Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Ijen píše:
@SAJ hodinky pod cepici jsme vyzkouseli a konecne! merime presne uplavanou vzdalenost v rybnikucoz je super, akorat davat je pod tu cepici je vopruz. A jinak VA ma mladsi syn a ultratrac rezim jsme nenasli, takze bud ho nemaji nebo jsme slepi a nastavuje se jinak nez na Phoenixech a neprisli jsme na to.
Super, ráda jsem poradila. Já konečně vyzkoušela ultratrack - osmihodinová túra půl baterky, což je ok. Docela lituju, že jsem si nepořídila klasické pětky místo 5S, právě kvuli baterce.
Holky, máte tu některá Garmin vívoactiv 3? Nejdou mi stahovat ciferníky - tedy jdou, ale v hodinkách automaticky po stažení nenaskočí nový ciferník. A když si pak po stažení najdu ve vzhledech ten nový, tak ho vidím jen jako bílý podklad s vykřičníkem a nejde s tím nic - odebrat, nainsatalovat, upravit…nevíte, co s tím?
Mam teda Vívoactive 4S, ale asi to bude podobný. Obcas to tak blbne. Vetsinou to chce bud nejakou aktualizaci softwaru. Nebo restarovat mobil+vypnout/zapnout hodinky a pak to znova pripojit pres BT. Pak se me to vzdycky zobrazilo.
Jinakse da odinstalovavat primo v te apce v mobilu.
@AvajBr Aktualizaci softwaru jsem udělala - nic. Zkusím vypnout a zapnout hodinky.
@Salorka píše:
Ciferník se stáhne, ale nenaskočí a ve vzhledu je takhle
Hm, je ten ciferník určený přímo pro tvůj typ hodinek?
@Salorka jeste koukni v te apce v mobilu do Obchod connect IQ/ vpravym hornim rohu vidis ikonku připojeného zařízení /vyber správa zařízení /moje vzhledy hodinek.
Tam pak vidis, jestli se to fakt nainstalovalo, popr. Muzes odinstalovat nebo to vyzada aktualizace.
To me dela, kdyz to bud neni spojeny s mobilem nebo to teprv nacita data pres BT. No a taky to nemusí byt kompatibilni, jak pise Saj.
Hele, je to dost o*er. Nikdy mi nic nejelo hned, metoda neustaleho zapinani, vypinani hodinek, restartovatovani mobilu a posleze znova pripojovani k BT
A prolizani te apky. Az na nekolikaty pokus se podarilo.
Ahoj, mate nekdo zkusenost s hodinkama, se kteryma jde platit? Budu porizovat nove a chtela bych, aby to fungovalo.
@1mila2 tak manzel ma nove Garminy fenixy 6 a s temi uz to jde.
@mag myslela jsem neco lacinejsiho, tak kolem tech 10tisic. Ty 6 jsou myslim za 20tisic a to uz mi přijde fakt moc.
@1mila2 ja mám Apple Watch a platím pořad
Do obchodu už nenosím ani telefon. A daji se pořídit už i do 10 tisíc.
Sestky jsou od 14 tis. Platit se da i petkama, ale jen tou vyssi radou. Ja mam 5S a ty platby zatim nepodporujou.
@iamlenka a to mas mobil apple? Ja mam mobil xiaomi, asi mesic, takze kupovat jinej nechci. Pan v prodejne rikal, ze mi to spolecne nebude slapat.