Chov axotrotlů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
749
14.7.21 13:31
@stock píše:
Jo laskyplna, neznáš význam slova. Nahodou diskuze plna moudrých, lidi, kteri neskacou na Tvoji propagaci sklebanu. Nedaji se oblafnout vecne otevřenou hubou kolem cely hlavy :mrgreen:. Jo holatka, libovy masíčko by vosklivci chtěli žrát. By me zajimalo, kam až clovek doklouzne, kdyz na vosklivce hamtne. Zkuste to doma a podej potom zprávu, kdo zvítězil, doklouznul nejdál. Asi ten nejlehci :think: :mrgreen: :lol: :mrgreen: Asi me za tohle hanobeni zavřou. :? Je tu nejaky právník??? :lol:
:D
Co Tě sejří? Vy přece ty ošklivce mít doma nemusíte, tak absolutně nechápu smysl Tvých příspěvků.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24748
14.7.21 13:47
@Ja-rekk píše: :D
Co Tě sejří? Vy přece ty ošklivce mít doma nemusíte, tak absolutně nechápu smysl Tvých příspěvků.

Neber me vážně, pak nemusis nic chapat :lol: Ale ze jsou to vosklivci, to tedy jsou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
14.7.21 14:07
@Ja-rekk píše: :D
:mrgreen: To je pokracovani z covidovy diskuze :mrgreen:

Prijedeme za ni do Svedka na navstevu. Tam maji studenejsi vodu, bude se jim tam libit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24748
14.7.21 14:44
@Baba píše: :mrgreen: To je pokracovani z covidovy diskuze :mrgreen:Prijedeme za ni do Svedka na navstevu. Tam maji studenejsi vodu, bude se jim tam libit :mrgreen:

A taky maji semtam zraloky/zralucky. To bude mejdan na/v Baltu, voda se bude varit klokotem. Takze ikdyby se sklebanum zahadne podarilo uniknout, tak se uvari :mrgreen:

P.S.Ve Švédsku existuje několik různých druhů žraloků, včetně žraloka malého, skvrnitého a žraloka jestrabiho, nebo žraloka sledě, jak se také nazývá. Dokonce i druhého největšího žraloka na světě bily/nevěstu z Celisti/, lze vidět ve švédských vodách, i když je to vzácné. „Nevesta“, který je pojídačem planktonu, může být dlouhý téměř 14 metrů a vážit až 7 tun.
Lehce je premluvim, ze sklebani jsou plankton a uvidis, jak jim to pujde k duhu. Za chvili bude tech tun dvojnasobek. Jo, plankton, ty lidi v Celistech moc na plankton nevypadali :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
14.7.21 14:55

Mně se líbí už strašně dlouho, ale jenom jako mimina. Dospělci jsou už oku nelahodící :lol: Ale tihle prckové jsou jak Bezzubka z pohádky „Jak vycvičit draka“ :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65408
14.7.21 15:35

@Kakika Jj,synovec si ho Bezzubka pojmenoval :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
14.7.21 15:56
@stock píše:
A taky maji semtam zraloky/zralucky. To bude mejdan na/v Baltu, voda se bude varit klokotem. Takze ikdyby se sklebanum zahadne podarilo uniknout, tak se uvari :mrgreen:P.S.Ve Švédsku existuje několik různých druhů žraloků, včetně žraloka malého, skvrnitého a žraloka jestrabiho, nebo žraloka sledě, jak se také nazývá. Dokonce i druhého největšího žraloka na světě bily/nevěstu z Celisti/, lze vidět ve švédských vodách, i když je to vzácné. „Nevesta“, který je pojídačem planktonu, může být dlouhý téměř 14 metrů a vážit až 7 tun.
Lehce je premluvim, ze sklebani jsou plankton a uvidis, jak jim to pujde k duhu. Za chvili bude tech tun dvojnasobek. Jo, plankton, ty lidi v Celistech moc na plankton nevypadali :mrgreen: :mrgreen:

Na zraloky jdeme zitra. Mozna. Stojim v debilni fronte :roll: axotrotly v Sea life asi mit nebudou, ale to preziju.

Nechces psat uklidnujici pohadky pro deti na dobrou noc? To by byly sny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24748
14.7.21 17:56
@Baba píše:I ta tepla
Na zraloky jdeme zitra. Mozna. Stojim v debilni fronte :roll: axotrotly v Sea life asi mit nebudou, ale to preziju.Nechces psat uklidnujici pohadky pro deti na dobrou noc? To by byly sny :mrgreen:

Zadny problem, mam to v krvi, deti by spaly klidne, jak na vlnkach, :lol:
Kazda fronta je debilni. Zvlast ta tepla, co se sem privalila a zavinila 33 stupnu ve stinu.
Cifix tady je vedro.
Ted me napadlo, jak povezes sklebany do Nepalu? Tam se jim bude moooc líbit. Budou sjizdet ve vode tajicich ledovcu, po hoře dolu. Fíííí -to bude fofr, ani domu je nedostanes. A jak se budou v ty ledarne mnozit 8o. To jim nemuzes uprit. Budes jim muset poridit tohle, ale pozor, at to nerupne. To bys nestihala vytirat :mrgreen: https://www.google.com/url?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
18.7.21 21:51

@Petra Z
Tak co, jak rostou?
Nase Fidorka ma 15,5 cm. Kralovna akvaria :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65408
18.7.21 22:20

@Baba no hele, rostou :mrgreen:
Jen je teda doma nikdo neměřil, nějak nevím, jak na to
Ale je to vidět, i třeba podle fotek
Protože já bych na „to“ nesáhla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65408
18.7.21 22:21

A teď jsem prostrihala kytky v akváriu, tak jim tam nějaký dodám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
18.7.21 22:36

Holky pardon ale to je vošklivý :oops: já bych se bála, že to v noci vyleze z akvária a sežere mě to :oops:

• Citovat
  • Upravit
14727
18.7.21 23:13
@holka_z_hor píše:
Holky pardon ale to je vošklivý :oops: já bych se bála, že to v noci vyleze z akvária a sežere mě to :oops:

Mne to prijde nadherny. Ale sahat bych na to nechtela, asi to bude slizky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
18.7.21 23:16
@Janča6 píše:
Mne to prijde nadherny. Ale sahat bych na to nechtela, asi to bude slizky :D

No je to zvláštní. Ale jestli to fakt tolik vyroste…br.

• Citovat
  • Upravit
65408
29.7.21 18:02

@Baba tak co axíci??
My dnes měnili vodu, bílej je aktivní pořád a ten tmavý je nějaký lenoch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie