Chování partnerů ve společnosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8284
18.6.13 22:55

Kdyz jdeme nekam s manzelem do spolecnosti, tak jsme vetsinou spolu, ale to je proto, ze nas to spolu bavi a s manzelem je desna sranda, tak o to nechci prijit :lol: Ale kdyby slo o takovou akci jak popisujes ty, tak bych naprosto chapala, kdyby se manzel choval tak jak ten tvuj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
18.6.13 22:55

Já sama nemám ráda manžela pořád za zadkem. Když někam jdeme, tak jsme většinou každý extra. Já se bavím s kamarádkama, on je s chlapama. Taky v tom nevidím problém. Ale taky záleží na tom, jestli jsi v té společnosti někoho znala, ale když tě poslal „za holkama“, tak počítám, že jo. Potom fakt nevidím problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.13 22:57
@j.a.n.i1 píše:
@ncc1701 ze školy? si asi sedím na vedení :think:

Myslím, že to bylo myšleno provokativně :lol:

Jinak holky, když tak nad tím přemýšlím, tak jsme ted na sebe naštvaná, že jsme se neukázala před těma lidma v nejlepším světle :zed:
Když jsme spolu jinde, tak se mi věnuje..
Jak tady bylo řečeno žárlím…normálně nejsme žárlivej člověk, ale tak nějak jsem si v té chvíli říkala, kam ty usměvy pokračují, když tam nejsem :think:

• Citovat
  • Upravit
17630
18.6.13 22:57
@ncc1701 píše:
Treba se mu to rozlezi a vyzvedne te zitra ze skoly, aby te vzal na dobry obed…
:roll: :roll: to je trapný…
lepší by byla omluvenka na celej den 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
18.6.13 22:59
@Anonymní píše:
Ahojky,
hrozně jsem se naštvala…Přítel podniká a spolu s kolegou udělali větší akci pro lidi z firmy a jeho podřízené..Já šla samozřejmě taky, jsem společenský člověk, ale jak jsem viděla, jak si mě skoro nevšímá, pořád někde lítal a já nic..Koukala jsme na ostatní(všichni tam byli s partnerama),jak se u nich alespoln chlapi zastaví apod a byla jsem uplně bez nálady, samozřejmě na všechny se usmíval a mě tak akorát řekl, at jdu za holkama a nestojím tam s něma…Ale když za ním přišla kolegyně, to samozřejmě byla jiná-samý usměv…Nakonec jsme se dočkala toho, že vlastně jsme špatná já, že jsme se měla bavit a proč by za mnou chodil, když jsem akorát nafučená a že u podřízených musí mít respekt a pusinkováním by ho ztratil, to jsou teda kecy…to, proč jsem nafučená on nechápe…Já neříkám, že mi pořád má stát za zadkem, ale tohle už je na mě moc :roll: p
Otázka zní, když spolu někam jdete, jste spolu, nebo se rozdělíte a všímá si vás?

Pokud akci pořádal, tak se choval normálně. Nemůžeš od něj čekat stejné chování, jako když vyrazíte někam za zábavou. Příště nebude mít chuť vzít tě s sebou. Pusinkování před kolegy fakt není nejlepší nápad. :lol:
Tys tam nikoho neznala? Nepředstavil tě ostatním? Pak bych chápala rozladěnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
18.6.13 23:00

Tak já tedy nevím, můj manžel je také šéf, ale když pořádá nějakou akci, tak to neznamená, že se ke mně bude chovat jak vocas, ne? O pusinkování tu nikdo nemluví a jasně, že mi nestojí za zadkem. Má spoustu vlastních starostí, musí si popovídat s tím a oním…ale aby se čas od času za mnou zastavil, přeptal se, jestli se bavím, jestli třeba nechci donést něco k pití, usmál se na mne, se nijak nevylučuje ani s jeho pozicí nadřízeného, ani s pozicí organizátora. Ono myslím, že ženská vycítí jestli se dá partnerovo chování řadit do kategorie „nemám čas se ti věnovat, ale zajímáš mne“, nebo do kategorie „ignoruji tě, protože mě nezajímáš, mám tu lepší zábavu a ty si dělej, co chceš.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
18.6.13 23:02

@me2dova O pusinkování psala zakladatelka.  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14984
18.6.13 23:02

A jindy spolu někam chodíte? Můj chlap třeba na nějaké držení za ručičku a pusinkování na veřejnosti není :nevim: oni chlapi se celkově chovají ve společnosti jinak než v soukromí, vím, proč se mi nechce nikdy s klukama na pivo, protože se mi ze zlatíčka stane sprostý alkoholik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
18.6.13 23:03
@j.a.n.i1 píše:
@ncc1701 ze školy? si asi sedím na vedení :think:

Mile Bravicko, s pritelem chodime uz ctyri dny a vcera mi nenapsal na dobrou noc. Neni divnej? Pavla, 15

• Citovat
  • Upravit
17630
18.6.13 23:06
@ncc1701 píše:
Mile Bravicko, s pritelem chodime uz ctyri dny a vcera mi nenapsal na dobrou noc. Neni divnej? Pavla, píše: Více

Pvla 15 joo? Prosím tě, Pavla 15 už toho ví o chlapech víc než ty :lol: Leda tak Pavla 13 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
18.6.13 23:07
@ncc1701 píše:
Mile Bravicko, s pritelem chodime uz ctyri dny a vcera mi nenapsal na dobrou noc. Neni divnej? Pavla, píše: Více

ty jedeš :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17630
18.6.13 23:07

@me2dova jo, to je asi pravda co píšeš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
18.6.13 23:13

@Drovers
Ne, o pusinkování mluvil její partner, což chápu jako typické přehánění v hádce. Ona po něm chtěla, aby se jí věnoval a on začal o tom, že se s ní tam nemůže pusinkovat. No pusinkovat asi fakt ne, ale mezi pusinkováním a totální ignorací je hluboká propast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
18.6.13 23:53

Pokud to byla akce, kterou pořádal jako šéf, tak se musí starat o svoje hosty a ty bys mu měla pomoct, třeba tím, že se zabavíš sama :nevim:
až půjdete někam spolu jako hosté, tak je to jiná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
19.6.13 06:31
@Anonymní píše:
Ahojky,
hrozně jsem se naštvala…Přítel podniká a spolu s kolegou udělali větší akci pro lidi z firmy a jeho podřízené..Já šla samozřejmě taky, jsem společenský člověk, ale jak jsem viděla, jak si mě skoro nevšímá, pořád někde lítal a já nic..Koukala jsme na ostatní(všichni tam byli s partnerama),jak se u nich alespoln chlapi zastaví apod a byla jsem uplně bez nálady, samozřejmě na všechny se usmíval a mě tak akorát řekl, at jdu za holkama a nestojím tam s něma…Ale když za ním přišla kolegyně, to samozřejmě byla jiná-samý usměv…Nakonec jsme se dočkala toho, že vlastně jsme špatná já, že jsme se měla bavit a proč by za mnou chodil, když jsem akorát nafučená a že u podřízených musí mít respekt a pusinkováním by ho ztratil, to jsou teda kecy…to, proč jsem nafučená on nechápe…Já neříkám, že mi pořád má stát za zadkem, ale tohle už je na mě moc :roll: p
Otázka zní, když spolu někam jdete, jste spolu, nebo se rozdělíte a všímá si vás?

Nevidím na jeho chování nic špatného.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí