Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mikael píše:
@Tiger-lily
moji rukou nic smazáno nebylo a když si tak hlídáte čas, tak butte přesná…
je mi to šumec, jestli t o bylo za 5 nebo 10 minut. Jen nemám ráda mizející a znovu se objevující diskuze ![]()
Tak za mě k tématu a emiminu. Narazila jsem na něj v těhu a musím říci, že jsem tu registraci neměla a jen jsem občas hledala odpověď na to, co mě zajímalo, tak jsem listovala a pročítala. Protože jsem chtěla zkusit tu i něco prodat, musela jsem se zaregistrovat, ale svůj účel to splnilo a já tu prodala během 2 týdnů vše od kočárů přes oblečení, takže za to spokojenost a snad i spokojenost kupujících. Třeba na kočárky mipsalapaní, která si též dělala registraci jen aby mi mohla odpovědět. No a protože po večerech občas na pc pracuji, tak snad každý den mrknu na pár diskuzí a občas jsem na něco i odepsala. Taková arogance, hloupost, omezenost se kterou jsem se tady v mnoha případech setkala, je vážně děs. Ano, je to tady o diskuzi, ale rozhodně by to nemělo být o urážkách druhých. Kolik lidí, tolik názorů. Ale dost to vypovídá o českém národě, jsme totiž národ stěžovatelů, a chudáčků. Místo aby třeba někdo zamakal na tom, aby jeho rodina měla více peněz a mohla si více dovolit, tak prosedí hodiny u netu a diskutuje, jak mají málo, že nevyjdou, a zkoumají, kolik mají ostatní a pak se tam semele smršť. A to je jeden příklad za všechny. Nebo když vidím, kolik je tady uživatelek s tolika příspěvky, doma 2 děti, tak si říkám, proč se raději nevěnují jim a tolik času tady prosedí. Ale je to jen můj názor. A pro zakladatelku mám jediný doporučení, nečti to tu, nepřidávej další příspěvky a budeš mít klid. Tak přece nemusíš jít se stádem, že ne??? Nebo jo, jdi s ním, ale pak nezakládej takovou diskuzi. Ale jo, pro těhulky, čerstvé maminky se tady najít pár dobrých rad, ale snad každá má zdravý selský rozum a o zbytku diskuzí si udělá vlastní obrázek.
@wildcherry píše:
vazne si myslis, ze se nekdo chytne za rypak, kdyz jim reknes, at se nad sebou zamysli?
@Mikael Nechápu, proč některé z vás se chovají jak malé děti a mají potřebu nějakým způsobem urážet ty druhé, třeba touto diskusí… Dál to znáš. ![]()
Heh…no ja si obcas rikam, ze nektere reakce jsou opravdu zbytecne, ale je to probuh jen diskusni forum, nemuzete to holky brat tak vazne
Vždyť je to jen internet. Když se tady někomu nelíbí, tak ať si emimino zavře a má klid. A chtělo by to občas trochu nadhled a né vše brát smrtelně vážně a pomalu si tady trhat občanky
![]()
Zakladatelko, tak to tady tak moc nežer a jdi třeba na Modrýho koně ![]()
@rokris píše:
@beruska9 @Beruška-Boubelka Moje řeč.![]()
Jako já nechápu, proč to tady někdo bere až tááák osobně. Nelíbí se ti, odejdi. ![]()
@jopo píše:
Tak za mě k tématu a emiminu. Narazila jsem na něj v těhu a musím říci, že jsem tu registraci neměla a jen jsem občas hledala odpověď na to, co mě zajímalo, tak jsem listovala a pročítala. Protože jsem chtěla zkusit tu i něco prodat, musela jsem se zaregistrovat, ale svůj účel to splnilo a já tu prodala během 2 týdnů vše od kočárů přes oblečení, takže za to spokojenost a snad i spokojenost kupujících. Třeba na kočárky mipsalapaní, která si též dělala registraci jen aby mi mohla odpovědět. No a protože po večerech občas na pc pracuji, tak snad každý den mrknu na pár diskuzí a občas jsem na něco i odepsala. Taková arogance, hloupost, omezenost se kterou jsem se tady v mnoha případech setkala, je vážně děs. Ano, je to tady o diskuzi, ale rozhodně by to nemělo být o urážkách druhých. Kolik lidí, tolik názorů. Ale dost to vypovídá o českém národě, jsme totiž národ stěžovatelů, a chudáčků. Místo aby třeba někdo zamakal na tom, aby jeho rodina měla více peněz a mohla si více dovolit, tak prosedí hodiny u netu a diskutuje, jak mají málo, že nevyjdou, a zkoumají, kolik mají ostatní a pak se tam semele smršť. A to je jeden příklad za všechny. Nebo když vidím, kolik je tady uživatelek s tolika příspěvky, doma 2 děti, tak si říkám, proč se raději nevěnují jim a tolik času tady prosedí. Ale je to jen můj názor. A pro zakladatelku mám jediný doporučení, nečti to tu, nepřidávej další příspěvky a budeš mít klid. Tak přece nemusíš jít se stádem, že ne??? Nebo jo, jdi s ním, ale pak nezakládej takovou diskuzi. Ale jo, pro těhulky, čerstvé maminky se tady najít pár dobrých rad, ale snad každá má zdravý selský rozum a o zbytku diskuzí si udělá vlastní obrázek.
mam 2 deti, hodne prispevku a venuji se jim
.No a po vecerech se nudim, doma workoholik(takze i pryc obcas),pracovne se momentalne angazovat ja nepotrebuji a tak zde slepicim
.Ale jinak co jsi napsala, tak souhlasim
.Jo a jeste k tem prispevkum, datluji vetsinou jen na tel, takze jsem mobilni a emiminem si vyplnuji cas treba ve fronte v obchode, u doktoru atd. ![]()
Taky se mi nelibi, jak se tu nektere vyjadruji a maji potrebu druhe za jejich nazory napadat. Sama sem se s tim setkala, kdy sem za svuj nazor byla poslana do (_._). Ale kdyz uz se to nekde zacne mlet, tak to bud ignoruju, nebo diskusi vypnu, pokud k tomu teda nemam co rict (napr. kdyz nekdo nadava druhym za svoje vlastni hovadiny, nebo ze necemu nerozumi a vlastne ani nechce). To si pak kolikrat rikam, jestli bych to nemela cist ja, nebo ta dotycna, ale proc to tak rozmazavat? Kdyz se ti neco nelibi, tak to necti a hotovo ![]()
Jasně, některý se tady chovají hnusně. Někdy zbytečně, někdy se zase vůbec nedivim. Ale zatím si všímám toho, že u těch diskusí, kde si zakladatelka zaslouží dostat po čumáku, se potom dotyčná nejvíc rozčiluje a zakládá diskuse o tom, jak jsou tady ženský zlý a nebo ještě líp - demonstrativní odchod, ten je vůbec nejlepší
Jestli je to i tvůj případ fakt netuším a je mi to i docela jedno, ale snad se ti ulevilo, protože jinej účel tahle diskuse nemá ![]()
@Beruška-Boubelka
dobře, tak já reaguji..ty seš asi úplně blbá(podobná reakce, kvůli které sem to napsala)!
berete to osobně? nelíbí se vám to? no tak odejděte…
jak sem řekla, je to jen pro zamyšlení a nevím proč se toho až tak hned chytáte…jelikož nato nejde poukázat zde jinak, tak sem to napsala jako diskuzi…je to lehký a prostý text a není důvod ho nafukovat… ![]()