Chodíte teď ven s dětmi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32915
10.2.21 21:41

Chodíme, tak na hodinu. Syn má dva roky, kočárek nehrozí teda. Když byl nejstarší malý, byly mrazy -12 - -17 a ven jsme chodili, aspoň na chvilku, těch 20 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
10.2.21 21:42

Taky bychom šly normálně ven, kdyby naše prďola byla ochotná vstoupit do sněhu nebo sedět na bobech :roll: s kočárem ani nevyjedem.
Jindy chodíme každý den na několik hodin, pár dnů nás doma nezabije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
10.2.21 21:42

Záleží na dítěti. Mám tři. Dvě milují zimu a zimní radovánky, třetí trpí. Ven jde na procházku, ale jen na chvíli,. 20minut je její maximum. Naštěstí nejstarší už chodí ven sama a prostřední chodí ven se školkou.
Doufáme, že brzo zmizí sníh a budeme moct zas chodit ven normálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22914
10.2.21 21:43
@Pantalaimon píše:
Dcera má přesně rok a půl…ráno 45 minut do školy se starší, plus venčení psa, je v nosítku v bundě, od půl 11 do cca 13 spí na zahradě v kočáru a ve 14 jdeme procházkou zase do školy, teď jsem ji vozila na bobu nebo v kočáru na střídačku s kočárkem… pokaždé je teda nabalená jako pumpa, ale sama chce odpo ven…takže tvých dvacet minut :nevim:

sousedky dítě taky spává na dvorku, i teď v mrazech..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
10.2.21 21:47
@lucynka25 píše:
sousedky dítě taky spává na dvorku, i teď v mrazech..

Tak u nás bylo zatím nejvíc -4, mám takovou hranici do těch - 10, vždycky je teploučká, mám v kočáru berana, no problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
10.2.21 21:49

Moje děti to venku nebaví. Staršího ještě jakž takž, ale spíš na boby na kopec, ale malá 1,5 roku, se bojí sněhu a na boby si nesedne. Když někam jdeme, stojí na místě a řve třeba hodinu v kuse. Takže když jdeme, jen kolečko po prosypaných chodnících. Mám každé dítě prostě jiné. Malý zimu miluje, malá ji nenávidí. :nevim: Ale doma mi skáčou po hlavě :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
10.2.21 21:50

Rekla bych, ze zalezi na diteti. Nas prcek nesnáší, kdyz mu je kosa, takže pokud neni v kocarku ve fusaku, jen tak na sane to je max na 15/20 minut, když není venku cely den, vubec mu to nevadi :D vetsinu ho vytáhnu chvilku se starším brachou a jak zacne knucet, jde s nim tatínek domu :) sáňkování se mu docela libi, ale chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
10.2.21 22:01

@Danci83 nechápu, jak se lidstvo mohlo dožít roku 2021. Dříve bývaly mnohem větší mrazy a děti běžně běhaly venku… Ano chodíme ven, jako jindy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
10.2.21 22:11

@janickaIII já miluju tohle dříve bývalo..dříve bývalo hodně věcí, ale lidé se přizpůsobují, říká se tomu evoluce. Takže ano, jelikož tyhle mrazy jsou posledních X let spíš výjimečné, tak proti nim nejsou naše děti tak odolné, jako jsme byli dříve my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
10.2.21 22:19

Chodím dopo i odpo většinou. Cca do minus 10, někdy ale nejdeme ani v minus 2. Dcera nesnáší vítr, jsou jí dva a něco. Takže třeba zítra nepůjdeme, jelikož má fičet… Každopádně je to na každého pocitu, někdy jde dcera celou vycházku sama, jindy sedne do kočárku a chce deku a to vím, že už mám pomalu zamířit domů. Venku trávíme od hodiny do tří hodin, dle toho kam jdeme a jestli jdeme ráno i večer. Prostě to udělej tak jak to cítíš ty a jak to vnímá dítě. Namazat obličej, teplé oblečení je základ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31017
10.2.21 22:21

Ja mam celorocne terenni deti. Nezastavilo nas nikdy zadne pocasi, snazim se je vhodne oblekat a jdem klidne i do lijaku. Trpim maximalne ja :mrgreen: (protoze si vzdycky nejak reknu, ze to tu chvili v lehkem kabate vydrzim, cehoz pravidelne lituji).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
10.2.21 22:26

Nemám teploměr, chodíme ven normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
10.2.21 22:30

@janickaIII
Jenže dřív neměla většina na výběr. A ty co měly, tak taky kolikrát nešly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
10.2.21 22:42

Mam 13mesicniho, ven chodime bezne i ted. Akorat kdyz jindy dam 2-3h prochazku, tak ted jdu treba 2 x po hodine. Zatim chodi par kroku doma, venku jeste nebeha, takze ho nabalim a do fusaku a namazu kremem oblicej. Spi v tom mraze jak dudek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
10.2.21 22:49
@Netopirek píše:
@janickaIII
Jenže dřív neměla většina na výběr. A ty co měly, tak taky kolikrát nešly.

Tak seďte až do léta doma. Teď je moc zima, pak bude pršet, pak bude moc bahna… :nevim: místo toho, aby byli lidi rádi, že je jednu zimu trochu sněhu, hned brblaji. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí