Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Andy9234 píše:
Jednou už od sousedky dostala világoš za ty její hysteráky (jen vynadáno). No samozřejmě si to líbit nenechala, neomluvila se a byla na ni sprostá snad hůř než ožralý chlap… Sousedka na ni hned ze co si to dovoluje, ze jí dá takovou p… a k… ze ji bude týden špatně. No a dcera se na ni napřáhla a jednu ji pleskla Ne velkou jen takového masáka. (Za to jsem ji pak seřvala jako dobytka). sousedka mě seřvala ze prý co to mám doma za šmejda a od té doby se se mnou sousedka nebaví, ani nezdraví.nevim co jsem udělala ve výchově špatně. Vždy se z ni snažím vychovat slušného člověka
Ja dokazu toho dost tolerovat, ale jako.fakt dost, ale tohle ne. To uz je tak za hranou s ptominutim dementniho chovani
To uz musite najit nejakyho špičkovyho dokonalyho zkuseneho psychologa/psychiatra. Nekdo kdo vam fakt pomuze..Potrebovala hy se tva dcera vylecit
@Andy9234 píše:
@DoktorkaZorkaHorká
Tak sprostá je fest o tom žádná ale tak když je Klid tak doma pomůže, moc ji teda nedonutím zasednout k učení Nebo úkolům ale umí být klidná A zlatá. Odpadky vynese u vaření pomáhá nebo mě jen sleduje když vařím nebo peču, na Vánoce se mnou zdobí perníčky. Ale jak má jít k doktorovi je jak nepříčetná
Tohle vsechno fajn, ale ta situace se sousedkou fakt ne. To uz je dost vaznej problemm.
Nebo si delas jen z nas srandu?
@_.Emilyyy píše:
Tohle vsechno fajn, ale ta situace se sousedkou fakt ne. To uz je dost vaznej problemm.
Nebo si delas jen z nas srandu?
však co řešíš? vždyť ta dcera dala sousedce jen takového malého masáka
jaká matka, taká katka ![]()
buď nějakej divnej oddíl nebo si z nás @Andy9234 dělá dobrou srandu ![]()
Já znám jednoho chlapce, ktery má diagnostikováný aspergerův syndrom, a ten taky dokáže v případě, kdy se mu něco nelíbí nadávat, zkopat anebo zmlátit kohokoli, kdo mu řekne cokoli, co se mu zrovna nelíbí
ale tento chlapec se léčí u psychiatra a je pod neustálým dohledem a okolí je s tím tak nejak obeznámeno
do školy chodí pod dohledem, ve škole má svou asistentku, sám není prakticky nikdy, protože nikdo nevi co ho napadne, co udělá,…ale toto je nemocný dítě a rodiče to resi uz od útlého věku chlapce, velmi mně připomíná zakladatelky dceru, těmi výstupy,.
zakladatelko, myslím, že bys měla s dcerou navštívit psychiatra..
prosim o anonym.. nechci mit nick spojován s těmito informacemi..
@PetiteFillette tak holky mluvila jsem s dcerou jak jen to šlo, přemlouvala jsem ji, vysvětlovala jsem jí že to je jejímu zdraví prospěšné ale nic, nehnu s ní.. a dotáhnout jí tam násilím aby mi ztropila další scénu? Ani bohovi. Jsem bezradná
@Andy9234 odstranění mandlí bych taky nepodstoupila…nech jí být…
@Monchichik no teď už mi nic jiného nezbývá než ji nechat být ať je po jejím
zkusila jsem už snad všechno
@Andy9234 no tohle není zdraví nijak ohrožující…navíc já k tomu mám taky odmítavý postoj
pokud by jí šlo o zdraví, tak by jít musela, to bych nediskutovala…
@Andy9234 píše:
@PetiteFillette tak holky mluvila jsem s dcerou jak jen to šlo, přemlouvala jsem ji, vysvětlovala jsem jí že to je jejímu zdraví prospěšné ale nic, nehnu s ní.. a dotáhnout jí tam násilím aby mi ztropila další scénu? Ani bohovi. Jsem bezradná
Tak jí nech, až bude mít mandle jako tenisáky, nebude se moct ani napít a poleze bolestí po zdi, tak půjde ještě ráda.
@Andy9234 píše:
Dobrý den. Byla jsem se svou dcerou (12) na ORL vyšetření. Chtěli ji poslat na zákrok s krčními mandlemi, když to ale doktorka vyslovila, dcera začala hlasitě brečet, sprostě nadávat, být agresivní… Podobně se chová u lékaře pokaždé i při očkování, odběrech krve, výtěrech v krku a pod… Na zákrok jsme ji přemlouvali, že to nic není… Nic nepomohlo ani uplácení… Tak jsem to vzdala ať si nejde, její boj… Nevím si s ní už rady… Když začne dělat hysterické scény, lékaři nemají možnost ji vyšetřit..
Začala bych tím, že ji vezmu k psychologovi. Tohle není normální.
@Andy9234 píše:
Zkrátka se bojí lékařů. Třeba má nějakou špatnou/bolavou
zkusenost, třeba ji nekdo vystrašil, třeba viděla něco v televizi…Tech třeba je moc. A az se to „treba“ zjistí půjde s tím něco udělat.
Keby mi dalo decko od susedov facku, mam obavu ze by ju schytalo aj odo mna. Reflexivne by mi asi vyletela ruka… Neverim ti ze je dcera inak v pohode, toto si 12 rocne dieta nesmie a ked je normalne a aspon primerne vychovane, ani nedovoli. Uz vobec nie voci cudzej, dospelej osobe len zato, ze jej za nieco vynadala. Mam presne 12 rocnu dceru a to uz nie je trubka, co nevie co sa smie a co nie. Sama by sa od hanby prepadla, keby sa takto chovala. Toto bude bud nasledok absolutnej nevychovy alebo nejaky hlbsi problem. Ani jedno z toho uz sama nevyriesis. Vychovavat uz je asi neskoro a zavaznejsi problem musi nejaky odbornik vyriesit.
Je to troll…