Chování dvanáctileté dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13943
21.6.20 16:40

@Andy9234 tak tohle chování ale není o strachu, to je o tom, že je spratek. To se tedy distancuju od mého prvního příspěvku, že je jako ta moje :lol: Mluvit sprostě a drze s kýmkoli, to dětem netolerujeme od malička. U nás je to opravdu jen o tom strachu z bolesti, takže pro tebe radu bohužel nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andy9234
21.6.20 16:42

Jednou už od sousedky dostala világoš za ty její hysteráky (jen vynadáno). No samozřejmě si to líbit nenechala, neomluvila se a byla na ni sprostá snad hůř než ožralý chlap… Sousedka na ni hned ze co si to dovoluje, ze jí dá takovou p… a k… ze ji bude týden špatně. No a dcera se na ni napřáhla a jednu ji pleskla Ne velkou jen takového masáka. (Za to jsem ji pak seřvala jako dobytka). sousedka mě seřvala ze prý co to mám doma za šmejda a od té doby se se mnou sousedka nebaví, ani nezdraví. :nevim: nevim co jsem udělala ve výchově špatně. Vždy se z ni snažím vychovat slušného člověka

• Citovat
  • Upravit
Andy9234
21.6.20 16:47

@DoktorkaZorkaHorká
Tak sprostá je fest o tom žádná ale tak když je Klid tak doma pomůže, moc ji teda nedonutím zasednout k učení Nebo úkolům ale umí být klidná A zlatá. Odpadky vynese u vaření pomáhá nebo mě jen sleduje když vařím nebo peču, na Vánoce se mnou zdobí perníčky. Ale jak má jít k doktorovi je jak nepříčetná

• Citovat
  • Upravit
33005
21.6.20 16:50
@Andy9234 píše:
Jednou už od sousedky dostala világoš za ty její hysteráky (jen vynadáno). No samozřejmě si to líbit nenechala, neomluvila se a byla na ni sprostá snad hůř než ožralý chlap… Sousedka na ni hned ze co si to dovoluje, ze jí dá takovou p… a k… ze ji bude týden špatně. No a dcera se na ni napřáhla a jednu ji pleskla Ne velkou jen takového masáka. (Za to jsem ji pak seřvala jako dobytka). sousedka mě seřvala ze prý co to mám doma za šmejda a od té doby se se mnou sousedka nebaví, ani nezdraví. :nevim: nevim co jsem udělala ve výchově špatně. Vždy se z ni snažím vychovat slušného člověka

No neci je evidentne spatne. Opravdu se nechce verit, ze jinak je milionova. Milionova mozna kdyz je vsechno po jejim?
Jak jsi ji po tomto incidentu potrestala? A tim nemyslim, ze jen dostala servano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andy9234
21.6.20 16:54

@Svistice Ano jen jsem ji seřvala protože mlátit a trestat už ji nehodlám aby nebyli další a možná horší problémy se sousedkou…

• Citovat
  • Upravit
76492
21.6.20 16:55
@DoktorkaZorkaHorká píše:
A kdo „každý“ je okukuje? Možná kdyby lékaři neokukovali, tak by se pak třeba taky rodiče s nima soudili za zanedbání péče, kdyby něco přehlídli. A jinak netuším jak natočit EKG třeba s podprsenkou :think:

no tak to by ses divila, moje mamka chodí na EKG často, u nás se svléká do kalhotek, teď asi rok jezdí do FN Brno a tam se vyzouvají jenom boty, prý na ni sestřičky hleděly s údivem až strachem, když se začala vysvlékat :mrgreen: vyhrnou se nohavice, rukávy a vyhrne se halenka, podprsenka vůbec nevadí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76492
21.6.20 16:56
@Andy9234 píše:

buď jste hodně divná rodina nebo jsi troll

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
21.6.20 16:57

Mě to zavání nějakou poruchou… poruchami chování, poruchou akustického spektra,…ve škole to musí být taky pěkný dáreček… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76492
21.6.20 16:59
@Andy9234 píše:
Pokud není řeč o doktorech nebo nejdeme k doktorovi tak je milionová. Ale jak se řekne slovo doktor nebo zubař, je oheň na střeše

trhání krčních mandlí není většinou ani dobré ani nutné, infekce jí bude sedat přímo na průdušky nebo plíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
21.6.20 17:01
@Andy9234 píše:
@Svistice Ano jen jsem ji seřvala protože mlátit a trestat už ji nehodlám aby nebyli další a možná horší problémy se sousedkou…

Promin, ale holka te ma evudentne na haku. Protoze nic nez rvat a pripadne mlatit asi neumis.
Tohle udelat moje dite, tak ma zakaz aktivit typu pocitac/mobil, krouzku, nejeli by se skolou na vylet, nebude mit kapesne a za sve penize by muselo jit koupit kytku a bonbosku a sousedce se omluvit, i kdybych ho tam mela pritahnout za vlasy.
Citelne tresty (nejen nejake servani) maji deti obecne za to, kdyz prekracuji nastavena pravidla, vcetne pouzivani sprostych slov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76492
21.6.20 17:08

@Svistice myslím, že dceruška jen a pouze kopíruje chování své matinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32112
21.6.20 17:34

@Andy9234 No tak jí dej metál za to, jak se hezky chová…pokud je to pravda, je to nevychovanej spratek…je mi líto…a promiň, ale nějak ti nevěřím…nikoho takového ve svém okolí neznám…a to je kolem mě dětí víc než dost…ale dát facku dospělé sousedce a být sprostá i na doktory? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
21.6.20 17:40
@Andy9234 píše:

A ty se sousedce divíš? Dát mi nějaké děcko facku (moje nebo cizi, to je fuk), tak ho zadupu do země. Co to máš doma za smrada?? Že je uřvaná u doktora, je až ta poslední věc, co bys měla řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
21.6.20 18:00

Bud jsi troll nebo mas nevychovaneho smrada. Aby ses bala, ze ti da v 15 pres držku!

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
21.6.20 18:02
@PetiteFillette píše:
A ty se sousedce divíš? Dát mi nějaké děcko facku (moje nebo cizi, to je fuk), tak ho zadupu do země. Co to máš doma za smrada?? Že je uřvaná u doktora, je až ta poslední věc, co bys měla řešit.

Pokud to neni troll, tak s tim nevychovanym hajzlem mela uz davno byt na detske psychiatrii…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty