Chybí mi kamarádka Praha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1146
10.4.13 23:03

@andoha Tak se Ti omlouvám, že jsem Ti to tady trochu pokazila, hmm :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
10.4.13 23:06

Nene to je v pohodě nic se neděje jen jsem to myslela dobře :):potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
11.4.13 00:35

Holky tak sem vas ve vane docetla, ale dalo mi to zabrat :mrgreen:
ted uz se v tom odkud kdo je ztracim i ja… no ja zopakuju, ze sem z centra, ale protoze spousta z vas je z okoli cernaku (a to mam jen dvacet min metrem :mrgreen: ), asi by ta pripadna hromadna schuzka mela byt nekde tam, vy to tam znate lip, takze az se vam povede domluvit konkretni misto, pro me by samozrejme bylo fajn co nejbliz metra a to i proto, ze se v tehle casti prahy ale vubec nevyznam, jen to dejte prosim vedet, urcite se rada prijedu podivat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
11.4.13 06:34
@Gábííí píše:
@MarketaJ tak to jsem ráda :mrgreen: Tak co ten zítřek, má být pěkně, půjdete odpol ven?

Podle počasí, ale odpoledne má pršet, tak nevím. Tohle jsou bevadný stránky o počasí http://www.yr.no/…by_hour.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
11.4.13 06:38
@loneless1980 píše:
Nějaká mamina s klukem/holkou na kafčo, návštěvy, prochajdy, atd. Kluk má 8 let, bydlíme na P4 - Háje (u Miličovského lesa) :mavam:

Tak to je stejně starej jako Lucka a nechodí náhodou do Červený školy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
11.4.13 10:13

@MarketaJ OK,uvidíme. Každopádně ven asi půjdu, když nebude pršet, třeba jen na prochajdu ;) Půjdu tak kolem 15 hod, tak když budeš chtít, napiš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
11.4.13 11:24
@Gábííí píše:
@MarketaJ OK,uvidíme. Každopádně ven asi půjdu, když nebude pršet, třeba jen na prochajdu ;) Půjdu tak kolem 15 hod, tak když budeš chtít, napiš ;)

My musíme pro starší do školy a na klavír a pak asi nakoupit. Spíš bych to viděla na zítra nebo možná víkend, má bejt hezky, tak to ven určitě půjdeme. Já ti pošlu v SZ telefon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina_ČM
11.4.13 11:57

Ahoj:)
Asi nebudu moc originální, ale jsem taky z Černého Mostu :lol: a chybí mi kamarádka :roll:
Je mi 25,a malé 3 a půl měsíce :)
Tak kdyby se tu našla nějaká mamka s podobně starým dítkem na procházky a pokec, byla bych ráda:)

• Citovat
  • Upravit
38135
11.4.13 12:08

..

Příspěvek upraven 08.02.14 v 12:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
11.4.13 12:25

Klidně, já se ráda seznámím. Ta samota mi leze na mozek :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
11.4.13 12:36

Příští týden má svítit sluníčko a být teplo tak můžeme vyrazit:-) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
11.4.13 12:36

Příští týden má svítit sluníčko a být teplo tak můžeme vyrazit:-) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
11.4.13 12:44

@MarketaJ zítra a víkend vůbec nemůžu, máme doma taťku a pojedeme na chatu. Ale určitě mám volné po a út ;) Tak si napíšeme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
11.4.13 12:54

No to je sranda, jak se tu sejde půlka Jižňáku :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
11.4.13 12:58
@Gábííí píše:
@MarketaJ zítra a víkend vůbec nemůžu, máme doma taťku a pojedeme na chatu. Ale určitě mám volné po a út ;) Tak si napíšeme :palec:

Fajn to nevadí, pondělí, úterý nic nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová