Chování adminů k uživatelům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35438
29.10.14 20:41
@kessi22 píše:
Aspoň jde vidět, že to není názor jen jednoho člověka ;) a že máme o emiminu přehled :oops: 8)
:mrgreen: taky mi přijde, že ty, které máme spoustu příspěvků, nemáme s adminy problém
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66844
29.10.14 20:44

Troll

IP adresa je sdílená- je stejná třeba pro panelák, hotel, RD…

Stejně bych to neřešila po 4 letech. Je to prostě případ pro FBI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
29.10.14 20:56
@blecha72 píše:
Troll

IP adresa je sdílená- je stejná třeba pro panelák, hotel, RD…

Stejně bych to neřešila po 4 letech. Je to prostě případ pro FBI
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zakladatelka ale neřeší tu starou záležitost, řeší to, že se nemůže doma přihlásit na emimino.
Zakladatelko, nebude problém v tvém počítači? Pokud máš doma i v mobilu WiFi, tak by ti taky nešlo se přihlásit? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
29.10.14 21:04

Typla bych, že ti neodpovídaj proto, že komunikuješ strašně nepřehledně a zmatečně. Trvalo mi půlku diskuze pochopit, oč ti jde. Spousta balastu a stěžování si, ale konkrétní sdělení, kam a kdy jsi psala, jaký je tvůj správný mail a jakou chybovou hlášku ti to hází aby pohledal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
29.10.14 21:05

@provazkova casteji blokuje novacky asi proto, ze normalni uzivatel nespamuje, nehaze reklamy a neprovokuje podobnymi zpusoby. Takze neblokuji nekoho proto, ze je novacek, ale proto, ze tito uzivatele jsou jen mezi novacky. U staleho uzivatele uz opravdu musi mit duvod nekoho zablokovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66844
29.10.14 21:28
@provazkova píše:
protože mě to Josefína napsala, že to poslal na jiný mail

Admini odesílají zprávy na adresy uvedené při registraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
29.10.14 21:36

@provazkova
Vymaz si historii na svém pc, restartuj a pak se pokus přihlásit znovu a mělo by ti to jít. Z nějakého důvodu je to někdy takto blokováno a admin za to nemůže ;)
Ad odpovědi adminu…nikdy jsem neměla problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
29.10.14 22:31
@kessi22 píše:
Mě to přijde divné…upřímně mě zaráží, jak tu zbrojìš proti emiminu a přesto ti stojí jet přes půlku města, několik hodin vysedávat u kamarádky na pc a ještě to tu tak probírat :think: dyť to tu není skutečné, je to virtuální svět, uvedomuješ si to?Příspěvek upraven 29.10.14 v 20:34

taky absolutne nechapu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
29.10.14 23:42

Nechapu, proc se do zakladatelky tak poustite. Postezovala si na problem s adminy, kdy ji neodpovidaji. Cas od casu se tu objevuji diskuse nespokojenych uzivatelek. Je zbytecne rozebirat, ze se jezdi prihlasovat pres cele mesto atd.,diskuse je o tom, jak se vam libi pristup adminu a jestli se i vam stalo, ze dlouho neodpovidali.Taky by asi bylo vhodne, aby tedy zasahl admin a resil to s uzivatelkou, ne my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
30.10.14 06:46

Já mám adminy ráda, mnou napráskané trollící, spamující a reklamní diskuze mažou celkem rychle a o pár trollech jsme si vyměnili i několik SZ, zatím jsem vždy měla pravdu a uživatelka byla smazána. Ať žije vnitřní kontrola emimina :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
30.10.14 06:57

Nebudu hodnotit placene profesionalni administratory (ale nikdy nepřestanu vzpominat na Lesinu)

ale mam dojem, ze spouste uztivatelek by prospelo odstrihnuti uz jen z toho duvodu, ze tu ziji prilis realny zivot. Uz jen, ze maji pocit krivdy, kdyz se nemohou dostat na nejaky internetovy server. Kdyz s nimi nekomunikuje admin, prozivaji to, jako kdyz by s nima nekomunikovala nejaka urednice na financnim urade nebo v CEZu.
Fakt me pobavilo, kdyz pul dne nese FB a dostalo se do hlavnich zprav, ze si uzivatele nemohli zmenjit status. :lol:

Holky, to je jen internet. zabava na odpoledne. neni to opravdove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66844
30.10.14 07:02

@sabrinafromprague @yourlady @admin opět užití duplicitního nicku. Anebo jste „sestry“ a @provazkova taky trpí rozdvojením osobnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
30.10.14 08:20
@Pudloslava píše:
Nebudu hodnotit placene profesionalni administratory (ale nikdy nepřestanu vzpominat na Lesinu)

ale mam dojem, ze spouste uztivatelek by prospelo odstrihnuti uz jen z toho duvodu, ze tu ziji prilis realny zivot. Uz jen, ze maji pocit krivdy, kdyz se nemohou dostat na nejaky internetovy server. Kdyz s nimi nekomunikuje admin, prozivaji to, jako kdyz by s nima nekomunikovala nejaka urednice na financnim urade nebo v CEZu.
Fakt me pobavilo, kdyz pul dne nese FB a dostalo se do hlavnich zprav, ze si uzivatele nemohli zmenjit status. :lol:

Holky, to je jen internet. zabava na odpoledne. neni to opravdove.

Přesně!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20876
30.10.14 09:11

Zdravím,
uživatelku jsem blokovali původně kvůli dvěma duplicitním nickům. Do dnešního dne jsme od ní obdržely řadu obsáhlých e-mailů s tím, že chce okamžitě účet odblokovat, střídané se zprávami typu „Na EM se již nevrátím“.

Toto chování nám připadá jako velmi nedůvěryhodné a blokaci jsme tím pádem ponechali. Považuji i tuto diskuzi za důkaz podezřelého chování. Z pozice admina je myslím jasné, že na eMimino.cz nic takového zachovávat nechceme.

Díky za pochopení, všem hezký den,

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
30.10.14 09:18

;) myslím, že spoustu z nás něco podobného čekalo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek