Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dnes jsem už podruhé zaregistroval, že občas blbne počet příspěvků.
Jednu chvíli jsem měl 545 a za cca minutu 570+ (logické, že sem těch 35 za minutu nemohl napsat)
Tak snad je to v dobré kategorii, je to sice nesmysl, ale někdo tady psal, že viděl u příspěvku jiné jména, než skutečný autor příspěvků, třeba to nějak bude spolu souviset.
No a teď se mě to povedlo i vyfotit.
Na jednom obrázku 578 na druhém 582 a na třetím 580 když sem v této diskuzi.
Během screenshotu sem žádný příspěvek nenapsal, jen pro pořádek. ![]()
A co jako? Tvoje starosti bych chtela mit ![]()
Jdi diskutovat do te tvoji skupiny s Babisem a udelas lip
![]()
@Majda1980 píše:
A co jako? Tvoje starosti bych chtela mit
Jdi diskutovat do te tvoji skupiny s Babisem a udelas lip![]()
A to je něco špatného, upozornit na chybu na webu? Myslím si, že to je docela užitečné, že si toho někdo všimne. Mě to nějak nevadí, jen jsem na to upozornil. A Babiše nech v diskuzi o babišovi, sem ho netahej.
@Rotha píše:
A to je něco špatného, upozornit na chybu na webu? Myslím si, že to je docela užitečné, že si toho někdo všimne. Mě to nějak nevadí, jen jsem na to upozornil. A Babiše nech v diskuzi o babišovi, sem ho netahej.
Tak upozorni adminy a nezakladej kvuli tomu zbytecnou diskusi. Beztak za pocet prispevku zadnou klicenku s logem emimina nedostanes… ![]()
@Rotha
Ty voe. Ještě chvíli budeš psát ty tvoje megeroviny, tak i Čaputová si ty řeči o nenávisti k teplým, nechá pro sebe a začne uvažovat jinak.
![]()
@Rotha píše:
Spatnyho je to, ze kdyz upozornujes na chybu, ze neupozornujes adminy
my s tim ani nic neudelame, nebo?
Edit beru zpet, mas to zarazeny dobre ![]()
Příspěvek upraven 15.10.22 v 11:16
@samá práce píše:
@Rotha
Ty voe. Ještě chvíli budeš psát ty tvoje megeroviny, tak i Čaputová si ty řeči o nenávisti k teplým, nechá pro sebe a začne uvažovat jinak.![]()
Sexuální orientace souvisí s IQ a sebeprezentací na diskusním fóru jak? ![]()
O tom, že má Rotha šedou kůru promazanou, není pochyb, ale co je do toho ostatním homosexuálům?
Jakože princip kolektivní viny za jeden slabší kus? ![]()
@Hanka1 píše:
Tak upozorni adminy a nezakladej kvuli tomu zbytecnou diskusi. Beztak za pocet prispevku zadnou klicenku s logem emimina nedostanes…
Jako ja ho taky nemusim, ale vzdyt to zalozil do skupiny „dotazy na adminy“.
Chyba v Matrixu no, to nevíš, že rus chce mimo Ukr. taky eMimino od Andreje? ![]()
@Tarena píše:
Jako ja ho taky nemusim, ale vzdyt to zalozil do skupiny „dotazy na adminy“.
Tak dík ![]()
Dobrý den.
Mrkneme na to s kolegyní Jitkou, která je nejvíce technicky zdatná a máme ji od toho, aby nám tyto věci vysvětlila, vyřešila… a je prostě skvělá ![]()
Díky za upozornění! ![]()
Petra
PS: (Edit): Ostatní bych poprosila bez navážení se do zakladatelky. Kdybychom nějakou klíčenku měly zrovna, osobně jí vložím do obálky a odešlu… ![]()
@admin píše:
Dobrý den.Mrkneme na to s kolegyní Jitkou, která je nejvíce technicky zdatná a máme ji od toho, aby nám tyto věci vysvětlila, vyřešila… a je prostě skvělá
Díky za upozornění!
Petra
PS: (Edit): Ostatní bych poprosila bez navážení se do zakladatelky. Kdybychom nějakou klíčenku měly zrovna, osobně jí vložím do obálky a odešlu…
Až na to, že zakladatel je muž…
stačilo by si poradne precist uvodni prispevek ![]()
@Hanka1 píše:
Až na to, že zakladatel je muž…stačilo by si poradne precist uvodni prispevek
Ano jsem muž, no tedy zatím ještě mladý muž, ale vůbec mě neuráží, že o mě píši v ženském rodě, jsem přece tak trošku ona
a vůbec nejsem zženštilý.
Dobrý den,
moc děkujeme za všímavost
Prosím, raději každou podivnost hlaste, abychom nezmeškali závažnou chybu. Ideální je proto diskuze Chyba v Matrixu
Počet příspěvků se v diskuzi zobrazuje podle stavu, který platil v době přidání příspěvku:
6:24 578 příspěvků
6:35 580 příspěvků
6:37 582 příspěvků
Pokud by došlo ke změně obsahu na stránce, počet příspěvků by se aktualizoval.
Pokud se obsah nezmění, kvůli počtu příspěvků ho neaktualizujeme a může se proto ve staré diskuzi zobrazovat odlišný než v novější.
K výrazné změně v počtu příspěvků může dojít například smazáním diskuze.
Pokud byste ale narazil na výraznou anomálii, prosím, pošlete, prověříme.
Hezký den ![]()
Jitka