Chmurná doba

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
10.1.22 18:18
@šklíbakočka píše:
Proč bych měla mít dost? Z mého hlediska jediné omezení jsou respirátory, a to stále jezdím MHD. Jinak do práce chodím, do obchodu, na lyže, necítím nějaká omezení. Nemám pocit nějaké chmurné doby. To je ale věc názoru.

Chmurné nálady tady podporují média. Mám jich plné zuby. A když jste u toho očkování, všechny televizní reportáže jsou doprováz :zed: eny detailními záběry na jehlu nořící se do svalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
10.1.22 18:21
@Burj Chalifa píše:
Chmurné nálady tady podporují média. Mám jich plné zuby. A když jste u toho očkování, všechny televizní reportáže jsou doprováz :zed: eny detailními záběry na jehlu nořící se do svalu.

njn nejlépe TV nevlastnit nebo nesledovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
10.1.22 18:29

Televizi nemám, takže co chci, najdu si na netu. Nic mě nestresuje.

Omezení nula, naopak jsem přidala na sportu, kolem mě očkovaní, bez vedlejších účinků. Zato postcovid následků už jsem pár viděla.

Jediný problém vidím ve zdražování a v extrémních cenách nemovitostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
10.1.22 18:43
@Cattus píše:
Televizi nemám, takže co chci, najdu si na netu. Nic mě nestresuje.

Omezení nula, naopak jsem přidala na sportu, kolem mě očkovaní, bez vedlejších účinků. Zato postcovid následků už jsem pár viděla.

Jediný problém vidím ve zdražování a v extrémních cenách nemovitostí.

Jo to je problém, nemovitosti
plyn se zdá, že už směřuje dolů https://www.kurzy.cz/…u-usd-2-roky
elektřina vcelku také
ale navazující věci se asi dolů nevrátí
uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prodaná nevěsta
11.1.22 15:24

Holky, jsem ráda, že žádná z vás se nestaly konspirátorkami. :lol:

• Citovat
  • Upravit
1724
15.1.22 22:12

Tuto dobu zvládám špatně, štve mě chování některých lidí, jak jsou sobečtí, myslí jen na sebe a své zájmy (já jsem někdo, nebudu se přece v ničem omezovat a vy ostatní mi polibte apod.) A dokážou být agresivní. Souhlasím, že vždycky se najde takovych lidí dost a dost, ale tato doba a situace to víc jakoby odkryla, ukázala… Mívám z toho depky. Očkovaná jsem, z Covidu mám respekt. Neockovala jsem se kvůli svobodnemu pohybu, ale kvůli zdraví. Reakce na očkování v rodině v pohodě, nic dramatického… akorát věřím tomu, že očkování stále dokola stejnou neupravenou vakcínou nedává smysl, takže si kdyžtak počkám na nějakou tu upravenou a víc vytunenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1844
15.1.22 22:25

Něco na rozveselení z jiné zdejší diskuse… o očkování. Je to zejména pro neočkované (jako jsem i já), ale klidně i pro té druhé, já podle toho lidi nedělím.
Takže: v jedné diskusi jedna pisatelka uvedla, že pokud to od něj budou vyžadovat, klidně se bude očkovat každý měsíc. Jeden pisatel to komentoval slovy: Asi chce udělat hodně teček za covidem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí