Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Zdravím časem bych si chtěla koupit garmin hodinky, ale na zkoušku chci zkusit nějaké levnejsi kolem 2 tis.. jestli mi to nebude vadit nosit v práci, na spaní atd.. ale shanim aby měli funkci svihadlo a nejlépe kulatý tvar. Diky za tipy 😊
@katka82 svihadlo nemaji ani ty nejdrazsi, ale urcite se da do hodinek stahnout nejaka aplikace. Ale Garminy do dvou tisic??
@mag to je jasné ze garmin ne do 2 tis.. to chci pravé nějaké na zkoušku, abych hned nedával 7 tis za garminy a pak je nenosila..popr jen na cvičení. Proto chci vyzkoušet levnejsi, jestli mi nebudou v práci na ruce vadit a pak si event pořídit ty dražší..
Aha. Kazdopadne Garminy svihadlo tedy nemaji, ale uz jsem si do jich svihadlovaci appku stahla, tak jo vecer vyzkousim ![]()
@mag super dejte prisim vědět ☺️️Mě se líbí i vzhledově a jsou kvalitní a chci kulaté.
Jinak jsem na začátek koukala má aligator hodinky, neznáte? https://www.datart.cz/…-aw02sr.html?…
Mám Amazfit GTS mini 2 a mají i švihadlo… Mám je necelý měsíc a jsem s nimi spokojená. Stojí okolo 1500 🙂
Akorát jsou tedy hranaté no… A mamka má hodinky Dodge a taky nejsou špatné, akorát tam nemají možnost moc aktivit no…