, rozetřeš proti směru růstu a rychle trhneš na druhou stranu. Nejlepší je, najít si na YouTube nějaké video, jak se to dělá a nějaké triky-třeba tady http://www.depilace-centrum.com/…ovou-pastou/
Ja pozivam ziletku na vse, ale taky trpim na pipinky a zarustani
zkusila jsem pak i pansky gely a vody po holeni, detske kremy, ale nic nepomaha ![]()
A jak sundavate chloupky na hornim rtu? Jsem tmavovlaska a posledni doubou mi je cim dal vic videt knirek. Zkousela jsem pinzetu, ale ta bolest…vzdala jsem to. A neroste to pak tvrde jako chlapum vousy? Me i rychle zarusta oboci tak mam z toho rtu strach aby mi to nerostlo vic a vic ![]()
@alexxa Já na knírek používám vosk na obličej - jsou to malé proužky, nalepíš a už nemáš jinou možnost, než to odtrhnout
Ale není to tolik bolestivé. Nemám ale pocit, že by mi chloupky tmavly nebo tvrdly, toho se neboj ![]()
Skubu cukrovou pastou. Kupodivu to neboli ve srovnani s voskem nebo el. skubacem.
Driv jsem si ji taky varila doma, ale pak jsem koupila tu BioEpil z DM a uz mam jeden kelimek pres rok. Takze adie vareni ![]()
@Petule030 Zkusim to, snad pak nebudu potrebvat pansky holici strojek ![]()