Chodíte nemocní do práce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19388
17.1.18 21:49

@Pudloslava díky, no, kdyby to trvalo déle než běžná ms, zajdu k dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
18.1.18 07:33

@Pudloslava tak to je samozřejmé, pokud je člověk schopný opravdu fungovat a neomezuje nebo nesnižuje kvalitu práce, proč ne třeba v takovém případě když aspoň zabrání síření např rouškou. Ale když nemá člověk sílu sám pro sebe těžko může jít a fungovat pro druhé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
16.2.19 07:17

Přecházení

Taky jsem dřív předcházela. Až jsem se dostala do stavu kdy jsem byla sotva schopna dojít k lékaři. Teď ležím mamAB 3ti den a je mě stále blbě asi nezabraly. Takže to bude nadlouho máte také stejně zkušenosti. Napište.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
16.2.19 07:34

Asi jako všichni i já jsem nemoci přecházela. Do práce jsem chodila klidně i s horečkama - co by beze mě dělali, určitě by jim to tam spadlo na hlavu že? O to víc mě štvalo, že když jsem pak opravdu potřebovala zůstat doma, tak s tím zaměstnavatelé měli hrooooznej problém. Alá podej prst, ukousnu ti celou ruku… :roll:
No a pak mi zjistili Crohnovu chorobu… A já si konečně řekla A DOST!!! Zdraví mám jen jedno, to mi nikdy nikdo nevrátí a ani za žádný prachy na světě si ho nekoupím. Od té doby, jakmile na mě začne lézt nějaký moribundus, okamžitě jdu na neschopenku a pěkně ho vyležím. Sem tam má někdo v práci blbý kecy, ale to je mi srdečně u zadele. Je to můj život a moje zdraví! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.19 14:28
@bobda píše:
Ahoj všem, tohle téma jsem zrovna probírala s partnerem včera večer, když jsem přijela z práce. Před 13 dny jsem odjížděla na dovolenou a jak jinak než nachcípaná, protože kolegové chodí do práce i s antibiotiky. Celý pobyt jsem měla rýmu, takže parádička. V úterý se vracim do práce KONEČNĚ zbavená rýmy a úplně ta samá osoba co na mě prskala, krchlala aj. je opět nemocná a opět leze do práce. Takže počítám, že zase to odskáču já. Takže jsem pěkně vytočená a když už ta dotyčná osoba nebere ohledy na ostatní, tak by si měl člověk uvědomit, že co se nevyleží se jen přeléčí a vše se ukládá a zúrokuje! Já osobně do práce jdu pouze s rýmou, jinak si beru neschopenku.

nechápu,že každej leze nachcípanej do práce,to by mě vždycky čerti brali. :pocitac: já tedy si beru vždy neschopenku,ono to 2× do roka nikoho nezabije.a důchody nebudou,ještě se napracujeme dost.zdraví je jen jedno.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.3.19 14:30
@lorelai947 píše:
Asi jako všichni i já jsem nemoci přecházela. Do práce jsem chodila klidně i s horečkama - co by beze mě dělali, určitě by jim to tam spadlo na hlavu že? O to víc mě štvalo, že když jsem pak opravdu potřebovala zůstat doma, tak s tím zaměstnavatelé měli hrooooznej problém. Alá podej prst, ukousnu ti celou ruku… :roll:
No a pak mi zjistili Crohnovu chorobu… A já si konečně řekla A DOST!!! Zdraví mám jen jedno, to mi nikdy nikdo nevrátí a ani za žádný prachy na světě si ho nekoupím. Od té doby, jakmile na mě začne lézt nějaký moribundus, okamžitě jdu na neschopenku a pěkně ho vyležím. Sem tam má někdo v práci blbý kecy, ale to je mi srdečně u zadele. Je to můj život a moje zdraví! :srdce:

z přecházení nemocí jsem vyléčená, nikdo to stejně neocení,ani zaměstnavatel ani kolegové…takže pěkně beru neschopenku a chodím do práce až je mi dobře.

• Citovat
  • Upravit
101532
18.3.19 14:34
@Anonymní píše:
z přecházení nemocí jsem vyléčená, nikdo to stejně neocení,ani zaměstnavatel ani kolegové…takže pěkně beru neschopenku a chodím do práce až je mi dobře.

Ja třeba přecházím nemoc kvůli sobě a ne kvůli zaměstnavateli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.19 14:43
@j.a.n.i1 píše:
Ja třeba přecházím nemoc kvůli sobě a ne kvůli zaměstnavateli…

a co to má za význam,že kvůli sobě?? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
101532
18.3.19 14:50
@Anonymní píše:
a co to má za význam,že kvůli sobě?? :nevim:

Tak třeba ze si nebudu brat na 2 dny neplacenou neschopenku, kdyz pak mam treba dovolenou nebo je vikend…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.19 18:09
@j.a.n.i1 píše:
Tak třeba ze si nebudu brat na 2 dny neplacenou neschopenku, kdyz pak mam treba dovolenou nebo je vikend…

no mě třeba kolikrát víkend nestačí,tak to je pak jediná možnost neschopenka.většinou lehnu na 2 týdny a to by mi pak nezbyla dovča,kterou mám k jiným účelům,abych jela se někam rekreovat.záleží,co člověka potrefí

• Citovat
  • Upravit
101532
18.3.19 19:56
@Anonymní píše:
no mě třeba kolikrát víkend nestačí,tak to je pak jediná možnost neschopenka.většinou lehnu na 2 týdny a to by mi pak nezbyla dovča,kterou mám k jiným účelům,abych jela se někam rekreovat.záleží,co člověka potrefí

Tak me stačí, tak nevidim duvod, proc bych si mela brat neschopenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.19 09:07
@j.a.n.i1 píše:
Tak me stačí, tak nevidim duvod, proc bych si mela brat neschopenku.

tak si toho važ,že ti to stačí.nikdy nevíš…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.4.19 19:52

Ahoj holky, jsem od Včera nemocná, mám bolesti v krku, teplotu skoro 39 a je mi hodně mizerně. :,( Bohužel prý musím do práce i přes to, ale já to nezvládnu. Pracuji s lidmi, dělám v ordinaci. Tudíž už jsou naobjednani lidi a jsem tam jediná. Co mám dělat, je mi vážně do breku.

• Citovat
  • Upravit
37125
22.4.19 19:55

Máš zaměstnavatele? Normálně bych šla na neschopneku, s nemocí se musí počítat, zvlášť pokud děláš s lidma, abys je ještě nenakazila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
22.4.19 19:55
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem od Včera nemocná, mám bolesti v krku, teplotu skoro 39 a je mi hodně mizerně. :,( Bohužel prý musím do práce i přes to, ale já to nezvládnu. Pracuji s lidmi, dělám v ordinaci. Tudíž už jsou naobjednani lidi a jsem tam jediná. Co mám dělat, je mi vážně do breku.

Jako že budeš s horečkou 39 ošetřovat lidi? 8o

Co asi? Prostě si vzít neschopenku… Jestli jsi sestra, tak ty teď vyvažují zlatem. Řekni zaměstnavateli, že jestli tě on nechce, tak jinde chtějí. Všude jinde… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí