Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@MrsNorris Tak asi normálně…vidí uniformu, jsou opilí, tak možná nějaký strach z autority…
@Monchichik píše:
@MrsNorris Tak asi normálně…vidí uniformu, jsou opilí, tak možná nějaký strach z autority…
To jsem si myslela, že na dnešní puberťáky už bububu tolik neplatí. ![]()
@MrsNorris Já bych řekla, že zase tak stateční nejsou…v tom případě by zavolali stejně na místo rodiče…já bych ho zmydlila hned na chodníku
![]()
@MrsNorris píše:
To jsem si myslela, že na dnešní puberťáky už bububu tolik neplatí.
Jako že by v 17 poslali do pr. déle policajty? No jsem docela ráda, že ne…
@Petule030 píše:
A jo, ani nevím, proč jsem automaticky myslela, že řídila auto.
No znam je soho typka, kterynu ted v 18 sebrali po tydnu ridicak, protoze mel bouracku a nadychal nejaky zbytek z chlastani
. Noo je mozny vsechno
@ivašot. píše:
Jako že by v 17 poslali do pr. déle policajty? No jsem docela ráda, že ne…
Netřeba nikoho nikam posílat. Stačí říct ne. Jsem právě myslela, že v tomhle jsou gen Z dobří ![]()
@Petule030 píše:
A jo, ani nevím, proč jsem automaticky myslela, že řídila auto.
V pohodě, já taky nejdřív přemýšlela, proč by měla mít máma problémy kvůli dceři, však řidičák jí dají nejdřív v osmnácti ![]()
@MrsNorris píše:
Mě vždycky zajímalo, jak donutí nějaké puberťáky postavající před hospodou k dechové zkoušce.
Jako vazne?
Tak protoze vi, ze jim neni 18 a nenii chlastat, tak aby nemeli pruser a dojde jim, ze by to bylo akorat horsi ne ![]()
@_.Emilyyy píše:
aby nemeli pruser a dojde jim, ze by to bylo akorat horsi ne
V čem by byl ten průser horší?
Platí u mladistvých před hospodou nějaký jiný princip než u dospělých za volantem, kde je v případě >1 promile naopak taktičtější nedýchat protože legislativa je tak z nějakého důvodu napsaná (zdravíme Dádu)?
Nevím, ráda se poučím.
Muj bratr se opil v 15 letech v parku pred skolou se spoluzakem, kdyz meli jit pro vysvedceni…vezli je pak do nemocnice. Ale zadne oplejtacky se socialkou nebyly. Mozna to ani nikdo nikam nehlasil. At se kazdy stara o sebe, mamka z toho tenkrat mela i tak slusny trauma. Myslim ale, ze oni to nijak razantne neresi…takovych pripadu asi bude. V dnesni dobe je uspech, kdyz dite jen pije…ale ja se pohybuji v prostredi, kde kazdy druhy fetuje, takze to beru trochu jinak. Neboj, bude to ok, mamka asi nadsena nebude, ale je ti 17, ne 12
Kdo z nas se v tom veku neopil? Policajti se taky maji starat o veci, kde je jich treba…a ne prudit mlady pred dyzou, co si daji jednoho ruma s colou…
Treba kdyby si prosli ruzna zakouti mesta, nadrazi a tak, nasli by zajimavejsi veci ![]()
@Sonarka píše:
Muj bratr se opil v 15 letech v parku pred skolou se spoluzakem, kdyz meli jit pro vysvedceni…vezli je pak do nemocnice. Ale zadne oplejtacky se socialkou nebyly. Mozna to ani nikdo nikam nehlasil. At se kazdy stara o sebe, mamka z toho tenkrat mela i tak slusny trauma. Myslim ale, ze oni to nijak razantne neresi…takovych pripadu asi bude. V dnesni dobe je uspech, kdyz dite jen pije…ale ja se pohybuji v prostredi, kde kazdy druhy fetuje, takze to beru trochu jinak. Neboj, bude to ok, mamka asi nadsena nebude, ale je ti 17, ne 12Kdo z nas se v tom veku neopil? Policajti se taky maji starat o veci, kde je jich treba…a ne prudit mlady pred dyzou, co si daji jednoho ruma s colou…
Treba kdyby si prosli ruzna zakouti mesta, nadrazi a tak, nasli by zajimavejsi veci
Já pila, nejsem svatoušek. Ale nikdy na veřejnosti, aby z toho rodiče neměli problém, do 18 pouze house party. Nezletilí, co chodí chlastat do klubů, mi přijdou jako trošku degeši, pardon. Jako jít na místo, kde se pravidelně dělají kontroly? To je fakt na metál.
@MrsNorris píše:
Mě vždycky zajímalo, jak donutí nějaké puberťáky postavající před hospodou k dechové zkoušce.
Co bys dělat ty?
@Sonarka píše:
Muj bratr se opil v 15 letech v parku pred skolou se spoluzakem, kdyz meli jit pro vysvedceni…vezli je pak do nemocnice. Ale zadne oplejtacky se socialkou nebyly. Mozna to ani nikdo nikam nehlasil. At se kazdy stara o sebe, mamka z toho tenkrat mela i tak slusny trauma. Myslim ale, ze oni to nijak razantne neresi…takovych pripadu asi bude. V dnesni dobe je uspech, kdyz dite jen pije…ale ja se pohybuji v prostredi, kde kazdy druhy fetuje, takze to beru trochu jinak. Neboj, bude to ok, mamka asi nadsena nebude, ale je ti 17, ne 12Kdo z nas se v tom veku neopil? Policajti se taky maji starat o veci, kde je jich treba…a ne prudit mlady pred dyzou, co si daji jednoho ruma s colou…
Treba kdyby si prosli ruzna zakouti mesta, nadrazi a tak, nasli by zajimavejsi veci
Ja jsem rada, ze dcera aspon v tech 17 umela pit bez prusvihu..
Nic z toho nebude, neboj.. mám čerstvou zkušenost za sebou..dcera se mi zlila na diskotéce tak, že jí odvezla záchranka s policejním doprovodem, je jí taky 17..musela jsem akorát na ospod a dcera ke kurátorovi, kde udělali bububu ale celou věc uzavřeli s tím že to byla ojedinělá epizoda..ale můžu říct že mě málem šlehlo když mi v jednu ráno do práce volala policie a záchranka, že mi dceru vezou do špitálu.. měla jsem málem infarkt..a dcera se vytrestala sama..a od té doby dřepí doma a nechodí nikam..
@MrsNorris píše:Žejo? My jim vždycky nějak zmizeli, zatímco asertivnější kamarádi se s nima dohadovali - nepamatuju že by kdokoliv z mýho okolí měl někdy problém z toho, že se opil před osmnáctinama, a to jsme do svatoušků měli hodně daleko.