Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
A ještě prosím máte zkušenosti někdo s depilací v okolí Ostravy? někdo kdo to fakt umí…díky moc
Mít takový problém, zkusila bych IPL epilator. Jinak já používám cukrovou pastu, po té jediné mi chloupky nezarustaji.
Tak se asi bude muset holit častěji, to se nedá nic dělat… po holení zkus peeling a bude to dobré.
@terien píše:
Mít takový problém, zkusila bych IPL epilator. Jinak já používám cukrovou pastu, po té jediné mi chloupky nezarustaji.
A to si kupujete sama nebo chodíte?
Peeling nebo masáž rukavicí z lufy bych spíš doporučila před holením, ať pokožku vyhladíš a případně uvolníš zarostlé chloupky pod kůží..
, a to min. 1× týdně a pak ošetřit těl. mlékem po holení nebo s obsahem konopí či tea tree.., to používat nejlépe denně.
@Anonymní píše:
A to si kupujete sama nebo chodíte?
Nejdřív jsem chodila ke kosmetičce abych viděla jak se to používá a pak jsem si ji koupila a trham sama. Trpím na zarustani hrozně a po ty pastě fakt pohoda.
Nohy mám chlupaté jako gorila Kamba. Takže elektrický epilátor a škubat a škubat. Už to prakticky nebojí a některé chlupy přestalo bavit růst.
@Chupita píše:
Po holení hel z aloe vera a bude po pupíncích a zarůstání
Nějaký konkrétní?
@terien píše:
Nějaký konkrétní?
to si myslím, že je jedno, hlavně vysokoprocentní koncentraci aloe
Máš asi různé možnosti. Buď obden holit, nebo neustále vytrhávat epilátorem, pokud finance nejsou problém, můžeš si nechat odstranit v nějakém laser centru, to by mohlo 2,3 sezony vydržet.
Milé dámy, jak řešíte své chlupaté nohy, stehna, ruce..prostě vše na léto? Já bohužel jsem chlupatá opravdu dost když se neholím alespoň co týden. nejen lýtka to bych ani nebrala jako tragédii, ale i stehna, zezadu, zepředu, je to opravdu ošklivé. Když se oholím, jakotřeba teď je to hrůza, trvá to dlouho a hlavně výsledek je stejně nic extra. Pupínky, svědí to děs. Minulý rok jsem byla na vytržení a za 2 dny jsem měla také všude pupínky, zarůstaly mi chloupky všude na celých nohách, byly červené atd. Prosím poradíte mi?