Chodím jen se ženami s vaginálním orgasmem- jsou zdravější

34
22.4.22 16:20

Chodím jen se ženami s vaginálním orgasmem- jsou zdravější

Chodím jen se ženami s vaginálním orgasmem - jsou zdravější a lepší. Ostatní po sexu pošlu někam. Nebaví mě dlouhé předehry ani orální sex. Chci ženu, která se udělá ze soulože.

Podle výzkumů jsou ženy s vaginálním orgasmem zdravější a silnější osobnosti než ty s klitoridálním orgasmem.

Tvrdil to nejen Sigmund Freud, ale i Stuard Brody, moderní vědec přes orgasmy:

„Klitoridální a vaginální orgasmy se liší, ten druhý je „zdravější“
12. dubna 2012 12:29
Jestliže někteří sexuologové tvrdí, že ženy spolehlivě dosáhnou orgasmu jen při stimulaci klitorisu, jiní vědci naopak obhajují význam a jedinečnost orgasmu vaginálního. Ten podle nich prospívá tělesnému i duševnímu zdraví ženy o poznání víc.“

Zdroj: https://www.idnes.cz/…tahy-sex_jup

Jde o odlišné typy orgasmu, protože:

1. klitoridální a vaginální oragsmus nepochází oba z klitorisu - jen ten klitoridální, vedou je totiž různé nervy. ( viz. Komisaruk)
  1. podněcují jiné oblasti v mozku (Komisaruk)
  1. Po vaginálním orgasmu stoupne u ženy prolaktin až o 300%, u ostatních orgasmů o méně. O dost méně.

Toť věda.

Má zkušenost je, že ženy s vaginálním orgasmem jsou silnější osobnosti a vyrovnanější.

Ahojky dámy - :mrgreen: váš Nadsamec :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1554
22.4.22 16:24

Díky za info, jdu se postavit do řady, ty nadsamče trapnej

Příspěvek upraven 22.04.22 v 16:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
22.4.22 16:24
@Nadsamec píše:
Chodím jen se ženami s vaginálním orgasmem - jsou zdravější a lepší. Ostatní po sexu pošlu někam. Nebaví mě dlouhé předehry ani orální sex. Chci ženu, která se udělá ze soulože.

Podle výzkumů jsou ženy s vaginálním orgasmem zdravější a silnější osobnosti než ty s klitoridálním orgasmem.

Tvrdil to nejen Sigmund Freud, ale i Stuard Brody, moderní vědec přes orgasmy:

„Klitoridální a vaginální orgasmy se liší, ten druhý je „zdravější“
12. dubna 2012 12:29
Jestliže někteří sexuologové tvrdí, že ženy spolehlivě dosáhnou orgasmu jen při stimulaci klitorisu, jiní vědci naopak obhajují význam a jedinečnost orgasmu vaginálního. Ten podle nich prospívá tělesnému i duševnímu zdraví ženy o poznání víc.“

Zdroj: https://www.idnes.cz/…tahy-sex_jup

Jde o odlišné typy orgasmu, protože:

1. klitoridální a vaginální oragsmus nepochází oba z klitorisu - jen ten klitoridální, vedou je totiž různé nervy. ( viz. Komisaruk)
  1. podněcují jiné oblasti v mozku (Komisaruk)
  1. Po vaginálním orgasmu stoupne u ženy prolaktin až o 300%, u ostatních orgasmů o méně. O dost méně.

Toť věda.

Má zkušenost je, že ženy s vaginálním orgasmem jsou silnější osobnosti a vyrovnanější.

Ahojky dámy - :mrgreen: váš Nadsamec :dance:

Je pátek a blázni mají svátek. :mrgreen: Tyto rozumy si schovej pro kamarády z hospody. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
22.4.22 16:27

Další zoufalec nebo ten blázen, který stále zakládá trapné diskuze a teď vytahuje sto let staré články. :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
22.4.22 16:29

Nekrmte toho trolla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10265
22.4.22 16:35

Díky za poučnou přednášku na zajímavé téma. Věřím, že na seznamce to uvádíš jako,,zn.: Vaginální orgasmus podmínkou."

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8876
22.4.22 16:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20887
22.4.22 16:43

@Nadsamec

Dobrý den,

děkujeme za poučný příspěvek, už ho prosím nikam nevkládejte a nespamujte jiné diskuze (ten druhý duplicitní jsem smazala). Zde to bohatě stačí, ačkoli vůbec nevím, proč byla potřeba toto napsat… Chybí mi na konci nějaká otázka nebo výzva k reakci. :think:

Díky za pochopení.

Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
22.4.22 16:46

Aaaa, ahoj holky je tady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
22.4.22 16:47
@admin píše:
@Nadsamec

Dobrý den,

děkujeme za poučný příspěvek, už ho prosím nikam nevkládejte a nespamujte jiné diskuze (ten druhý duplicitní jsem smazala). Zde to bohatě stačí, ačkoli vůbec nevím, proč byla potřeba toto napsat… Chybí mi na konci nějaká otázka nebo výzva k reakci. :think:

Díky za pochopení.

Iva

předpokládám, že to tady necháváte pro pobavení? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40476
22.4.22 16:54

Článek z r. 2012 a dva vědci, kteří se snaží být odborníky i přes ženské orgasmy, musela jsem se zasmát :) @Nadsamec

O čem chceš diskutovat?

Jinak je důležité, jak dlouho vydržíš, pokud jsi Dvouminuták, tak s Tebou nebude mít vaginální orgasmus nikdo, to jen kdyby ses tomu divil… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
22.4.22 17:01
@admin píše:
@Nadsamec

Dobrý den,

Díky za pochopení.

Iva

Díky že jsi odolala cenzuře.

Dáš mi na sebe číslo? Docela bych si s tebou chtěl dát rande. Ahojky :jazyk:

Příspěvek upraven 22.04.22 v 17:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
22.4.22 17:02

Hele dámy, já nemůžu za to, že mi ženy padají k nohám a můžu si vybírat. Holt to je fakt: jsem vtipnej, inteligentní, poučenej, prostě OSOBNOST… A NAVÍC MLADEJ A KRÁSNEJ :mavam: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
22.4.22 17:06

@admin vždyť je to ten troll, který tu řádí pod různými nicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
22.4.22 17:08
@topazio píše:
@admin vždyť je to ten troll, který tu řádí pod různými nicky.

Mam tu jeden nick a tato paní je vyšinutá a pronásleduje mě.

Zatím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria