Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chodím jen se ženami s vaginálním orgasmem - jsou zdravější a lepší. Ostatní po sexu pošlu někam. Nebaví mě dlouhé předehry ani orální sex. Chci ženu, která se udělá ze soulože.
Podle výzkumů jsou ženy s vaginálním orgasmem zdravější a silnější osobnosti než ty s klitoridálním orgasmem.
Tvrdil to nejen Sigmund Freud, ale i Stuard Brody, moderní vědec přes orgasmy:
„Klitoridální a vaginální orgasmy se liší, ten druhý je „zdravější“
12. dubna 2012 12:29
Jestliže někteří sexuologové tvrdí, že ženy spolehlivě dosáhnou orgasmu jen při stimulaci klitorisu, jiní vědci naopak obhajují význam a jedinečnost orgasmu vaginálního. Ten podle nich prospívá tělesnému i duševnímu zdraví ženy o poznání víc.“
Zdroj: https://www.idnes.cz/…tahy-sex_jup
Jde o odlišné typy orgasmu, protože:
Toť věda.
Má zkušenost je, že ženy s vaginálním orgasmem jsou silnější osobnosti a vyrovnanější.
Ahojky dámy -
váš Nadsamec ![]()
Díky za info, jdu se postavit do řady, ty nadsamče trapnej
Příspěvek upraven 22.04.22 v 16:25
@Nadsamec píše:
Chodím jen se ženami s vaginálním orgasmem - jsou zdravější a lepší. Ostatní po sexu pošlu někam. Nebaví mě dlouhé předehry ani orální sex. Chci ženu, která se udělá ze soulože.Podle výzkumů jsou ženy s vaginálním orgasmem zdravější a silnější osobnosti než ty s klitoridálním orgasmem.
Tvrdil to nejen Sigmund Freud, ale i Stuard Brody, moderní vědec přes orgasmy:
„Klitoridální a vaginální orgasmy se liší, ten druhý je „zdravější“
12. dubna 2012 12:29
Jestliže někteří sexuologové tvrdí, že ženy spolehlivě dosáhnou orgasmu jen při stimulaci klitorisu, jiní vědci naopak obhajují význam a jedinečnost orgasmu vaginálního. Ten podle nich prospívá tělesnému i duševnímu zdraví ženy o poznání víc.“Zdroj: https://www.idnes.cz/…tahy-sex_jup
Jde o odlišné typy orgasmu, protože:
- klitoridální a vaginální oragsmus nepochází oba z klitorisu - jen ten klitoridální, vedou je totiž různé nervy. ( viz. Komisaruk)
- podněcují jiné oblasti v mozku (Komisaruk)
- Po vaginálním orgasmu stoupne u ženy prolaktin až o 300%, u ostatních orgasmů o méně. O dost méně.
Toť věda.
Má zkušenost je, že ženy s vaginálním orgasmem jsou silnější osobnosti a vyrovnanější.
Ahojky dámy -váš Nadsamec
Je pátek a blázni mají svátek.
Tyto rozumy si schovej pro kamarády z hospody. ![]()
Další zoufalec nebo ten blázen, který stále zakládá trapné diskuze a teď vytahuje sto let staré články.
![]()
Díky za poučnou přednášku na zajímavé téma. Věřím, že na seznamce to uvádíš jako,,zn.: Vaginální orgasmus podmínkou."
Dobrý den,
děkujeme za poučný příspěvek, už ho prosím nikam nevkládejte a nespamujte jiné diskuze (ten druhý duplicitní jsem smazala). Zde to bohatě stačí, ačkoli vůbec nevím, proč byla potřeba toto napsat… Chybí mi na konci nějaká otázka nebo výzva k reakci. ![]()
Díky za pochopení.
Iva
@admin píše:
@NadsamecDobrý den,
děkujeme za poučný příspěvek, už ho prosím nikam nevkládejte a nespamujte jiné diskuze (ten druhý duplicitní jsem smazala). Zde to bohatě stačí, ačkoli vůbec nevím, proč byla potřeba toto napsat… Chybí mi na konci nějaká otázka nebo výzva k reakci.
Díky za pochopení.
Iva
předpokládám, že to tady necháváte pro pobavení? ![]()
Článek z r. 2012 a dva vědci, kteří se snaží být odborníky i přes ženské orgasmy, musela jsem se zasmát
@Nadsamec
O čem chceš diskutovat?
Jinak je důležité, jak dlouho vydržíš, pokud jsi Dvouminuták, tak s Tebou nebude mít vaginální orgasmus nikdo, to jen kdyby ses tomu divil… ![]()
@admin píše:
@NadsamecDobrý den,
děkujeme za poučný příspěvek, už ho prosím nikam nevkládejte a nespamujte jiné diskuze (ten druhý duplicitní jsem smazala). Zde to bohatě stačí, ačkoli vůbec nevím, proč byla potřeba toto napsat… Chybí mi na konci nějaká otázka nebo výzva k reakci.
Díky za pochopení.
Iva
Díky že jsi odolala cenzuře.
Dáš mi na sebe číslo? Docela bych si s tebou chtěl dát rande. Ahojky ![]()
Příspěvek upraven 22.04.22 v 17:07
Hele dámy, já nemůžu za to, že mi ženy padají k nohám a můžu si vybírat. Holt to je fakt: jsem vtipnej, inteligentní, poučenej, prostě OSOBNOST… A NAVÍC MLADEJ A KRÁSNEJ
![]()
@admin vždyť je to ten troll, který tu řádí pod různými nicky.
@topazio píše:
@admin vždyť je to ten troll, který tu řádí pod různými nicky.
Mam tu jeden nick a tato paní je vyšinutá a pronásleduje mě.
Zatím ![]()