Chtěli byste vědět, kde je vaše dítě o prázdninách?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PaníKadrnožková
24.6.20 22:17
@j.a.n.i1 píše:
Jo a pak si tu muzes stěžovat, jaky je hajzl, co ti nechce ani o milimetr ustoupit.

Neboooj, ja UŽ jsem si to vyřešila, proto tady hazim moudra do placu :jazyk: nerikam, ze me nikdy nevytoci, ale uz nejde o zivot :P

• Citovat
  • Upravit
23966
24.6.20 22:27
@Sedmnactnulajedna píše:
Za b)
A proto je lepsi sdelovat informace jen ramcove, aby si clovek zbytecne nenabihal na lopatu. A proste verit tomu, ze zadne zpravy = dobre zpravy.

Tím se řídím taky. Lepší vědět co nejmíň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
25.6.20 00:24
@PaníKadrnožková píše:
Prosim te, az ujdes kousek cesty v jejich botach, tak mudruj. To uplne miluju, kdyz jeden rodic dela peklo a ten druhy je obvinen, ze se s nim neumi dohodnout. Ne, fakt to nemusi byt chyba obou, staci jeden zhrzenej m… a mas ze zivota cirkus! A ver, ze jsou lidi, kteri se dokazi skvele pretvarovat a manipulovat, to je odpoved na otazku, jak je mozne si s m...... poridit dite…hlavne, dokud je po jeho, tak je v hrozne pohode, jakmile ne, tsk tu máš…No nic, ne kazdy je proste tak moudry, aby mohl rozdavat rozumy na internetu :jazyk:

U nás je to tenhle případ. Manžel věděl, kam jede, ale neměl zájem ty informace poskytnout. A to, co řekl do telefonu, byly výmysly. Dnes v poradně tu nekomunikaci okecal tak, že jsem si tam jako blbec nakonec připadala já. Paní poradkyně se mi dokonce snažila vysvětlit, že přeci nepotřebuji vědět, kde dítě je, stačí, že vím, že je s otcem… Jsem prostě máma, která chce vědět, kam dítě pojede, hlavně kvůli plánování, aby ty prázdniny neměl hektický, a taky proto, že mi přijde absurdní, že bych prostě vůbec nevěděla, kde se dítě nachází, zda v Chorvatsku nebo v Tatrách. A mylně jsem předpokládala, že se takové informace mají sdělovat. Inu, nemusí. :roll: Ale jsem ráda, že jsem se tady dočetla, že nejsem sama, že je dost takových, které to mají stejně, že potřebují vědět, kde díte je. Na schůzce v poradně manžel prázdniny odtajnil. Kdybych ale tohle kolečko ospod - poradna nepodnikla, tak to možná nevím doteď. Možná je i přínosný tip, prostě to nechat být a neřešit, kde dítě je, ale každý jsme jiný. Hlavní problém ale byl, že schválně nereagoval, a mě tohle vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
25.6.20 02:05

Promiň, ale jsi hysterická slepice, když takovou věc, ženeš přes ospod. On ještě nemusí vůbec vědět, kam v létě s dítětem pojede. Ty už jsi jí taky nahlásila,.kde budeš s dítětem trávit každý den prázdnin? :think:
A koukám, že na ospod tě asi musí milovat, když jim voláš pravidelně a akorát všechny kolem sebe prudíš :roll: nedivím se, že ti nedá minutový rozpis, kdy a kde s dítětem bude.

• Citovat
  • Upravit
691
25.6.20 07:44

Hele, Lucenko, fakt jsi protivná, věčně v opozici. Do jakékoli diskuze přispěje, tak ji rozvracíš. Fakt mě tě nebaví číst, jsi tak urýpaná, jsem moc ráda, že tě neznám osobně. Přitom jsi na pohled hezká holka, ale ta povaha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
25.6.20 07:46
@lucenka píše:
Promiň, ale jsi hysterická slepice, když takovou věc, ženeš přes ospod. On ještě nemusí vůbec vědět, kam v létě s dítětem pojede. Ty už jsi jí taky nahlásila,.kde budeš s dítětem trávit každý den prázdnin? :think:
A koukám, že na ospod tě asi musí milovat, když jim voláš pravidelně a akorát všechny kolem sebe prudíš :roll: nedivím se, že ti nedá minutový rozpis, kdy a kde s dítětem bude.

Zalez do diry, kdo je na tvy nadavky zvedavej. Jsi manipulatorka, vzala sis z toho jeden detail a rozepsala ho tak, aby to vypadalo extremne. Ze se nestydis, ty mudrlantko

• Citovat
  • Upravit
4400
25.6.20 07:51
@PaníKadrnožková píše:
Prosim te, az ujdes kousek cesty v jejich botach, tak mudruj. To uplne miluju, kdyz jeden rodic dela peklo a ten druhy je obvinen, ze se s nim neumi dohodnout. Ne, fakt to nemusi byt chyba obou, staci jeden zhrzenej macho a mas ze zivota cirkus! A ver, ze jsou lidi, kteri se dokazi skvele pretvarovat a manipulovat, to je odpoved na otazku, jak je mozne si s magorem poridit dite…hlavne, dokud je po jeho, tak je v hrozne pohode, jakmile ne, tsk tu máš…No nic, ne kazdy je proste tak moudry, aby mohl rozdavat rozumy na internetu :jazyk:

Anebo stačí jedna žena potvora. Upřímně vůbec se nedivím, že se nedohodnou, když ona to řeší přes OSPOD :lol:

Já bych to vědět chtěla, ale z okolí vím, že domluva funguje jen někde. A rozhodně to není vždy jen vinna otce - ale holt kdo chce kam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
25.6.20 07:53
@petruš78 píše:
Hele, Lucenko, fakt jsi protivná, věčně v opozici. Do jakékoli diskuze přispěje, tak ji rozvracíš. Fakt mě tě nebaví číst, jsi tak urýpaná, jsem moc ráda, že tě neznám osobně. Přitom jsi na pohled hezká holka, ale ta povaha…

Tak snad mám právo se vyjádřit ve veřejné diskuzi a holt nejsem stádní zvíře a nebojím se napsat svůj názor. Takže ani, klidně veřejně napíšu, že mi přijde zakaldatelky přístup přehnaný. Nejsem jediná, kdo se podivoval nad tím, že to zakladatelka řeší přes ospod. Ale slepice se sletnou jen na mě, jako obvykle :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
25.6.20 07:55
@PaníKadrnožková píše:
Zalez do diry, kdo je na tvy nadavky zvedavej. Jsi manipulatorka, vzala sis z toho jeden detail a rozepsala ho tak, aby to vypadalo extremne. Ze se nestydis, ty mudrlantko

Vzala jsem si z toho hlavní bod. Zakladatelce vadí, že netuší, kde její dítě bude s otcem. Což jí vadit může, ale nic s tím neudělá. Navíc dítě už je dost staré, tak úzkostnou maminku může pravidelně informovat pomocí SMS

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
25.6.20 07:58

@Lurin neboj, ono to bude lepsi. Ted poprve je to pro nej sok. Az pochopi, ze ty jsi takovy blazen, ze hodlas s kazdou ‚kravinou‘ litat na ospod, kde mu budou mejt p.del, tak si to rozmysli. O mne si tatka taky mysli, ze jsem blazen na svobode, tak radeji v ramci moznosti spolupracuje. Navic uz to nebude slouho trvat a deti si řeknou. Zacni je do toho vic zapojovat, predpokladam, ze je tatka takovy bezny prudic, ktery se ale pred detmi nebude chtit ztrapnovat.

Hele, posledni zasek u nas- na zacatku karanteny jsem chtela vedet heslo k bakalarum (do te doby k nepotrebe, ucitelka jela paralelne papir), otec mi odepsal, ze jsem si to mela zjistit jiz davno a je videt, ze se o syna nezajimam. Na dalsi sms (ze chapu, ale at mi to posle) nereagoval. Tak jsem se domluvila s ucou, ze mi to sezene, jemu jsem napsala, ze se nestydi, ze kvuli nemu pobezi pani ucitelka do skoly a vzapeti mi poslal heslo s dovetkem, ze mi neni povinen odepisovat hned a ze nikdy neprohlasil, ze mi heslo neda :mrgreen: od te doby pro jistotu odepisuje hned…nechce SI delat ostudu ;)

Drzim palce, jdes na to dobre. Zes byla na ospodu za blbku neber. Vis, co jsi chtela vedet. To je jasny, ze on se bude snazit z toho vybruslit poukazanim na tvou labilitu a tak. Nenech se vyhodit z konceptu :mavam:

• Citovat
  • Upravit
691
25.6.20 07:58

Lucenko, je to marný, je to marný, je to marný. Ty se v tom rýpání normálně vyžíváš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
25.6.20 07:59
@lucenka píše:
Vzala jsem si z toho hlavní bod. Zakladatelce vadí, že netuší, kde její dítě bude s otcem. Což jí vadit může, ale nic s tím neudělá. Navíc dítě už je dost staré, tak úzkostnou maminku může pravidelně informovat pomocí SMS

Jak je videt,, udělá :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
25.6.20 08:03
@PaníKadrnožková píše:
@Lurin neboj, ono to bude lepsi. Ted poprve je to pro nej sok. Az pochopi, ze ty jsi takovy blazen, ze hodlas s kazdou ‚kravinou‘ litat na ospod, kde mu budou mejt p.del, tak si to rozmysli. O mne si tatka taky mysli, ze jsem blazen na svobode, tak radeji v ramci moznosti spolupracuje. Navic uz to nebude slouho trvat a deti si řeknou. Zacni je do toho vic zapojovat, predpokladam, ze je tatka takovy bezny prudic, ktery se ale pred detmi nebude chtit ztrapnovat.

Hele, posledni zasek u nas- na zacatku karanteny jsem chtela vedet heslo k bakalarum (do te doby k nepotrebe, ucitelka jela paralelne papir), otec mi odepsal, ze jsem si to mela zjistit jiz davno a je videt, ze se o syna nezajimam. Na dalsi sms (ze chapu, ale at mi to posle) nereagoval. Tak jsem se domluvila s ucou, ze mi to sezene, jemu jsem napsala, ze se nestydi, ze kvuli nemu pobezi pani ucitelka do skoly a vzapeti mi poslal heslo s dovetkem, ze mi neni povinen odepisovat hned a ze nikdy neprohlasil, ze mi heslo neda :mrgreen: od te doby pro jistotu odepisuje hned…nechce SI delat ostudu ;)

Drzim palce, jdes na to dobre. Zes byla na ospodu za blbku neber. Vis, co jsi chtela vedet. To je jasny, ze on se bude snazit z toho vybruslit poukazanim na tvou labilitu a tak. Nenech se vyhodit z konceptu :mavam:
Četla jsi její jiné diskuze? Vždyť ona leze furt s každou blbostí na ospod. Tam z ní už bude všem akorát moři smích.
A chtít děti navádět proti otci a ještě to řadit druhým může jen úplná ubožačka :poblion:
  • Citovat
  • Upravit
691
25.6.20 08:05

Zakladatelko, buď v pohodě, je to úplně normální chtít mít plus mínus přehled, kde se tvoje dítě nachází. Nejsi extrém, abys to vyžadovala po minutách, jak tady někdo zmínil, ale je dobré vědět, jestli se ti dítě cachtá v moři v Řecku nebo šplhá po Alpách. Nechtěla bych trnout kdykoli, když se v novinách objeví nějaká tragická nehoda s dítětem, jestli tam náhodou nebylo moje dítě… Chyba je v „partnerovi“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
25.6.20 08:11
@lucenka píše: Četla jsi její jiné diskuze? Vždyť ona leze furt s každou blbostí na ospod. Tam z ní už bude všem akorát moři smích.
A chtít děti navádět proti otci a ještě to řadit druhým může jen úplná ubožačka :poblion:

Kdo mluvi o navadeni? 8o jinak tatkum advokatku delat nemusis, ti maji svych dost. A jinak, hele, lucenko. Je videt, ze jsi sem vlezla, aby ses pohadala, takze tuto debatu s tebou koncim, klidne mej poslesni slovo. Za me jsi dost trapna obecne a v tehle konkretni diskuzi uplne mimoradne :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix