Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sakra, chodí s ním měsíc, tak co se divíš, prostě ho má aktuálně plnou hlavu… jako jo, chápu, že je to pro tebe otravný, ale je to normální, časem ji to přejde.
Nedělej krena, nepis ji kdyz jsou spolu (a ty to vis, ze jsou spolu) a hlavne - přestaň na Janka zarlit, nebo prijdes o kamosku.
Čerstvě zamilovaný člověk dává přednost své lásce před starými kamarády, tak to bylo, je a bude ![]()
Je zamilovaná a tak nevidí neslyší a doufá (marně), že s ní ten pocit sdílíš, a to minimálně stejně silně. Ano, a jakmile se ozveš, nepochopí, co ti vadí a obrátí to - to mi závidíš nebo co?
Nežárli. Bu´d kámoška, ke které se bude moci vrátit - až zamilovanost pomine a nedejbože Janek zjankovatí do jiné..
No hele, má Janka měsíc, tak to se není co divit, že je to jen Janek sem, Janek tam. Ty bys asi nebyla jiná, kdyby si byla čerstvě zamilovaná.
Tak jí nech trochu prostoru, ať si miláčka užije, např. pokud se vidíte dvakrát týdně, tak to zkrouhni na jednou týdně. Vyslechni si její chlalozpěvy, a když tě to po dvou hodinách přestane bavit, tak jí řekni „hele, dost o Jankovi
, viděla jsi program do divadla na tenhle týden?“ nebo něco podobného.
Taky, kolik vám je? Máte už za sebou jiné vážnější vztahy? Ono to může být i tak, že prostě našla jinou spřízněnou duši a pak jdou kamarádi stranou a tobě nezbyde, než se s tím smířit. Já jsem cestou svým životem taky pár kamarádů poztrácela, tak to prostě bývá, člověk není ustrnulý na jednom bodě…
Jo a to je ještě dobrá, že tě bere s sebou, když jde někam s ním. Jako promiň, ale to se jí dost divím. Za to by od tebe zasloužila spíš pochvalu, než žárlivé výčitky. Asi jí na tobě extra hodně záleží, tak si to nepokaz ![]()
@Emilie píše:
Je zamilovaná a tak nevidí neslyší a doufá (marně), že s ní ten pocit sdílíš, a to minimálně stejně silně. Ano, a jakmile se ozveš, nepochopí, co ti vadí a obrátí to - to mi závidíš nebo co?Nežárli. Bu´d kámoška, ke které se bude moci vrátit - až zamilovanost pomine a nedejbože Janek zjankovatí do jiné..
Jo, ale zamrzí to prostě no, ona už měla hodně vztahů a žádný moc dlouho nevydržel, kolikrát byla už citově zraněná, já jí vždy vyslechla, poradila, pomohla, rozesmála a ted když má Janka tak už jí támhle nějaká dlouholetá kamarádka…
@Anonymní píše:
Jo, ale zamrzí to prostě no, ona už měla hodně vztahů a žádný moc dlouho nevydržel, kolikrát byla už citově zraněná, já jí vždy vyslechla, poradila, pomohla, rozesmála a ted když má Janka tak už jí támhle nějaká dlouholetá kamarádka…
Sex ve městě je taky taková pohádka pro velké holky, víme?
@Klementyna píše:
Jo a to je ještě dobrá, že tě bere s sebou, když jde někam s ním. Jako promiň, ale to se jí dost divím. Za to by od tebe zasloužila spíš pochvalu, než žárlivé výčitky. Asi jí na tobě extra hodně záleží, tak si to nepokaz
V tomhle je to právě naopak, že ona bere spíž jeho, už si ani nepamatuju kdy jsme si byly naposledy sednou, pokecat, ona už ani nemá čas no
Však jí to vrátíš, až budeš mít chlapa ty a ona ne:) Uvidí jaké to je.
Myslím, že jako fakt kámoška bys měla mít víc pochopení. Tak je zamilovaná, no a? Ona jen Janek, Janek a ty zas jen já, já, já, já. Buď přející a normálně jí i řekni, že víš, že teď na tebe má méně času, ale že jsi ráda, že má lásku…
Kolik vam je? Protoze normalni dospely zamilovany par vetsinou nema potrebu se ve spulecnosti ohryzavat.
Bych tipka, ze je vam nact, Janek je prvni ci druhy kluk, ty ponekud zarlis a nemas do ceho pichnout, kdyz najednou nemas kamaradku plne k dispozici.
Víš, ale správná kamarádka je tu když člověk potřebuje a tohle pochopí. Najdi si svoje konicky a nebo chlapa a taky budeš pořad jen Péťa sem, Péťa tam…
Chybí mi udaj o věku cca 14?
Tak jí prostě řekni ať nechá janka doma, nebo on nemá svoje kamarády? Je taky možný že už s tebou kámoška nepůjde vůbec nikam..
Nebo bych se přímo zeptala Janka.. hele vy s kámošema jako nikam nechodíte? že bychom šly taky někdy s váma..
Zdravím, jdu si sem tak trochu pro radu a vypovídat se. Mám nejlepší kamarádku, mám jí fakt ráda a přeju jí jen to nejlepší, ale začala bych asi tím, ted asi měsíc má přítele, říkejme mu třeba Janek, Janek je fajn kluk, nic proti němu nemám a tak, ale prostě od tý doby co je s ním, tak mě hrozně leze na nervi tím jak furt jen poslouchám, s Jankem, s Jankem, s Jankem, Janek, prostě furt Janek sem Janek tam.
Když někam jdeme třeba i sním připadám si jak křen, kolikrát se mě ptala zda mě to nevadí a tak, jako chápající a přející kamarádka jsem řekla né, co by mi vadilo, jako ani mě nevadí toto, s tím se dá až tak počítat, že když jsu někam se zamilovaným párem, že se to neobejde baz nějakých těch líbaček a tak, dobře to beru.
Také mě připadá že, když je u ní a píšeme si, tak ze mě dělá nechápavou, blbou krávu, to doslova, kolikrát mě píše až urážky, beru to s nadhledem jo ale mrzí mě to, já se k ní chovám slušně. Už nevím jak dál, nevím, napadlo mě že když se mě zeptá coje? odpovím chceš to opravdu vědět? asi to že mě furt nabví poslouchat Janek, Janek, Janek…čeho se nejvíc bojím je že mi řekne že jím akorád závidím a že si mám taky najít chlapa a tak, že dojde prostě až k hádce a to já nechci.Co by jste mi radili? Jsem z toho docela špatná kamkoliv se má jít Janek, Janek, Janek no :