Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hele tak s tímhle bojujeme. Strašlivě. Syn (5 let) - antibiotika jsme do něj dostali naposledy když mu byl rok. Jak cítí něco chemického, zvrací dříve pomáhalo přidat mu to do coly. Mmch zítra čeká naše děťátka analgosedace. To jsem na to fakt zvědavá. Naše plus je, že nemají nic jíst ani pít. Tak snad když jim nalijeme studenou colu, tak to vypijí.
I náš pediatr uznal, že do nich nic nedostane. A nenaděláme nic. Vysvětlujeme, ukazujeme a prd. Dcera se od malička doktorů strašlivě bojí, něco jako zakladatelčina dcera. Okamžitě začne brečet a vyvádět. Takže následuje lehké násilí, kdy já ji držím a doktor koukne. A to s ním prosím tak do dvou let laškovala.
Takže já mám pro to pochopení. Jsou fakt děti, do kterých to nedostane ani pár volů.
@Andy9234 Jeste me napadli, zkousela jsi, aby s dcerou chodil otec/dedecek/babicka, proste nekdo, u koho je sance, ze si hystercit dovoli min?
@Svistice jsem samoživitelka. A jinak dcera si bez respektu dovolí vyvádět a nadávat každému. Babičce, dědovi i tetám. Tak že nevím jestli bych tím něčemu pomohla ale i tak děkuji
Proste nevím jak na ní. Pokud jde o to ze by měla jít pod narkozu nebo na jakýkoliv zákrok tak na sebe nenechá ani sáhnout, je agresivní, kope, mlátí a s doktory mluví jako by byli něco méně než ona
Už ani nemám sílu jí něco říkat, vysvětlovat… je to jako bych mluvila do dubu
Nevím co s ni mám dělat když na ten zákrok proste NECHCE. Mluvím s ni o tom a ona si jede svou. Opakuje to svoje “NEJDU NIKAM” “NECHCI BĚŽ SI TAM SAMA” a to je pořád dokola a dokola. Pak to skončí hysterákem rozbíjením věcí (hlavně mých věcí) a nadáváním a proklínáním všech kolem… kolikrát si musím vzít brufena jak mě z ní večer pak bolí hlava… a to ani ten mi kolikrát nepomůže
A nevím teda jestli ji mám na zákrok dotáhnout násilím nebo nechat ať je po jejím
@Andy9234 píše:
Nevím co s ni mám dělat když na ten zákrok proste NECHCE. Mluvím s ni o tom a ona si jede svou. Opakuje to svoje “NEJDU NIKAM” “NECHCI BĚŽ SI TAM SAMA” a to je pořád dokola a dokola. Pak to skončí hysterákem rozbíjením věcí (hlavně mých věcí) a nadáváním a proklínáním všech kolem… kolikrát si musím vzít brufena jak mě z ní večer pak bolí hlava… a to ani ten mi kolikrát nepomůže
Ty ji dovolíš něco rozbíjet??? Tohle není normální a podle mě to není jen její panickou hrůzou z doktorů. Prostě je nevychovaná a rozmazlená. Nechce se mi věřit, že mimo doktorů je hodná a milá holčina.
@Andy9234 Tak zrovna na mandle bych jí neposílala…chápu, že se bojí, ale pokud by sprostě nadávala a rozbíjela věci, tak by dostala ode mě po papuli…to jako těžce přehání…
@Monchichik píše:
@Andy9234 Tak zrovna na mandle bych jí neposílala…chápu, že se bojí, ale pokud by sprostě nadávala a rozbíjela věci, tak by dostala ode mě po papuli…to jako těžce přehání…
“Po papuli” už jí nedávám protože vždy hysterčila a ječela jak pominutá. Jednou jsem dostala seřváno od sousedky co bydlí pod námi že se kvůli nám nevyspí po noční. Tak od té doby dceru nebiji.
Ono to ani nemělo smysl když pak dělala mnohem horší scény
@Andy9234 No asi si měla začít daleko dřív než ve 12 letech…ví, že začne dělat scény a ty jí ustoupíš, tak proč by v tom nepokračovala…
@DoktorkaZorkaHorká píše:
Ty ji dovolíš něco rozbíjet??? Tohle není normální a podle mě to není jen její panickou hrůzou z doktorů. Prostě je nevychovaná a rozmazlená. Nechce se mi věřit, že mimo doktorů je hodná a milá holčina.
Pokud není řeč o doktorech nebo nejdeme k doktorovi tak je milionová. Ale jak se řekne slovo doktor nebo zubař, je oheň na střeše
@Andy9234 píše:
Pokud není řeč o doktorech nebo nejdeme k doktorovi tak je milionová. Ale jak se řekne slovo doktor nebo zubař, je oheň na střeše
Nevěřím tomu, nezlob se. Umí to s tebou, ví co dělat, abys ustoupila.
@Andy9234 Může se bát…to chápu…ale být sprostá a rozbíjet věci je prostě přes čáru…to si dovolit nesmí, ať se bojí jak chce…
@PetiteFillette Tak dnes jsem s dcerou mluvila a opět nic. Začla se zase vztekat, ječet, kopat do všeho… Roztrhala i papír (souhlas s provedením zákroku), který jsem měla podepsat. Takže žádné trhaní mandlí se asi konat nebude nebo já nevím. Jsem z ni už zoufalá