Chodíte teď ven s dětmi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
11.2.21 10:19
@Danci83 píše:
Ahoj, chci se zeptat, kdo máte rok a půl staré dítko nebo podobne stare, chodíte teď v těch v mrazech ven a na jak dlouho? Mám za to, že na 20min to batole zvladne(v kočárku). Obejdu tu 3× blok a jdu zase domů. Samozřejmě před procházkou mazu oblicejik krémem. Čerstvý vzduch potřebujeme všichni. Díky za názory.

Mám 3 měsíční, spí venku 3 hodiny :mrgreen: v kočárku tedy.. Teď je u nás - 9, pocitově asi - 30,pac fouká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
11.2.21 10:34

Mám 11Ma chodíme denně dvakrát na víc než hodinu, teď třeba půjdeme na cca hodinu na bobech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25127
11.2.21 10:34
@Platanka píše:
Včera jsme byli, ale dneska teda ne.. Tady bylo minus deset, to už ani školky nesmějí ven, pro batole mi na tom nepřijde nic super.Jo, teď čtu že na dvacet minut a v kocaru… To jo, to asi nevadí, já myslela na dvě hodiny na boby.

No, já jsem docela naštvaná na naše učitelky. Děti byly v těch -10C venku, což by mi nevadilo, ale bohužel moji čtyřletou nikdo nezkontroloval, jak byla oblečená.
Napadal jí sníh do bot, protože oni hřeší na to, že je zcela samostatná a umí se obléct sama.
Takže celou hodinu venku úplně mokrý boty, mokrý punčocháče. Stěžovala si mi, že jí byla venku hrozná zima, i když se snažila chodit a doma mi večer lehla. Nic vážnýho, jen nachlazení, ale už to, že se mi v noci počůrala, mě prostě seje. No, mám ji doma. Učitelkám příště řeknu, že je potřeba ji zkontrolovat, jestli má přehrnutou spodní vrstvu kalhot přes boty… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
11.2.21 10:38

A já teda musím říct, ze obdivuju lidi, co jsou cele dny zalezly doma. Já bych se nejspíš oběsila na klice u dveri. U takhle se nic a nikam nesmi a chodit ven je jediná aktivita, co mi zbyla, kromě nakupu. Chodím i za deště, hlavně ze se něco děje ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
11.2.21 11:28
@Netopirek píše:
Takže lepší jít ven se řvoucím dítětem. Které prořve celou vycházku. Než pár dní zůstat doma.
Já raději budu pár dní doma než to sleze. Než nechat dítě venku řvát

Takze u vas rozhoduje takhle male dite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
11.2.21 11:30
@Leenvecka píše:
@janickaIII hele ja taky jako mala zimu nemusela a od doby co jsem zacla vic veci rozhodovat sama (okolo osmi/deviti) me proste ven pres zimu nikdo nedostal, zimu, snih a mraz nesnasim doted. A nejak jsem nepochopila proc by maly deti meli chodit denne ven.

To ja ti reknu, treba kvuli imunite? Chodime denne za kazdeho pocasi a dcera prakticky nebyva nemocna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
11.2.21 12:03

Dcera 19 měsíců a chodíme ven každý den minimálně na 1 - 2 hodiny. Nastrojím ji a namažu obličej. Včera u nás začalo hrozně foukat, tak jsem ji prostě vzala do náruče, aby jí nefucelo do obličeje a šly jsme rychle domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
11.2.21 12:28
@Lenca27 píše:
Takze u vas rozhoduje takhle male dite?

Nerozhoduje. Ale nevidím důvod proč ji nutit jít ven, poslouchat řev a snášet amok.
Zvládne jít do obchodu do školky a domů. To loni ještě nedala. Ale prostě jít si do sněhu hrát, nedá. Příští rok to třeba bude lepší. Anebo zas sníh nebude.
Ono je to taky poprvé, co vidí tolik sněhu a tak dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
11.2.21 16:34
@Netopirek píše:
Nerozhoduje. Ale nevidím důvod proč ji nutit jít ven, poslouchat řev a snášet amok.
Zvládne jít do obchodu do školky a domů. To loni ještě nedala. Ale prostě jít si do sněhu hrát, nedá. Příští rok to třeba bude lepší. Anebo zas sníh nebude.
Ono je to taky poprvé, co vidí tolik sněhu a tak dlouho.

Tak si ve snehu hrat nemusi, ale kdyz reknu, ze se jde ven, tak se jde ven, amok neamok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
11.2.21 16:36
@JOHNDENVER píše:
Nenene, v žádném případě. Jak je zima, prší, nedej bože jde teplota do mínusu a fouká vítr, zůstáváme doma. Topíme na 25 a děti sedí pěkně celý den u televize. Přece nedopustím, aby je ofouklo :lol:

No my vyrazime ven, až bude venku minimálně +18C a bezvětří a jen lehký svit sluníčka. Přeci nepůjdu s dětmi ven, když je venku mráz, to dá rozum, ne :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
11.2.21 16:41
@Lenca27 píše:
Tak si ve snehu hrat nemusi, ale kdyz reknu, ze se jde ven, tak se jde ven, amok neamok :)

Ono by tě to přešlo, když by díky těm amokum venku na zemi prochladka tak, že by musela brát 15 dní antibiotika.
Jsou prostě děti s kterými nehneš. Dokud jsem neměla třetí nevěřila jsem.
Do obchodu půjde, protože ví, že se nakupovat musí. Pro ségru do školky taky.
Ale říct, že jdeme bobovat, tak konečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
11.2.21 17:00
@JOHNDENVER píše:
Tak kdyby na to byla odjakživa zvyklá, tak by jí to nepřišlo divný. Pokud se jednou šprajcla a tys jí ustoupila, tak má teď trumfy v ruce ona. A mimochodem, to ji necháš ležet na zemi :think:?

Jo leží na zemi. Nemáme už kočár a držet se nedá.
Já jsem ji právě neustupovala. Proto měla zánět průdušek. A znovu být skoro měsíc zavřená doma kvůli nemoci už nechci. Takže teď dostává na výběr, jestli chce jít ven anebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
11.2.21 17:06
@Netopirek píše:
Jo leží na zemi. Nemáme už kočár a držet se nedá.
Já jsem ji právě neustupovala. Proto měla zánět průdušek. A znovu být skoro měsíc zavřená doma kvůli nemoci už nechci. Takže teď dostává na výběr, jestli chce jít ven anebo ne.

Hezky si to zaridila :D a kolik ji je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
11.2.21 17:28
@Lenca27 píše:
Hezky si to zaridila :D a kolik ji je?

3 roky. 98% času je salámista. Pomáhá, poslouchá, dělá co se po ní chce. Ale jsou pak věci, že se šprajcne a nikdo s ní nehne. Bohužel sníh se dostal do těch 2% problémů 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2340
11.2.21 21:17
@Leenvecka píše:
@janickaIII hele ja taky jako mala zimu nemusela a od doby co jsem zacla vic veci rozhodovat sama (okolo osmi/deviti) me proste ven pres zimu nikdo nedostal, zimu, snih a mraz nesnasim doted. A nejak jsem nepochopila proc by maly deti meli chodit denne ven.

Možná proto, aby doma neskákaly po lustru? Jako pokud dítě dělá něco smysluplného, nechá se zabavit, ať chodí ven klidně dvakrát za měsíc. Ale některé děti jsou prostě po dvou hodinách v uzavřeném prostoru na odstřel. To jim radši vrstvu přidám než doma jen řvát a sledovat, jak dítě už neví coby. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí