Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já klidně, kdybych věděla, že si to můžu dovolit (což v dnešní době asi těžko).. vždycky jsem chtěla velkou rodinu, to bude asi tím, že jsem jedináček..
Já bych teda nesnesla ten všudypřítomnej bordýlek, co taková smečka vyprodukuje.
Vím, kolik mi dalo práce udržet barák „na voko“ se čtyřma.
Osm dětí bych měla pouze v případě, kdy bych každému dítěti zvládla zařídit vlastní pokoj, zaplatit kroužky, tábory, byla by dovolená každý rok.
A mohla bych být s nimi doma nebo pracovat na částečný úvazek, takže to předpokládá kvalitního chlapa, který by dost vydělával.
Nechtěla bych být závislá na soc. dávkách, charitách, potravinových bankách a pomoci ostatních, abych je vůbec uživila.
@Anna 1987 píše: Více
Mazec. Jak v tom bytě proboha takhle žijete? Mě by klepla pepka.
@free333 píše: Více
Pravděpodobně ne. Když jich bylo 6 a sedmé na cestě, prosila tady o pomoc. Stačí si projit její diakuze
Tolik dětí pochopím u Salakové, která na to ma díky manželovi prachy a prostor, může si dovolit platit výpomoc. Nechtěla bych to ani za nic v žádném případě, ale každého věc…ale tady paní je zavislá na pomoci druhých, v několika příspěvcích psala o dluzích, pozastavovala se nad tím, že potravinová banka jídlo nevozí domů…nepochopitelné…
@Anna 1987 Už z fotek bych to takhle nechtěla.
Ale každý volí dle sebe. ![]()