Chorvatsko s ročňákem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetkaK
17.6.11 12:06
LenkaPT píše:
Tak se tu mějte krásně, já jdu balit a všem,co vyrážejí dnes na cesty, přeju malý provoz a hlavně ať v pořádku dojedou. :mavam:

Leni Tobě (Vám) taky krásnou dovolenou, my vyrážíme až ve 3h ráno :) a teď poctivě balím a balím :)

• Citovat
  • Upravit
1113
17.6.11 12:56

Tak těm co dnes vyrážejí, přejeme šťastnou cestu, dobře se zabalte, nic nezapomeňte, dorazte v pořádku a až se vrátíte, poreferujte nám, jaká byla cesta a tak jo? Moc prosííím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
17.6.11 13:17

Taky všem přeju šťastnou cestu!!! My vyrážíme příští sobotu. Jedem brzo ráno, abychom byli odpoledne ve Slunji, kde máme ubytování v mlýně. jsou tam krásné vodopády. Vždycky jsme jen projížděli (buď jsme byli předtím v rakousku, nebo jinde v chorvatsku spali po cestě) tak se tam teď chceme zastavit. Už cesta na dovču je pro nás dovolená.Jedem až dolů do Chorvatska - Orebić. Navíc to tak bude lepší i pro malého. Lozí, staví se a je celkem dost hyperaktivní:-( Taky mám v plánu i po cestě stavět a malého nechat poválet na dece. Jinak jsem se ještě chtěla zeptat…jak to děláte přes poledne na pláži? Vůbec nevím jaký budem mít režim dne. Chtěla bych totiž brát malého i večer do města - trochu mu to posunout a i pro to ať pak ráno později vstává. Ale máme to daleko na pláž, asi 20minut chůze (vím,že to s dítětem není ideální,ale jezdíme ke známým) tak určitě nebudu chodit na poledne domů. Berem s sebou plážový stan,ale nevím jestli to jako ochrana stačí… Nebo budu chodit až tak kolem jedné…no asi podle toho jak bude malý spát… Myslím, že vše se vyřeší až tam. jinak super rady:-) Akorát jsem zvědavá jak to vše nabalíme do auta - jedeme 4 dospělí a malý:-)!!! Sice auto je větší (scénic),ale dodávka to není:-)))) A ještě dotaz - co berete za opalovací krémy? Jako značku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
17.6.11 13:26

lenko:dance: :dance: V Biogradu je krásně, byli jsme tam před 3 rokama a letos v srpnu jedeme znova…a budeme mít sebou taky prcka - 13měsíců 8-)
Je tam krásně.
Dejte mi prosím po návratu vědět třeba SZ, jaké jsou teď ceny, jak jste to s malým prakticky zvládli atd.

my jedeme stejně jako minule přes Rakousko, Maďarsko, Slovinsko…ovšem vyhneme se dle navigace placeným, takže pojedeme asi 14 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
17.6.11 13:38

Bereme slunečník, ve stanu je podle mě dost hic, ale máme ho taky zabalený, ale navíc k tomu bereme slunečník, který je mega obrovský.

Malá přes poledne spí, takže buď usne na dece nebo v kočárku, ale asi nebudeme ani my na pláži každý den přes poledne, takže někdy prostě půjdeme na pokoj, dostane oběd a usneme všichni :) a pak zpátky na pláž.

Já si jen nedovedu představit jak budeme chodit na pláž s takovou výbavou - slunečník, stan, bazének atd. A jelikož máme golfáč, tak moje ruce nebudou volné :(

Až se vrátím klidně napíšu, ale ceny - co přesně? My třeba bereme pro malou vše z domova, a máme polopenzi, takže my nakoupíme max něco co dovezeme domů, do restauraček asi chodit nebudeme.

A jedeme teda na sever, takže rakousko, slovinsko a v chorvatsku se vyhneme asi 15km dálnice.

Opalovací kérm mám pro malou od Sebamedu 50 a 20 a pro nás mám Niveu 20, a budeme se mazat tím od malé, stejně ten její nevypotřebujeme za celé léto na ní, tak aby jsme neměli velký zůstatek.

A pak mám ten panthenol pro děti, a taky ho vypatláme i na sebe.

• Citovat
  • Upravit
5502
17.6.11 15:26

Ještě mě napadlo - dobré jsou takové ty jogurty co nemusí být v lednici. No to vlastně jo - malý taky přes poledne spí, tak by třeba mohl po cestě na pláž usnout… no ale záleží v kolik bude ráno vstávat…:-) Takže nic…budu řešit až tam:-) Ale nevím jak s tou vodou…Fakt berete všechny kojeneckou? Ta jejich je sice dost tvrdá,ale jinak si myslím, že je ok… i když chutově nic moc.Ale když to malému převařím tak si myslím, že se nemůže nic stát. Nebo máte někdo jiné zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
17.6.11 15:43

Já beru raději z domu kojovodu, na tu jejich nemám teda moc důvěru. A nám taky bereme minerálky :think: a vždycky jsme brávali, popřípadě dokupovali, ale vodu z kohoutku jsem tam nikdy teda nepila. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1613
17.6.11 17:14

my vodu z kohoutku pili, i starší syn jí pil, ale mrňousovi taky povezeme kojovodu :palec: jinak fromin (aqua anna) 5-litrový kanystr mají i v albertu za 21,–Kč :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2667
17.6.11 19:39

Holky, děkuju za přání. Malej spí, přítel se taky snaží před cestou a za 2,5 hod vyrážíme.
Já mám asi 3 balení po 1,5l kójo vody z DM a 5l kanistr neperlivý,tu mu budu převařovat.
My dopo asi na pláž chodit nebudem, máme bazén u hotelu, no uvidíme a přes poledne se půjdem vyspat do chládku a k moři tak po 14.hod.
Taky beru ten pláž. stan,ale je to v něm jak v sauně, slunečník pro jistotu taky.
Já jdu hodit relax do vany a vy se tu mějte, pak podám info :mavam: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
17.6.11 20:02

tak šťastnou cestu :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

náš malej bude mít 13 měsíců až pojedeme na dovču, tak už mu budu dávat kupovanou jejich balenou vodu. Sebou nepovezu.

my pojedeme na blind a hledat ubytko až na místě, takže nějaké rychlovky budu v poledne vařit, ale nechce se mi brát jídlo typu rýže, brambory, konzervy, ovoce atd. sebou, už tak bude auto narvaný… U Biogradu má být Lidl, tak snad tam nakoupím podobný sortiment jako tady… a snad ty ceny nebudou výrazně vyšší :think:

ale na co se děsně těšíme…na jejich zmrzlinu, tu miluju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
17.6.11 20:06
Aaalenkaaa píše:
ale na co se děsně těšíme…na jejich zmrzlinu, tu miluju!

Já si hned zítra dám :-D

No někde jsem četla tady na e-mimi, zkus pohledat že třeba kojo voda 5l za 50kč :) u nás za polovinu. Můžu se ti mrknout, v Rabac je velký supermarket, tak se mrknu a nahlásím, snad nezapomenu.

• Citovat
  • Upravit
5527
17.6.11 23:46

Holky, užijte si to a v pořádku se vraťte!!! A určitě dejte vědět, jak bylo!!!! :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
19.6.11 20:02

Ještě dotaz-máte plavací plínky? Já jsem koupila akorát takové ty plavečky do vody, kdyby náhodou kakal tak ať to nevyleze ven. Sice většinou kadí ráno do nočníku a přes den jen občas,ale co když…:-)? A na pláži bude mít normální plínky. A co brýle? Bude mít klobouček a myslím, že brýle by akorát shodil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
19.6.11 21:27

ahoj holky tak mi do biogradu vyjizdime za 5 dní tento pátek :-D chybi nam akorat kojovoda jinak mame vse, padly tu opalovaci kremy tak my mame biodermu 50 a daylong baby 30 pro malou v sobotu ji bude rok :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
21.6.11 08:31

my brýle určitě ne, nenechal by si to, ale máme čepku s kšiltem co stíní obličej a s krytím krku.

plínky do vody neberu, bude se koupat nahatý v moři, na dece občas nahatý, nebo plínku pokud budu očekávat kakání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí