Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte, prosím vás jak si zvedáte náladu? Mám totiž už několik měsíců pocit, že na mě vše,,padá". Pořád přibývají problémy a jaksi se z nich né a né vyhrabat. Jak vy se odreagováváte, aby jste alespoň na chvíli na všechny problémy zapoměli? A kde brát sílu
na jejich řešení?
Chodím na procházky nebo jdu ke kámošce na kávičku kde probereme vše. Když se vypovídám, je mi líp, a kde vzít sílu na řešení problémů? To by mě taky zajímalo, zkouším si říkat že nějak bylo, nějak bude. Mám problém který se nedá vyřešit nijak, takže ukáže čas co bude
.Pokud u vás nehabruje zdraví, buď ráda, zdraví je nejhlavnější, to ostatní se dá řešit.
Tím, že si kupím vždy novej kočárek-:-):-):-):-)
ale naštěstí na mě chmury chodí, tak dvakrát za rok.
@ježourek x.x.x zdraví zatím jsme, ale když je člověk dlouhodobě po tlakem a ve stresu, tak se to na tom zdraví podepisuje a já to trochu začínám cítít a tak tomu chci zabránit
@LenaNell
Náladu mi zvedne hudba a příroda, ticho. To je pro mě lék na nervy a stres.
@LenaNell píše:
Ahojte, prosím vás jak si zvedáte náladu? Mám totiž už několik měsíců pocit, že na mě vše,,padá". Pořád přibývají problémy a jaksi se z nich né a né vyhrabat. Jak vy se odreagováváte, aby jste alespoň na chvíli na všechny problémy zapoměli? A kde brát síluna jejich řešení?
některé diskuze zde jsou absolutní zvedač ![]()
jinak mě pomáhá pustit muziku na plný pecky a vytancovat se z toho.. klidně i s dětma ![]()
@LenaNell Co třeba vyhledat odbornou pomoc když nic jiného nezabírá? Tam asi poradí a pomůžou nejlíp, pokud jsi dlouhodobě ve stresu a nemůžeš se z toho dostat, nějaká procházka nepomůže ![]()
Vypakuju někam dítě, vezmu auto a jedu.. Projedu se třeba po dálnici pak se zastavím někde na kafe, pak někde v krámě něco si koupím a potom dojedu domů docela klidná. Ale záleží co je za problém, někdy ani 3hodinová jízda nepomůže. A když chci jo zapomenout na problémy jdu k zubaři to je nejspolehlivější, protože mě pak většinou tak bolí huba, že náký problémy absolutně neřeším ![]()
@Menora Mě zas ticho ničí
Jsem s větší rodiny a v té jsem nikdy nebyla sama, mám ráda kolem sebe ruch a život ![]()
@LenaNell
Tak to já měla kolem sebe v rodině také šrumec, ale i přesto a nebo možná právě proto, mám ticho tolik ráda.
@Natálka26 jdu k zubaři to je nejspolehlivější, protože mě pak většinou tak bolí huba, že náký problémy absolutně neřeším
Tam jdu za 14 dní
, ale nikdy my nic nedělali takže mi to asi nepomůže ![]()