Chytré hodinky - poraďte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
SAJ
17073
23.7.19 21:48
@Ijen píše:
@SAJ hodinky pod cepici jsme vyzkouseli a konecne! merime presne uplavanou vzdalenost v rybniku :lol: coz je super, akorat davat je pod tu cepici je vopruz. A jinak VA ma mladsi syn a ultratrac rezim jsme nenasli, takze bud ho nemaji nebo jsme slepi a nastavuje se jinak nez na Phoenixech a neprisli jsme na to.

Super, ráda jsem poradila. Já konečně vyzkoušela ultratrack - osmihodinová túra půl baterky, což je ok. Docela lituju, že jsem si nepořídila klasické pětky místo 5S, právě kvuli baterce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
10.2.20 15:58

Holky, máte tu některá Garmin vívoactiv 3? Nejdou mi stahovat ciferníky - tedy jdou, ale v hodinkách automaticky po stažení nenaskočí nový ciferník. A když si pak po stažení najdu ve vzhledech ten nový, tak ho vidím jen jako bílý podklad s vykřičníkem a nejde s tím nic - odebrat, nainsatalovat, upravit…nevíte, co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39195
10.2.20 16:24

Mam teda Vívoactive 4S, ale asi to bude podobný. Obcas to tak blbne. Vetsinou to chce bud nejakou aktualizaci softwaru. Nebo restarovat mobil+vypnout/zapnout hodinky a pak to znova pripojit pres BT. Pak se me to vzdycky zobrazilo.
Jinakse da odinstalovavat primo v te apce v mobilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
10.2.20 16:27

@AvajBr Aktualizaci softwaru jsem udělala - nic. Zkusím vypnout a zapnout hodinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
10.2.20 16:29

Ciferník se stáhne, ale nenaskočí a ve vzhledu je takhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
10.2.20 16:31
:P :? :(
@Salorka píše:
Ciferník se stáhne, ale nenaskočí a ve vzhledu je takhle

Hm, je ten ciferník určený přímo pro tvůj typ hodinek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39195
10.2.20 16:34

@Salorka jeste koukni v te apce v mobilu do Obchod connect IQ/ vpravym hornim rohu vidis ikonku připojeného zařízení /vyber správa zařízení /moje vzhledy hodinek.
Tam pak vidis, jestli se to fakt nainstalovalo, popr. Muzes odinstalovat nebo to vyzada aktualizace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39195
10.2.20 16:38

To me dela, kdyz to bud neni spojeny s mobilem nebo to teprv nacita data pres BT. No a taky to nemusí byt kompatibilni, jak pise Saj.
Hele, je to dost o*er. Nikdy mi nic nejelo hned, metoda neustaleho zapinani, vypinani hodinek, restartovatovani mobilu a posleze znova pripojovani k BT :zed: A prolizani te apky. Az na nekolikaty pokus se podarilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
7.3.20 12:22

Chytré hodinky - platby

Ahoj, mate nekdo zkusenost s hodinkama, se kteryma jde platit? Budu porizovat nove a chtela bych, aby to fungovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12870
7.3.20 12:55

@1mila2 tak manzel ma nove Garminy fenixy 6 a s temi uz to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
7.3.20 12:58

@mag myslela jsem neco lacinejsiho, tak kolem tech 10tisic. Ty 6 jsou myslim za 20tisic a to uz mi přijde fakt moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
7.3.20 13:08

@1mila2 ja mám Apple Watch a platím pořad :palec: Do obchodu už nenosím ani telefon. A daji se pořídit už i do 10 tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12870
7.3.20 13:13

Sestky jsou od 14 tis. Platit se da i petkama, ale jen tou vyssi radou. Ja mam 5S a ty platby zatim nepodporujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
7.3.20 13:20

A ja mam vivoactive 3 a platby jdou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
7.3.20 13:20

@iamlenka a to mas mobil apple? Ja mam mobil xiaomi, asi mesic, takze kupovat jinej nechci. Pan v prodejne rikal, ze mi to spolecne nebude slapat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák