Chyby v počtu příspěvků

3513
15.10.22 06:35

Chyby v počtu příspěvků.

Dnes jsem už podruhé zaregistroval, že občas blbne počet příspěvků.

Jednu chvíli jsem měl 545 a za cca minutu 570+ (logické, že sem těch 35 za minutu nemohl napsat)

Tak snad je to v dobré kategorii, je to sice nesmysl, ale někdo tady psal, že viděl u příspěvku jiné jména, než skutečný autor příspěvků, třeba to nějak bude spolu souviset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3513
15.10.22 06:48

No a teď se mě to povedlo i vyfotit.
Na jednom obrázku 578 na druhém 582 a na třetím 580 když sem v této diskuzi.

Během screenshotu sem žádný příspěvek nenapsal, jen pro pořádek. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
15.10.22 06:57

A co jako? Tvoje starosti bych chtela mit :lol:
Jdi diskutovat do te tvoji skupiny s Babisem a udelas lip :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
15.10.22 07:00
@Majda1980 píše:
A co jako? Tvoje starosti bych chtela mit :lol:
Jdi diskutovat do te tvoji skupiny s Babisem a udelas lip :dance: :lol:

A to je něco špatného, upozornit na chybu na webu? Myslím si, že to je docela užitečné, že si toho někdo všimne. Mě to nějak nevadí, jen jsem na to upozornil. A Babiše nech v diskuzi o babišovi, sem ho netahej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
15.10.22 08:27
@Rotha píše:
A to je něco špatného, upozornit na chybu na webu? Myslím si, že to je docela užitečné, že si toho někdo všimne. Mě to nějak nevadí, jen jsem na to upozornil. A Babiše nech v diskuzi o babišovi, sem ho netahej.

Tak upozorni adminy a nezakladej kvuli tomu zbytecnou diskusi. Beztak za pocet prispevku zadnou klicenku s logem emimina nedostanes… :P

• Citovat
  • Upravit
6439
15.10.22 08:55

@Rotha
Ty voe. Ještě chvíli budeš psát ty tvoje megeroviny, tak i Čaputová si ty řeči o nenávisti k teplým, nechá pro sebe a začne uvažovat jinak. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
15.10.22 11:04
@Rotha píše:

Spatnyho je to, ze kdyz upozornujes na chybu, ze neupozornujes adminy :mavam: my s tim ani nic neudelame, nebo?

Edit beru zpet, mas to zarazeny dobre :mavam:

Příspěvek upraven 15.10.22 v 11:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75917
15.10.22 11:11
@samá práce píše:
@Rotha
Ty voe. Ještě chvíli budeš psát ty tvoje megeroviny, tak i Čaputová si ty řeči o nenávisti k teplým, nechá pro sebe a začne uvažovat jinak. ;) :mrgreen:

8o Sexuální orientace souvisí s IQ a sebeprezentací na diskusním fóru jak? :think:
O tom, že má Rotha šedou kůru promazanou, není pochyb, ale co je do toho ostatním homosexuálům?
Jakože princip kolektivní viny za jeden slabší kus? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10899
15.10.22 11:14
@Hanka1 píše:
Tak upozorni adminy a nezakladej kvuli tomu zbytecnou diskusi. Beztak za pocet prispevku zadnou klicenku s logem emimina nedostanes… :P

Jako ja ho taky nemusim, ale vzdyt to zalozil do skupiny „dotazy na adminy“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
15.10.22 11:23

Chyba v Matrixu no, to nevíš, že rus chce mimo Ukr. taky eMimino od Andreje? :think:

• Citovat
  • Upravit
3513
15.10.22 15:03
@Tarena píše:
Jako ja ho taky nemusim, ale vzdyt to zalozil do skupiny „dotazy na adminy“.

Tak dík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
15.10.22 18:45

Dobrý den.

Mrkneme na to s kolegyní Jitkou, která je nejvíce technicky zdatná a máme ji od toho, aby nám tyto věci vysvětlila, vyřešila… a je prostě skvělá ;)

Díky za upozornění! :kytka:

Petra

PS: (Edit): Ostatní bych poprosila bez navážení se do zakladatelky. Kdybychom nějakou klíčenku měly zrovna, osobně jí vložím do obálky a odešlu… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
15.10.22 21:45
@admin píše:
Dobrý den.

Mrkneme na to s kolegyní Jitkou, která je nejvíce technicky zdatná a máme ji od toho, aby nám tyto věci vysvětlila, vyřešila… a je prostě skvělá ;)

Díky za upozornění! :kytka:

Petra

PS: (Edit): Ostatní bych poprosila bez navážení se do zakladatelky. Kdybychom nějakou klíčenku měly zrovna, osobně jí vložím do obálky a odešlu… :mavam:

Až na to, že zakladatel je muž… 8o stačilo by si poradne precist uvodni prispevek :roll:

• Citovat
  • Upravit
3513
16.10.22 05:17
@Hanka1 píše:
Až na to, že zakladatel je muž… 8o stačilo by si poradne precist uvodni prispevek :roll:

Ano jsem muž, no tedy zatím ještě mladý muž, ale vůbec mě neuráží, že o mě píši v ženském rodě, jsem přece tak trošku ona :mrgreen: a vůbec nejsem zženštilý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
19.10.22 12:31

Dobrý den,
moc děkujeme za všímavost :palec: Prosím, raději každou podivnost hlaste, abychom nezmeškali závažnou chybu. Ideální je proto diskuze Chyba v Matrixu

Počet příspěvků se v diskuzi zobrazuje podle stavu, který platil v době přidání příspěvku:

6:24 578 příspěvků
6:35 580 příspěvků
6:37 582 příspěvků

Pokud by došlo ke změně obsahu na stránce, počet příspěvků by se aktualizoval.
Pokud se obsah nezmění, kvůli počtu příspěvků ho neaktualizujeme a může se proto ve staré diskuzi zobrazovat odlišný než v novější.
K výrazné změně v počtu příspěvků může dojít například smazáním diskuze.

Pokud byste ale narazil na výraznou anomálii, prosím, pošlete, prověříme.

Hezký den :mavam:
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová