Chtěla jsem 2 dcery

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13955
1.4.19 21:19

@Bábrdl ja bych s tchyni nejela ani na za zlaty prase, ale manzel jet klido muze :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.19 08:40
@Bábrdl píše:
Přesně tak. Jakmile se chlap stýká s matkou častěji než jednou za měsíc, je to maman a mělo by se s tím něco dělat. Musí zapomenout na vše, co má ze své původní rodiny a „být na straně maželky“. Za každou cenu. Existuje jen „strana matky“ a „strana manželky“.

Pamatuju si namátkou diskuze: nemůžu na dovolenou, manžel chce s dětmi vzít svou matku, jak mu mám vysvětit, že je to divné? A když pár holek zareagovalo, že oni taky občas jednou na hory s rodičema, tak zakladtelka odsekla, že to ona taky, ale tohle je snad něco jiného…

Nebo moje oblíbená: zakladatelka si stěžovala, že tchyně se na procházkách s miminkem zastavuje u své matky, což zakladatelku štve, protože pro ni je to cizí ženská… A že manžel „to neřeší“, což jí vadí. (Rozuměj, manžel neřeší, že jeho matka ukáže jeho syna jeho babičce).

Ale jakmile se začne mluvit o tom, že někdo chce holčičku, hned se všichni prsí, jak mají s tchyní super vztahy :lol:

Jojo přesně to jsem myslela. Třeba můj manžel volá mámě každou neděli večer. Mají to tak nastaveno od té doby, co odešel pracovat do Prahy. Když se něco děje, tak si volají častěji. Je potřeba, tam zajet něco udělat, tak se jede. Nikdy by mne nenapadlo si na to stěžovat.

Scéna z Homolků, když se hádá Růžičková s Motlovou, jestli je víc máma nebo manželka, to vystihuje naprosto přesně. :D

• Citovat
  • Upravit
105470
2.4.19 08:46
@ka2ka píše:
ježiš co pořád máte s těma holkama? to už je další diskuze
v čem je holka lepší než kluk ? to že si maluje obličej a nosí šatičky? to ti nezaručí že ti na stará kolen bude utírat zadek s prominutím

kdo resi utirani zadku ? Jsou proste lepsi … proti tomu nemuze nikdo protestovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105470
2.4.19 08:50
@Bábrdl píše:
Přesně tak. Jakmile se chlap stýká s matkou častěji než jednou za měsíc, je to maman a mělo by se s tím něco dělat. Musí zapomenout na vše, co má ze své původní rodiny a „být na straně maželky“. Za každou cenu. Existuje jen „strana matky“ a „strana manželky“.

Pamatuju si namátkou diskuze: nemůžu na dovolenou, manžel chce s dětmi vzít svou matku, jak mu mám vysvětit, že je to divné? A když pár holek zareagovalo, že oni taky občas jednou na hory s rodičema, tak zakladtelka odsekla, že to ona taky, ale tohle je snad něco jiného…

Nebo moje oblíbená: zakladatelka si stěžovala, že tchyně se na procházkách s miminkem zastavuje u své matky, což zakladatelku štve, protože pro ni je to cizí ženská… A že manžel „to neřeší“, což jí vadí. (Rozuměj, manžel neřeší, že jeho matka ukáže jeho syna jeho babičce).

Ale jakmile se začne mluvit o tom, že někdo chce holčičku, hned se všichni prsí, jak mají s tchyní super vztahy :lol:

s tou dovolenou to teda chapu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
2.4.19 08:58
@Venetia píše:
kdo resi utirani zadku ? Jsou proste lepsi … proti tomu nemuze nikdo protestovat

Lepší v čem? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105470
2.4.19 09:07
@Tichošlápek píše:
Lepší v čem? :lol:

celkove …proste k nim mame bliz nez k opacnemu pohlavi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
2.4.19 09:11

@Venetia já ne třebas. A určitě nás takových bude víc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105470
2.4.19 09:31
@Tichošlápek píše:
@Venetia já ne třebas. A určitě nás takových bude víc ;)

je to mozne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
2.4.19 11:36
@Venetia píše:

To je hloupost. Jsou ženské, které mají blíže ke klukům a pak ty, co mají blíže k holkám. Jsou matky, které by nechtěly dceru hlavně z toho důvodu, že ji budou muset oblékat do šatiček a hrát si s panenkami, což je podle mě totální nesmyslná dedukce :lol:

• Citovat
  • Upravit
40952
2.4.19 11:39
@Venetia píše:

Kdo my? ono je to nějak daný paušálně pro všechny? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.19 11:51

A co my co mame dva syny. Opět mě tady některé super ženy a snachy utvrzuji v tom, že se mám budoucnosti bat. (anonymní, ještě nikdo nevi, ze druhy bude taky syn.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.19 11:55

No ale jinak touhu po holce chápu, obrecela jsem.oba syny docela hodně a jsem fakt ráda, že jsem to u obou vedela dost brzo, abych se s tim do porodu smirila a i tak treba mojí sestře, která má dvě dcery upřímně závidím.

• Citovat
  • Upravit
15410
2.4.19 11:58
@Tichošlápek píše:
@Venetia já ne třebas. A určitě nás takových bude víc ;)

Mám syna i dceru. A jednoznačně mohu říct, že s dcerou mám vztah komplikovanější :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27572
2.4.19 12:11
@Venetia píše:

v čem jsou lepší? to že máš holku ti nezaručí že až dospěje bude úžasná, skvělá, a bude ti pomáhat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
2.4.19 12:24
@Venetia píše:
s tou dovolenou to teda chapu

Jakože, kdyby tvůj muž nemohl, nejela bys s mámou a dětma? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin