Chmurná doba

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sonarka
10.1.22 01:17

Jsem teda jen měsíc po druhé dávce, ale žádné následky zatím nemám… Naopak mě přestalo bolet rameno - asi týden po první dávce, nevím zda to souvisí, ale pobolívalo mě už asi 2 roky předtím a najednou to přestalo a zatím bolet nezačalo :D
Jinak žiju stejně jako předtím.. Jen jsem s malým byla v bazénu… Já po asi 10 letech… :D Když už mám tu Tečku, tak ať ji využiju :)
Všechno je věc volby… Můžeš mít depky, nadávat na covid a vidět jen to špatné, nebo se vzchopit a žít navzdory tomu, že to teď není úplně ideální… Je to tvá volba ;)

• Citovat
  • Upravit
76805
10.1.22 07:57
@Xmichaelah píše:
@stinga tez jsem byla predloni i loni na dovce… :mrgreen: spis jsem to myslela tak, ze kazdy rok jsme planovali a vybirali, pokud to letos pujde, pojedem nekam na posledni chvili dle podminek… ( aneb kam nas neockovany untermensche pustej :mrgreen: ), no v nejhorsim postavim stan na zahrade :think: jen proste rada planuju a tohle mi teda moje planovani strasne hati 8)

tak to znám, já také chci mít všechno naplánované dopředu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80119
10.1.22 08:03

Očkovaná jsem, i celé okolí, pokud vím, následky nikdo žádné - věkový rozptyl 15-75. Psychika bych řekla dobrá, i když jo, zdají se mi lidí popudlivejsi. Taky mě to štve, třeba jsem zapomněla telefon a chtěla jít na kafe. Těším se, že snad se jednou všechno vrátí k normálu a nebudu muset hlídat, jestli máme při odchodu z domu všichni respiratory v kapse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80119
10.1.22 08:07
@stinga píše:
jak píšou i ostatní, náhlé úmrtí mladých sportovců byly vždycky, vrcholový sport není vůbec zdravý - nadměrná tělesná zátěž, nesmírné psychické vypětí, tlak na výkon, různá anabolika a podpůrné látky - to by zabilo i slona, natož mladého sportovce
  • a ty si určitě žádanku na vyšetření srdce vyžádej, nemusí to být žádná „sranda“, anebo zjistíš, že srdce je v pořádku a uleví se ti :hug:

Plus k tomu to, že to nadměrné přetěžování začne ve čtyřech letech třeba. A ty nároky jsou šílené, nevyvinutý organismus se tím mrzačí. Vůbec se mi to nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17363
10.1.22 08:14

Osobně registruji spory a dohady spíše na netu, než v realitě…
I když atmosféra ve společnosti taky nic moc…

očkování mám za sebou tři, po první dávce jsem zvracela, po druhé mi bylo úplně všechno, po třetí jsem trpěla šílenou, ale fakt šílenou únavou… poslední jsem měla v listopadu a pořád se cítím unavenější, než dřív, srdeční slabost jsem měla párkárt (a dávám to do souvislosti) a nejvíc mi vadí rozházená menstruace… s tím si fakt nevím moc rady, do HA (do hormonů obecně) se mi moc nechce a jiné řešení se hledá těžko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17363
10.1.22 08:16
@inkakřivák píše:
Očkovaná jsem, i celé okolí, pokud vím, následky nikdo žádné - věkový rozptyl 15-75. Psychika bych řekla dobrá, i když jo, zdají se mi lidí popudlivejsi. Taky mě to štve, třeba jsem zapomněla telefon a chtěla jít na kafe. Těším se, že snad se jednou všechno vrátí k normálu a nebudu muset hlídat, jestli máme při odchodu z domu všichni respiratory v kapse.

můžu se zeptat, od kdy je očkovaný ten patnáctiletý u vás v rodině?
a jaký máš názor na očkování dětí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80119
10.1.22 08:33

@azaleila Očkovaný je, neřeknu přesné datum, ale když to spustili, dítě rodiče přihlásili. Teď řeší mladší. Rodiče jsou pro, starší dítě taky, mladší napůl. Ale před Vánoci byli oba pozitivní, takže zatím to odkládají. Já se přiznám, že nevím. U těch malých do deseti let bych váhala, ale u starších ne. Vím, co ta nemoc může. U nás se bohužel loni ukázala na dospívajícím v plné parádě. Ne nemoc, ta byla,, rýma", ale ty následky ho málem staly život. Takže v rodině bylo jasno. Očkovat a očkovat. O dospělého člena 50 let jsme před vakcínou přišli. A bylo to bleskové.
Jo a právě ty následky u dospívajícího nás všechny spíš kloní k očkovat i děti 5+. Fakt to nebyla sranda. Byl to krutý měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
10.1.22 09:51

Doba je normální. Já i mé okolí jsme očkovaní obvykle 3 krát. Následky kromě bolesti ruky či hlavy pár dní apod. žádné. Omezení ani chmury žádné nevidím. Jediná otrava je nezapomínat respirátor, takže je mám nastrkané ve všech kapsách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17363
10.1.22 16:12
@inkakřivák píše:
@azaleila Očkovaný je, neřeknu přesné datum, ale když to spustili, dítě rodiče přihlásili. Teď řeší mladší. Rodiče jsou pro, starší dítě taky, mladší napůl. Ale před Vánoci byli oba pozitivní, takže zatím to odkládají. Já se přiznám, že nevím. U těch malých do deseti let bych váhala, ale u starších ne. Vím, co ta nemoc může. U nás se bohužel loni ukázala na dospívajícím v plné parádě. Ne nemoc, ta byla,, rýma", ale ty následky ho málem staly život. Takže v rodině bylo jasno. Očkovat a očkovat. O dospělého člena 50 let jsme před vakcínou přišli. A bylo to bleskové.
Jo a právě ty následky u dospívajícího nás všechny spíš kloní k očkovat i děti 5+. Fakt to nebyla sranda. Byl to krutý měsíc.

věřím :hug: přeju hodně síly a pevné nervy…
a děkuji moc za odpověď :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76805
10.1.22 17:30
@šklíbakočka píše:
Doba je normální. Já i mé okolí jsme očkovaní obvykle 3 krát. Následky kromě bolesti ruky či hlavy pár dní apod. žádné. Omezení ani chmury žádné nevidím. Jediná otrava je nezapomínat respirátor, takže je mám nastrkané ve všech kapsách.

Doba je normální. Ty máš fakt dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
10.1.22 17:34
@šklíbakočka píše:

já taky, ale nevytahuji je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80119
10.1.22 17:48

Doba normální není. Protože není normální, aby z důvodu rovnoprávnosti hrála Annu Boleynovou černoška, ovšem bílý herec černocha hrát nesmí, to je urážka. Tak to mi skutečně normální nepřipadá. To zase zlaté roušky a očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
10.1.22 17:54
@stinga píše:
Doba je normální. Ty máš fakt dost

Proč bych měla mít dost? Z mého hlediska jediné omezení jsou respirátory, a to stále jezdím MHD. Jinak do práce chodím, do obchodu, na lyže, necítím nějaká omezení. Nemám pocit nějaké chmurné doby. To je ale věc názoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
10.1.22 17:55
@inkakřivák píše:
Doba normální není. Protože není normální, aby z důvodu rovnoprávnosti hrála Annu Boleynovou černoška, ovšem bílý herec černocha hrát nesmí, to je urážka. Tak to mi skutečně normální nepřipadá. To zase zlaté roušky a očkování.

njn ale to jsme neřešily :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80119
10.1.22 18:02

@šklíbakočka To vím. Jen dokládam, že doba normální není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí