Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@avm3 Já mám kontejnery naproti baráku, tak si můžu dovolit bejt líná ![]()
Já dávám kelímky od jogurtu vylízat psovi. Je to ekologické a beze zbytků, jen se to válí všude po bytě ![]()
Manželova babička takhle přišla o klíčky na skrinkach tenkrát v obývákové stěně - manžel jako dvouletý je vycházel ze třetího patra bytového činžáku v centru Phy skrz ventilacku/vetracku (dodnes netušíme pri tvaru a velikosti těch oken, jak se mu to tenkrat povedlo) nez pro ne stihla dobehnout, tak je někdo sebral… ![]()
A moje tenkrat taky dvouletá pra-neteř pro změnu těsně po revoluci z balkonu asi v sedmém/osmém patře paneláku na Barrandově vycházela veškeré kolicky na prádlo (sestřenka sbírala prádlo a male podávala kolicky, aby je dávala do košíčku a ten zvuk kolicku ji přišel nějak z dálky) a nez se obe oblikly a vypravily ven, tak si je nějaké deti vzaly. ![]()
@Fjodorka píše:
Já dávám kelímky od jogurtu vylízat psovi. Je to ekologické a beze zbytků, jen se to válí všude po bytě
Ten náš blb je rozkouše a jestě je schopnej se o ten rozdrbanej kelímek poskrabat, takže dostává jen ty měkké po Pribinaccich, to jeho předchůdce byl sikovnejsi (kelímek mezi přední pracky a pečlivě vylízat, jen mu pak člověk musel umýt čumák-fousy, měl klasicky střih teriera) ![]()
@Hanka1 Ten náš si je právě drží mezi packami a pečlivě vylizuje… Jednou by s ním nějaká fenka byla šťastná
On celkově nic neničí, je to zlato
@Litta Kidd je příliš pečlivý, by mi upadla ruka ![]()