Chtěli byste vědět, kde je vaše dítě o prázdninách?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
691
25.6.20 08:21

Lucena je trapná v každé diskuzi. Podle mě musí být psychicky nemocná, viz její rýpavé odpovědi v každé, ale naprosto každé diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
25.6.20 08:23

Zakladatelko, držím palce a hodně štěstí 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
25.6.20 08:29
@petruš78 píše:
Lucena je trapná v každé diskuzi. Podle mě musí být psychicky nemocná, viz její rýpavé odpovědi v každé, ale naprosto každé diskuzi.

Tak to jsi dobrá, že zvládáš číst úplně všechny diskuze :palec: já na to čas nemám :nevim:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
25.6.20 08:45
@PaníKadrnožková píše:
Kdo mluvi o navadeni? 8o jinak tatkum advokatku delat nemusis, ti maji svych dost. A jinak, hele, lucenko. Je videt, ze jsi sem vlezla, aby ses pohadala, takze tuto debatu s tebou koncim, klidne mej poslesni slovo. Za me jsi dost trapna obecne a v tehle konkretni diskuzi uplne mimoradne :mavam:

Ty jsi ve svém příspěvku psala o navádění, tedy tvými slovy o zapojování dítěte. Nevlezla jsem se pohádat, narozdíl od tebe. Já jen napsala zakaldatelce svůj pohled. Až ty jsi měla potřebu začít do mě, jako obyvkle, rýt.

• Citovat
  • Upravit
102087
25.6.20 09:00

@PaníKadrnožková Nebo dojde trpělivost pani na OSPODu a poradne umeje prd.el ji, at tam neotravuje s hova. dinama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
25.6.20 09:01
@j.a.n.i1 píše:
@PaníKadrnožková Nebo dojde trpělivost pani na OSPODu a poradne umeje prd.el ji, at tam neotravuje s hova. dinama.

To se muze stat, otazkou je, jestli je hovadina nevedet, v jake zemi se moje dite nachazi :lol:

• Citovat
  • Upravit
81500
25.6.20 09:10
@PaníKadrnožková píše:
To se muze stat, otazkou je, jestli je hovadina nevedet, v jake zemi se moje dite nachazi :lol:

Hovadina to není ( respektive hovadina mi to v současné chvíli přijde, hovadinou to přestane být v momentě, kdy bude odjíždět dítě do zahraničí a ona nebude vědět), ale paní z ospodu s tím nic nenadělá. Jsou zkrátka elegantnější způsoby, jak zjistit, kde bude nebo je devítileté dítě s tátou na dovolené. :nevim:
A já tím fakt vůbec nechci popřít, že ten chlap je debil, když to říct nechce. Jen to, že to, že je je problém na jeho straně nevylučuje, že ten problém je i na straně zakladatelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
25.6.20 09:16

@Lurin tady se dozvíš jak jsi hysterická atd, pomalu abys zapomněla přes prázdniny že máš dítě, pokud je u otce.
Ale já bych chtěla vědět, kde mám dítě. Jedno by mi to nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
25.6.20 09:21
@Anna766 píše:
@Lurin tady se dozvíš jak jsi hysterická atd, pomalu abys zapomněla přes prázdniny že máš dítě, pokud je u otce.
Ale já bych chtěla vědět, kde mám dítě. Jedno by mi to nebylo.

Hele, že to chce vědět a je to normální, to jí tu napsal téměř každý. Takže jde jen o to, jak to zařídit. A je třeba volit efektivní způsoby. Fňukání na ospodu nikam nevede. Respektive paní politují, jaký je ten otec hajzlík a jede se dál. :nevim: NO a jde o to, jestli fakt chce zařísit, aby věděla, kde dítě je nebo chce to poplácání po rameni, jak to má těžký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
25.6.20 09:28

Prospela by vam nejaka seance v manzelske poradne nebo u mediatora nebo psychologa. Obema. Chapu ale, ze to asi neni proveditelne.

Taky bych „ho“ casto nejradsi vystrelila na Mars, ale tak nejak nema cenu kvuli kazde sarvatce vyhlasovat valku. Ohrazuju se predevsim v pripadech, ze na me smeruje nejaky pozadavek, ktery povazuju za nesmyslny nebo prehnany. Anebo se ani neohrazuju a udelam si veci stejne podle sebe.

Nevim, zakladatelko, jestli je jinak na otce spoleh, jako ze vuci diteti se chova zodpovedne. U nas ano, takze jestli si v ramci spolecnych prazdnin vyrazili do Rakouska, neni vec, kterou bych potrebovala vedet predem.
Pasy jim balim vzdycky. Jiny svuj doklad nemaji, tak mi to prijde prirozene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
25.6.20 09:35

A může mi někdo vysvětlit, proč je nutné vědět, jestli jede dítko k moři do Itálie, Chorvatska nebo pod stan do Rakouska? nemyslí, pocit „vědět, kde je“, ale reálně proč? :think: nejde o chystání dítka, mají střídavku, otec si vše zařídí sám. Termín taky vím, tak v čem je důležitá ta informace jestli se dítko koupe na Istrii nebo Zadaru? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
25.6.20 09:38
@Lama Lama píše:
Hele, že to chce vědět a je to normální, to jí tu napsal téměř každý. Takže jde jen o to, jak to zařídit. A je třeba volit efektivní způsoby. Fňukání na ospodu nikam nevede. Respektive paní politují, jaký je ten otec hajzlík a jede se dál. :nevim: NO a jde o to, jestli fakt chce zařísit, aby věděla, kde dítě je nebo chce to poplácání po rameni, jak to má těžký.

To je pravda, fnukani nikam nevede. Kdyz na ospod, tak s jasnou predstavou, ceho chci docilit a s vedomim, ze pravomoci nejsou nijak závratné. Kdyz otec nerekne nic ani detem a na dotaz, co se bude dit o prazdninach, rekne: nechte se prekvapit, tak je to na slusny dotaz. Kdyz je odpoved žádná, tak na urgenci. Atd.atd… Nikdo neni takovy uchyl, aby vyzadoval presny itinerář, jenom jsou manipulatori, viz lucenka, kteří na dotaz, jestli a kdy jedou deti za hranice, napisou, ze nemas pravo vědět o kazde minute pohybu a at neotravujes. To je uplne zarny priklad, jak delat problemy tam, kde vlastne nejsou a jak zpusobit, ze se kazda blbost vyhroti do absurdna :P nerada bych se s takovym clovejem setkala treba v zamestnani, vlastne ani nikde jinde, natoz mit s takovym deti ve stridavce.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
25.6.20 09:40
@PaníKadrnožková píše:
To je pravda, fnukani nikam nevede. Kdyz na ospod, tak s jasnou predstavou, ceho chci docilit a s vedomim, ze pravomoci nejsou nijak závratné. Kdyz otec nerekne nic ani detem a na dotaz, co se bude dit o prazdninach, rekne: nechte se prekvapit, tak je to na slusny dotaz. Kdyz je odpoved žádná, tak na urgenci. Atd.atd… Nikdo neni takovy uchyl, aby vyzadoval presny itinerář, jenom jsou manipulatori, viz lucenka, kteří na dotaz, jestli a kdy jedou deti za hranice, napisou, ze nemas pravo vědět o kazde minute pohybu a at neotravujes. To je uplne zarny priklad, jak delat problemy tam, kde vlastne nejsou a jak zpusobit, ze se kazda blbost vyhroti do absurdna :P nerada bych se s takovym clovejem setkala treba v zamestnani, vlastne ani nikde jinde, natoz mit s takovym deti ve stridavce.

Ale tak ten chlap třeba ještě neví, kam pojede, můžete chtít děti překvapit. Kluk má už prázdniny a taky nevím, kam s chlapem příští týden pojede. Zatím nevím ani já, kam s ním vyrazím o dovolené.

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
25.6.20 09:59
@Keyllah píše:
A může mi někdo vysvětlit, proč je nutné vědět, jestli jede dítko k moři do Itálie, Chorvatska nebo pod stan do Rakouska? nemyslí, pocit „vědět, kde je“, ale reálně proč? :think: nejde o chystání dítka, mají střídavku, otec si vše zařídí sám. Termín taky vím, tak v čem je důležitá ta informace jestli se dítko koupe na Istrii nebo Zadaru? :think:

Hele, za sebe nevim. Ale kdyz se mi ztrati dite v obdaku, tak ho jako blazen hledam, ackoli tusim, ze je v pohode v obchodaku. Nejaky instinkt? Jinak za me - je mi jedno, na ktere plazi Chorvatska se koupe, ale ze je v Chorvatsku je fajn vedet, no :nevim:

• Citovat
  • Upravit
81500
25.6.20 10:00
@Keyllah píše:
A může mi někdo vysvětlit, proč je nutné vědět, jestli jede dítko k moři do Itálie, Chorvatska nebo pod stan do Rakouska? nemyslí, pocit „vědět, kde je“, ale reálně proč? :think: nejde o chystání dítka, mají střídavku, otec si vše zařídí sám. Termín taky vím, tak v čem je důležitá ta informace jestli se dítko koupe na Istrii nebo Zadaru? :think:

Hele, já bych řekla, že je to fakt spíš pocitové, no. Ale nepřijde ti to pochopitelné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí