Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@stock píše:
Jo laskyplna, neznáš význam slova. Nahodou diskuze plna moudrých, lidi, kteri neskacou na Tvoji propagaci sklebanu. Nedaji se oblafnout vecne otevřenou hubou kolem cely hlavy. Jo holatka, libovy masíčko by vosklivci chtěli žrát. By me zajimalo, kam až clovek doklouzne, kdyz na vosklivce hamtne. Zkuste to doma a podej potom zprávu, kdo zvítězil, doklouznul nejdál. Asi ten nejlehci
![]()
![]()
![]()
Asi me za tohle hanobeni zavřou.
Je tu nejaky právník???
@Ja-rekk píše:
Co Tě sejří? Vy přece ty ošklivce mít doma nemusíte, tak absolutně nechápu smysl Tvých příspěvků.
Neber me vážně, pak nemusis nic chapat
Ale ze jsou to vosklivci, to tedy jsou ![]()
@Ja-rekk píše:
Co Tě sejří? Vy přece ty ošklivce mít doma nemusíte, tak absolutně nechápu smysl Tvých příspěvků.
Prijedeme za ni do Svedka na navstevu. Tam maji studenejsi vodu, bude se jim tam libit ![]()
@Baba píše:To je pokracovani z covidovy diskuze
Prijedeme za ni do Svedka na navstevu. Tam maji studenejsi vodu, bude se jim tam libit
A taky maji semtam zraloky/zralucky. To bude mejdan na/v Baltu, voda se bude varit klokotem. Takze ikdyby se sklebanum zahadne podarilo uniknout, tak se uvari ![]()
P.S.Ve Švédsku existuje několik různých druhů žraloků, včetně žraloka malého, skvrnitého a žraloka jestrabiho, nebo žraloka sledě, jak se také nazývá. Dokonce i druhého největšího žraloka na světě bily/nevěstu z Celisti/, lze vidět ve švédských vodách, i když je to vzácné. „Nevesta“, který je pojídačem planktonu, může být dlouhý téměř 14 metrů a vážit až 7 tun.
Lehce je premluvim, ze sklebani jsou plankton a uvidis, jak jim to pujde k duhu. Za chvili bude tech tun dvojnasobek. Jo, plankton, ty lidi v Celistech moc na plankton nevypadali
![]()
Mně se líbí už strašně dlouho, ale jenom jako mimina. Dospělci jsou už oku nelahodící
Ale tihle prckové jsou jak Bezzubka z pohádky „Jak vycvičit draka“ ![]()
@stock píše:
A taky maji semtam zraloky/zralucky. To bude mejdan na/v Baltu, voda se bude varit klokotem. Takze ikdyby se sklebanum zahadne podarilo uniknout, tak se uvariP.S.Ve Švédsku existuje několik různých druhů žraloků, včetně žraloka malého, skvrnitého a žraloka jestrabiho, nebo žraloka sledě, jak se také nazývá. Dokonce i druhého největšího žraloka na světě bily/nevěstu z Celisti/, lze vidět ve švédských vodách, i když je to vzácné. „Nevesta“, který je pojídačem planktonu, může být dlouhý téměř 14 metrů a vážit až 7 tun.
Lehce je premluvim, ze sklebani jsou plankton a uvidis, jak jim to pujde k duhu. Za chvili bude tech tun dvojnasobek. Jo, plankton, ty lidi v Celistech moc na plankton nevypadali![]()
Na zraloky jdeme zitra. Mozna. Stojim v debilni fronte
axotrotly v Sea life asi mit nebudou, ale to preziju.
Nechces psat uklidnujici pohadky pro deti na dobrou noc? To by byly sny ![]()
@Baba píše:I ta tepla
Na zraloky jdeme zitra. Mozna. Stojim v debilni fronteaxotrotly v Sea life asi mit nebudou, ale to preziju.Nechces psat uklidnujici pohadky pro deti na dobrou noc? To by byly sny
Zadny problem, mam to v krvi, deti by spaly klidne, jak na vlnkach, ![]()
Kazda fronta je debilni. Zvlast ta tepla, co se sem privalila a zavinila 33 stupnu ve stinu.
Cifix tady je vedro.
Ted me napadlo, jak povezes sklebany do Nepalu? Tam se jim bude moooc líbit. Budou sjizdet ve vode tajicich ledovcu, po hoře dolu. Fíííí -to bude fofr, ani domu je nedostanes. A jak se budou v ty ledarne mnozit
. To jim nemuzes uprit. Budes jim muset poridit tohle, ale pozor, at to nerupne. To bys nestihala vytirat
https://www.google.com/url?…
@Petra Z
Tak co, jak rostou?
Nase Fidorka ma 15,5 cm. Kralovna akvaria ![]()
@Baba no hele, rostou ![]()
Jen je teda doma nikdo neměřil, nějak nevím, jak na to
Ale je to vidět, i třeba podle fotek
Protože já bych na „to“ nesáhla ![]()
A teď jsem prostrihala kytky v akváriu, tak jim tam nějaký dodám…
Holky pardon ale to je vošklivý
já bych se bála, že to v noci vyleze z akvária a sežere mě to ![]()
@holka_z_hor píše:
Holky pardon ale to je vošklivýjá bych se bála, že to v noci vyleze z akvária a sežere mě to
Mne to prijde nadherny. Ale sahat bych na to nechtela, asi to bude slizky ![]()
@Janča6 píše:
Mne to prijde nadherny. Ale sahat bych na to nechtela, asi to bude slizky
No je to zvláštní. Ale jestli to fakt tolik vyroste…br.
@Baba tak co axíci??
My dnes měnili vodu, bílej je aktivní pořád a ten tmavý je nějaký lenoch