Chybí mi kamarádka Praha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
119
17.4.13 12:12

Ahoj holky, my s Luckou (6m) jsme z Rajské zahrady, je nějaká maminka/ky v blízkosti? :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
17.4.13 14:40

Strasidlinka-Ahoj :mavam: my s Péťou 5měsícu jsme kousek od černýho mostu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
17.4.13 17:34

@ela85 tak to je super :-) tak to muzeme spolu vyvencit nekdy nase poklady.
Jak to mate s prochazkama? My nemame stanoveny hodiny (jen tak +/-), protoze Lucka chodi spavat tak nejak jak se ji chce.
A kdy konkretne bydlite? Jen pro predstavu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
17.4.13 20:16

Teď jsme ve starým vestci taková malá díra :D Jinak jsem na Proseku No my procházky nějak stanovený nemáme. Buď dopoledne ale to moc ne nebo pak kolem 1-2 hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
17.4.13 20:20
@Strasidlinka píše:
Ahoj holky, my s Luckou (6m) jsme z Rajské zahrady, je nějaká maminka/ky v blízkosti? :) :mavam:

rajska je nase teritorium :)
jsem z huti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
18.4.13 09:03

@jizvíková tak to jsme se možná i potkali :-) a ani o tom nevíme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
18.4.13 09:06

@ela85 My chodíme dopoledne jen tady kolem baráku, koukáme na lidi, auta a tak :-) no a odpoledne jak kdy, teď jak ji začal zajímat svět kolem víc, tak ji nebaví ležet v kočáru, tak se vzteká. Ale začaly jsme nosit sebou hračky, sklápím korbičku, dávám ji pást a tak vymýšlím, co s ní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
18.4.13 10:56

Strasidlinka-tak to jsme na tom stejně :D malej ještě před týdnem prospal celej den ale teď už když ho dám odpoledne do kočárku tak čučí a pak se začne nudit tak nevím co s nim :lol: Prostě je teď asi v nejhorším období kdy se nudí :lol: Sedět nemůže ještě se neplazí tak leží jak placka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
18.4.13 11:27

@ela85 jo jo přesně :-D úplně nás vidím :lol: proto se spíš snažím chodit ven když je ještě vzhůru ale za chvilku usne a když už má svůj čas na vstávání, tak to obracím :-) Jinak ji dávám v kočárku pást, odklopím střechu korbičky a kouká, to se moc líbí, jo a nosíme hračky - koukám, že to jsem už psala :zed: neva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
23.4.13 13:23

Holky trochu to tu ozivim :mrgreen:
Vim, ze uz probehly nejaky minisraziky pres sz (bezva :lol: ), jen me napadlo, ze bychom mohly zorganizovat i nejakej vetsi, kde bychom se sesly vsechny (teda kdo zrovna bude moct). Co se sejit pristi ctvrtek odpoledne, treba ve ctyri, nekde na cernaku a jit na prijemnou prochazku. Ja to tam teda neznam, ale spousta z vas jo :lol: tak by to mohlo byt mily odpoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová