Chybí mi sebevědomí asi

Anonymní
29.10.22 15:26

Chybí mi sebevědomí asi

Dobrý den, je mi skoro 16 let a asi mi chybí sebevědomí nebo jak to říct. Nemám nejhezčí postavu, obličej a zuby už vůbec ne (mám opravované i přední zuby a není to hezký a je to hodně vidět). Mám nudný život, ve škole si přijdu někdy až navíc.. Nevíte jak chytit trochu chuť do života?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12625
29.10.22 15:44
@Anonymní píše:
Dobrý den, je mi skoro 16 let a asi mi chybí sebevědomí nebo jak to říct. Nemám nejhezčí postavu, obličej a zuby už vůbec ne (mám opravované i přední zuby a není to hezký a je to hodně vidět). Mám nudný život, ve škole si přijdu někdy až navíc.. Nevíte jak chytit trochu chuť do života?

Neco ze sebou delej, chod do fitka, smrncovne se namaluj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20905
29.10.22 15:57
@lilith1 píše:
Neco ze sebou delej, chod do fitka, smrncovne se namaluj..

A nebo se nauč mít ráda sebe sami a buď originální a nebuď jako každá druhá coura.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
29.10.22 16:31

Usměj se na sebe, je ti teprve 16. Užívej života. :srdce: můžeš dělat cokoliv chceš. Nejsi ničím vázaná. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6422
29.10.22 16:45
@Anonymní píše:

Na postavě zapracuj, zuby si nech opravit. Zkus nějaký koníček. Co studuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová